Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:54 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1925 výsledků ]

Stránka 103 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 129  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: sob srp 14, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Igor píše: ... len upresnim, ze roughboy vzdy na tom fore propagoval Sanogel pred Enterosgelom. Díky Igore za upřesnění...Účinky obou se pokud vím moc neliší... Pro ostatní: srovnání cen Enterosgel versus Sanogel: Sanogel http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=sanogel Enterosgel http://www.heureka.cz/? ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Akční slevy a Tipy jak ušetřit poštovné

Napsal: sob srp 14, 2010 3:39 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16859

Pro mnohé velmi časově vytížené lidi místo zdlouhavé detoxikace bude možná schůdnější cestou výrobek Enterosgel (Sanogel). Hlavně je Enterosgel(nebo Sanogel) asi dnes kromě detoxikační vaničky jedinou dostupnou domácí detoxikací pro obézní lidi u nichž je aplikování klystýru (sám sobě) velmi obtížné ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Literatúra o výžive

Předmět příspěvku: Literatúra o výžive
Napsal: sob srp 14, 2010 3:13 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 34626

Když si odmyslíme glutamáty a čínské restaurace, možná dojdeme k nějakým závěrům...že naše dnešní západní strava asi nebude to pravé k zachování zdraví... http://www.zdravavyzivahronov.com/inter ... ska-studie Čínská studie, je nejobsáhlejší a nejucelenější studií o zdraví a výživě, která kdy byla v ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Akční slevy a Tipy jak ušetřit poštovné

Napsal: sob srp 14, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16859

Akcni sleva (ze 115kč) na 99kč...OSTROPESTR.OLEJ(Natura Jihlava).. http://www.zdravavyzivahronov.com/inter ... arianskeho BALNÉ: Balné zdarma POŠTOVNÉ píšou: "...v případě, že si objednáte nad 790 Kč při platbě předem nebo více než za 1100 Kč na dobírku - platíme za Vás poštovné my." + stálé slevy n ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tolice vojtěška(Medicago sativa)-Alfalfa-Lucerka

Napsal: sob srp 14, 2010 2:36 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 66070

Děkuji uživateli Peter z fora u pramene za kontakt...: muflon napsal(a): Zajímal by mne kontakt nebo odkaz na někoho kdo má na prodej sušenou vojtěšku...(nať+květ)...na zimu se předzásobit... Na webu jsem zatím našel jen kapsle alfaalfa...a ty mi pripadaji predrazene... Peter napsal: Medicaginis sat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob srp 14, 2010 1:52 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Akcni sleva (ze 115kč) na 99kč...OSTROP.OLEJ(Natura Jihlava).. (POŠTOVNÉ JIŽ OD 790,-KČ ZDARMA) ------------- Bezlepkové potraviny: http://www.zdravavyzivahronov.com/produ ... -potraviny Bezlepková dieta KNIHA: http://www.zdravavyzivahronov.com/inter ... kova-dieta --------- Mají tu i prášek z hlívy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob srp 14, 2010 12:03 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Od známého co měl LEDVINOVOU KOLIKU,PÍSEK V MOČÁKU ATD...a nechce dělat nějaké očistné kůry, spoléhá jen na to co koupí v lékárně...tak ten mi řekl že mu pomohly hodně kapky s názvem Rowatinex které jsou výtažky rostlinného původu pokud jsem to správně pochopil(nejde o reklamu ale o pochopení proč a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: sob srp 14, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Můžem se donekonečna léčit a brát prášky na bolesti hlavy...ale pokud neomezíme aspoň trochu cíleně stres z pracoviště a hlavně z vlastní domácnosti tak to nejspíš bude bludný kruh... (málokterá domácnost je dnes klidným a bezpečným přístavem kde dočerpáváme nejen pohonné hmoty(jídlo a spánek...) al ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv srp 12, 2010 5:22 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

...šokovalo mne že dědek kořenář doporučuje brát Dologran (=Vápník-Hořčík...) spolu s jídlem...!!?? (tak to píše na seznamu ceníku svého dopor.zboží...). S podobným způsobem braní zásaditých minerálů - (s jídlem) -jsem se dále setkal učlena rodiny kterému doktorka doporučila užívat výrobek "Pro Bala ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: čtv srp 12, 2010 5:06 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Z jedné kaolinky (oddělení obchodu) mi odepsali tyto zajímavé informace: ...vyrábíme řadu "přečištěných" kaolinů, přesný termín je "plavený kaolin", kde podíl částic nad 60 µm (obsahujících křemen) je v oblasti kolem 0,005%. Do kosmetiky se používá náš kaolin Kolloid (práškový kaolin). Kaoliny pro f ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: čtv srp 12, 2010 5:01 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Bentonit (Aztécká hlína) i Bílý jíl (kaolin) - viz popis v nabídce pana Jardy: Jíly - chelační a remineralizační prostředek

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Bez čeho se nehnem dál...-skryté souvislosti

Napsal: čtv srp 12, 2010 2:25 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 16478

Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky-viz samostatné vlakno:

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Bez čeho se nehnem dál...-skryté souvislosti

Napsal: čtv srp 12, 2010 2:17 pm 

Ani bez toho pohybu VENKU to nejde...bez něj chybí potřebné množství kyslíku a rozproudění krve(včetně kapilár kam se sedavým způsobem života krev stěží dostane...), což je nutné k výživě, regeneraci a detoxikaci buněk...chybí vit.D, máme nedostatek světla(př.-stresy a časté sebevraždy Švédsko,Norsk ...

Napsal: čtv srp 12, 2010 2:10 pm 

Zelený nápoj,domácí mazlíčci...a paraziti...to je další souvislost kterou si ne každý je ochoten připustit... Stačí kouknout do vlákna o parazitech a hned bude každému jasné, že se průběžnému odčervování musí věnovat nejen u zvířecích miláčků, ale i u členu domácnosti...

Napsal: čtv srp 12, 2010 1:59 pm 

Stále hledáme jednodušší rychlé zázračné všeléky...jak se vyvléci z nepohodlných ale klíčových opatření k návratu zdraví: málokomu se např.chce provádět několikrát ročně(nebo průběžně) očistu střev a jater.... (i já se snažím ulehčit si vše...ne vždy to ale je na místě...prostě se musíme dokopat a k ...
Stránka 103 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem