Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 10:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1544 výsledků ]

Stránka 100 z 103 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned úno 21, 2010 2:36 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

to Jarda : Pán Jarda, sestra kloktala MMS ( takou istou koncentráciou ako ja ) + si s tým umývala zuby - a mala jazyk omnoho menej potiahnutý ako ja ( po použití, lebo ja mám inak jazyk "ružovučký", len po použití MMS zbeleje ) - takže to nemá nič s toxínmi, nakoľko moja sestra, hoci má len 19, musí ...

Napsal: sob úno 20, 2010 11:45 pm 

Ešte som na niečo zabudol.... po umývaní zubov ( alebo kloktaní hrdla ) pomocou aktivovaného MMS ( zriedeného vodou ) sa mi na jazyku vytvorí biely povlak, ktorý vyzerá ako nejaká kaša, ktorá ale ide ťažko z jazyka preč.... čo to môže byť ? Robievam si rôzne detoxikácie, pred rokom som si urobil dvo ...

Napsal: sob úno 20, 2010 9:37 pm 

Sarka : ja si čistím zuby takto : v 0,5dcl rozpustím 3 aktivované kvapky MMS, naleje si do úst pár centilitrov, a takto ( s roztokom MMS v ústach ) si čistím zuby - dávam pozor, aby som to nevypľul. Osobne si myslím, že je veľký rozdiel medzi 5 aktivovanými kvapkami ( bez vody ) do ktorých si Jarda ...

Napsal: pát úno 19, 2010 10:01 pm 

to Jarda : Ja stále nechápem ako môže robiť MMS v ústnej dutine zásadité prostredie, ked chutí ( aktivované ) kyslo... To, že citrusové ovocie sa správa v žalúdku zásadito, to chápem - no v ústnej dutine sa tak nespráva. Ale napríklad po umývaní zubov stredným prúdom moču ( + 2 štipky himalájskej so ...

Napsal: pát úno 19, 2010 9:00 am 

Mám otázky na MMS : 1. na umývanie zubov používam 6 aktivovaných kvapiek v 1dcl vody ( najprv vykloktám hrdlo a potom si umývam zuby asi s 20ml "zbytkom" ), pričom mi to pripadá silne kyslé na zuby ( po umytí sú také stvrdnuté ako keď človek vypije citrónovú šťavu. MÁ TO TAK BYŤ či niečo robím zle ? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 17, 2010 1:57 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion : Ja jem denne 80 gramov orechov ( alebo semien ), a k tomu 100 gramov masla ( tradičné ručné balené Tesco - má kyslastú chuť ... ale od zatra prechádzam na domáce od kamoša z dediny ) + 30 gramov pomletých ľanových semien. Kebyže namiesto toho masla začnem používať olivový olej ( kvalitný ), t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 17, 2010 9:05 am 

Xion : A ty neješ orechy ? Lebo keď si dáš sírnu patlaninu ( z kefíru alebo tvarohu či bryndze ) behom ďna, a o 5 hodín na to si dáš dajme tomu 80g spomínaných orechov ( vlašský, para ), tak.... myslíš, že sa to bude veľmi líšiť - že orechy budú v zmesy ( podávanej naraz ) s ľanovými semiačkami a ľa ...

Napsal: ned úno 14, 2010 1:21 pm 

Xion : kávová a čajová je to isté..... dezertná - tá je najmenšia. Takže tipujem, že ste sa len nepochopili.

Napsal: ned úno 14, 2010 11:57 am 

Od piatku mám doma MMS od jedného slováka z "upramene.cz" - už som tým ( podľa návodu ) kloktal, umyl si zuby, a začal od jednej kvapky... chcem sa opýtať, či môžme kombinovať 30 aktivovaných kvapiek MMS ( v kúpeli ) s himalájskou soľou a sódou bikarbónou - či sa náhodou v tomto prípade nemôže neutr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: čtv úno 11, 2010 11:49 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

Mat : asi si veľmi rýchlo prešiel na "vita" stravu... neradím ti ( ja osobne ) byť 100 percentný vitarián. V zime buď menej, v lete buď viacej. A tropické ovocie jedz jedine v lete, v zime uprednostňuj skôr sušené ( bio, a bude sušené do 43 stupňov - poväčšinou ). Pohánku, pšeno ( nie proso ), kukur ...

Napsal: stř úno 10, 2010 10:57 pm 

Vo fóre "U Pramene" sa píše ......."....Vana s vodou a MMS je složením velmi podobná vodě v plaveckém bazénu...." - tejto vete absolútne nerozumiem, nakoľko voda v plaveckom bazéne musí byť plná chlóru a je oveľa nevhodnejšia, ako voda s oveľa menším množstvom chlóru, ktorú si napustím doma. Môžete ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř úno 10, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mám otázku : keď namočím do vody napríklad kosové plátky/chipsy ( tepelne neupravené ) - bude výsledok podobný, ako keď namočím celé oriešky, alebo celé semená ( lúpané ) ? Ďakujem za odpoveď.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: pon úno 08, 2010 11:16 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

to Jarda : Pán Jarda, mungo sa dá jesť aj varená ( nenaklíčená ), bez toho aby ju bolo treba namáčať ? Totiž mne ide o zasýtenie - čo najzdravšie. Z naklíčenej sa nenajem, po prvé mi nebude chutiť ( mám jednu skúsenosť, ale z doby dávno minulej ), a po druhé, dá sa jej jesť len malé množstvo. Ide to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: pon úno 08, 2010 7:35 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

Mám otázku : Strukoviny sa majú namáčať, aby zmäkli. Najčastejšie sa odporúčajú takéto varianty : 1. a) nechať 12 hodín vo vode, potom vodu vymeniť a dať variť b) nechať 24 hodín vo vode, vodu vymeniť po 12-tej hodine, a potom dať variť do novej vody, nie do tej vymenenej c) nechať 12 hodín vo vode, ...

Napsal: pon úno 08, 2010 12:37 pm 

Xion : Súhlasím s tebou, ale ten rozdiel je taký veľký hlavne vtedy, keď "nebio" ovocie a zeleninu odsťavuješ. Ja zatiaľ nemám tú možnosť, no ešte tento rok si kupím veľmi kvalitný odšťavovač ( sú aj lepšie, ale viac ako 333 Eur nedám na odsťavovač ), a potom to bude skutočne veľký kontrast.
Stránka 100 z 103 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem