Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 317 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: "LETNÝ LES" & KOMÁRE - v akom dennom čase tam NIE SÚ ?????

Napsal: úte čec 31, 2018 7:40 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12186

JednorazovyNICK píše:Ahojte. Šiel som do lesa "vypnúť", ale vrátil som sa z neho nasratejší, než som doň išiel (naštastie som doň nešiel nasratý)... Chcel som ísť načerpať "harmóniu", pránu, nadýchať sa kvalitného vzduchu...... ALE TIE K*RVY KOMÁRE A MUŠKY..........mi to ZNEMOŽNILI....... DOSLOVA A ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: úte čec 31, 2018 7:33 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

JednorazovyNICK píše:Keď som dnes vychádzal z lesa (plného komárov a mušiek), uvidel som možno 25 ročnú ženu na lúke so psom. Bol tam aj nejaký muž a iná mladá žena s ňou.... No ale späť k tej žene... Mala kratučké kraťasky či čo to bolo, ale doslova tretinu riťky mala nezahalenú....... Bola v dobre ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: úte čec 31, 2018 3:39 pm 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

Ates píše:Rakovina plic u nekuřáka vznikne v 99 procentech z důvodu vdechnutí azbestu, u nás je nejčastější zdroj azbestu střešní krytina eternit. Azbest je jako riziko rakoviny mnohonásobně rizikovější, než cigarety. V Česku se o tomto problému zatím moc nemluví, ale je to časovaná bomba, jelikož a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte čec 31, 2018 1:09 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Abstinující Bojovník píše:Promiňte, spíš jsem chtěl posouzení zda by ten postfiltr mohl ještě spíše vodu ,,dočistit" nebo by po membráně skrze něj mohla voda spíše něco nadbytečného opět ,,vstřebat"... A jestli je možné , že některé bakterie a viry proniknou i membránou... Nechci si zbytečně připlat ...

Napsal: úte čec 31, 2018 1:02 pm 

jednoslunicko píše:Tady je ale rozdíl - zatímco na cigaretách se straší proto, aby je lidi nekupovali, tak parazity straší ti, co se jejich "likvidaci" živí a ten svůj způsob likvidace ještě navíc prohlašují za jediný možný a účinný. No to je právě ten zkreslený pohled na věc, na těch cigaretách to ...

Napsal: úte čec 31, 2018 12:48 pm 

Abstinující Bojovník píše:Tak nakonec mám ještě snad už finální poslední dotaz.Poté , co jsem odeslal e-mailem jaké dílčí částí do té jednotky RO chci, tak mi ještě přišlo doporučení, abych se znovu zamyslel nad zařazením stříbra do sestavy.Níže popis prodejce. Nano-Silver filtr s aktivním uhlím z p ...

Napsal: úte čec 31, 2018 12:23 pm 

Modrovous píše:Tyhle přístroje typu Salvie či Daicom jsou obrovský podvod. Tyhle podvody jsou propojeny s falešnou filozofií, že všichni jsme plni parazitů a jedině tyhle přístroje umí ty parazity identifikovat. Jeden z členů místní komunity se tím zřejmě taky živí, protože neustále straší lidi para ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte čec 31, 2018 6:51 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

pefi píše:Terpentýn je pro mě novinka. Chápu správně, že essenciální olej z borovice je terpentýn ? Stejně (nebo i lépe) jako terpentýn + cukr by na Candidu mohly fungovat i některé jiné essenciální oleje. Třeba skořicový olej + cukr. Jen to dávkování je ve hvězdách ... To chápete správně akorát to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte čec 31, 2018 6:44 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

valenta.klara píše:Všechny zdravím! Ach ta štítka... Jsem na nějakém mrtvém bodě. Hledám zakopaneho psa, ale zatím marně. Na hypofunkci mi přišli náhodou zhruba tak před rokem. Neměla jsem typické příznaky - únava, suchá kůže, padání vlasů, nadváhu atd. Naopak, jsem spíš hubena a místo očekávané zác ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: pon čec 30, 2018 8:23 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

Milo píše:Dobrý deň pane Jardo, chcel by som sa Vás opýtať na hladinu testosterón. Bol som na preventívnej kontrole u urológa a všetky hodnoty boli OK, akurát testosterón bola hodnota 8,130 ug/l. referenčné hodnoty sú 2.210 - 7,160 - teda mierne zvýšenie. Je to v poriadku? Alebo nie? Ďakujem Pokud n ...

Napsal: pon čec 30, 2018 4:03 pm 

Abstinující Bojovník píše:Tak jsem se domluvil, že chci napoprvé zkusit tu sestavu RO bez zásobníku, i přes ujišťování pána, že ten zásobník musel projít výluhovými testy a tudíž by rozhodně k nějakému uvolňování do vody docházet nemělo.Také přes varování, že se tím může hodně snížit životnost čerpa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: pon čec 30, 2018 2:37 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

zu_za_na píše:Dobře, mám to teď brát ten měsíc a pak nějakou pauzu? Běžně se bere 14 dní a pak týden až 14 dní pauza, ale ten měsíc se také dá.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon čec 30, 2018 2:36 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

pefi píše:V případě použití malého množství je cena soli z mrtvého moře únosná a pokud má někdo značný deficit hořčíku, tak má s velkou pravděpodobností i deficit draslíku. Sám na sobě v případě epsomské soli vidím, že i pouhá jedna hrst soli do vany vybičovala tělo k nějaké aktivitě, takže i při ní ...

Napsal: pon čec 30, 2018 12:22 pm 

zu_za_na píše:Tak dala jsem 100g do 0,5 l lihu. Jestli mi to němuž ublížit (piju 3xdenne 1/2 čajové lžičky) tak špinavé nádobí mi fakt nevadí. To by mělo být v pohodě, akorát je dobré dělat přestávky.

Napsal: pon čec 30, 2018 11:04 am 

zu_za_na píše:Mám dotaz ohledně propolisové tinktury. Mám domácí z 86% lihu, propolis od včel ze zahrady. Je normální že to neskutečně hodně barví, pomalu to nejde umýt z nádobí (z hrnku), z kovových lžiček to musím oškrábat a z kůže prstů taky mechanický odstranit? Omlouvám se, jestli je to hloupý ...
Stránka 317 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem