Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 1925 výsledků ]

Stránka 118 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 129  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 01, 2010 12:43 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jarda píše: ...Vhodné je dodávat i vitamín D 3, tak 2000iu denně, což se u nás blbě sežene, ale venku je to běžné a vyzkoušejte třeba http://www.swanson.cz/vitamin-d3-250pcs-2000iu.... Tech 2000iu denne plati v zime i v lete kdy se clovek pohybuje na slunci, nebo je v lete mnozstvi jine nez v zime? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte čen 29, 2010 10:37 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Jarda píše: U té drtě i u ořechů je nejspolehlivější metoda uskladnění zmrazení a pak vydrží opravdu dlouho, navíc naprosto čerstvé. Sice nepíšete o jaké ořechy se jedná, ale tuším, že o vlašské a zde pozor. Pokud jich budete používat více a delší dobu, můžou se dostavit docela potíže, tyto ořechy t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čen 29, 2010 10:24 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jarda píše: Pro běžné uživatele z toho normálního kefíru, ani normálního kefírového tvarohu nevznikají žádná rizika a u vážně nemocných, případně i zdravých, doporučuji používat tučnou variantu kefíru vyrobeného ze šlehačky. Také jsem zde daný postup popisoval a je otázkou, zda je vůbec někdo schope ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned čen 27, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Jelikoz mam nedostatek HCL, tak mne orechy tlaci v zaludku. Mate nejake tipy jak zpracovat tu zbylou drt, kdyz ji nespotrebuju celou do nejakeho jidla-asi nema cenu mrazit, ale kvuli zluknuti nutno nejspis vyhodit....(sice skoda,orechy jsou drahe, ale na druhou stranu nemeli jsme je idealne skladova ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned čen 27, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Stava z repy, je nutne zacinat od 1dcl a zvysovat do pul litru. Je nutne ji pit samotnou nebo mozno michat s kteroukoli zeleninovou stavou a presto si udrzi ta stava z repy svoje cistici ucinky? Kolik dni asi pit aby to melo nejaky zasadnejsi cistici efekt, a za jak dlouho mozno kuru opakovat?

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čen 27, 2010 4:08 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mate pravdu- prakticky vsude cpou aspartam, ktery pry ted nekdy v USA zakazali, a u nas zatim ne.... V Globusu jsem nasel jedinou bez sladidel. HUBBA BUBBA: Obsahuje sice trochu cukru ale to nepatrne mnozstvi kdyz vyplivnu tak to asi bude OK. Jako barvivo maji kurkumin, chlorofyly, to je OK, jedine ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Lepicol

Předmět příspěvku: Lepicol
Napsal: ned čen 27, 2010 3:18 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 52672

kafuka píše:Chci se zeptat, jak Lepicol užívat. Dle návodu na obalu je potřeba ho hodně zapít, ale co se týká vody tak pití 30 minut před a po jídle nedoporučujete. Bude v případě užití 30 minut před jídlem správně účinkovat? Odpoved pana Jardy je ve vlakne Laktobacily zde:

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čen 27, 2010 10:26 am 

Tak mi opakovany test na HCL znova vysel jako nedostatek HCL(vypil jsem jen jedno deci vody s rozpustenou sodou 2c.lz. vcetne nerozpusteneho sedimentu na dne). To by vysvetlovalo to celkove oslabeni organismu po borelioze a nyni candidoze (dlouholete stresy,nepravidelna a rychle snezena strava atd). ...

Napsal: ned čen 27, 2010 10:07 am 

Jeste mne napadlo zkusit si vyzadat v lekarne kontakt(telefon na lekarenskou laborator na nekoho kdo micha treba masticky a dalsi leky co je nutne pripravovat primo v lekarne...). S tim ze se s nim O NECEM(neni nutne rikat o cem...) potrebujete poradit!!. Takto mi po telefonatu na ten kontakt namich ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob čen 26, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Uvadim citat z jineho fora: Nemám důvod používat kupný tvaroh. Proč také? Vždyť ze dvou litrů kefíru, který díky houbě mám během jednoho dne, mi v plátně zůstane asi půl kilo hustého tvarohu Takže si můžu připravit dvojnásobné množství sirné patlanice, to pak dám v zavařovačce do lednice a používám ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: sob čen 26, 2010 7:06 pm 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: sob čen 26, 2010 6:59 pm 

Káva, čaj, pepř obsahuji sice take latky zabranujici mikrobum a plisnim, ale pravidelna konzumace se pro zdravi z hlediska vlivu na pH organismu a dalsich "vedlejsich" ucinku, jevi jako nevhodna.....

Napsal: sob čen 26, 2010 6:42 pm 

Jako postrik PROTI PLISNIM u potravin(zvlaste ovoce a zeleniny), lze s uspechem pouzit roztok mms (pokud se nepletu tak je to 6 aktivovanych kapek podle navodu(ale tusim ze by stacily 2 kapky!). Nevim zda by sla do postrikovace pouzit i mrtva voda(elektrolyza v pristroji na zivou a mrtvou vodu). Vni ...

Napsal: sob čen 26, 2010 6:17 pm 

Jeste mne zaujal tento zaverecny citat z http://www.zkola.cz/zkedu/pedagogictipr ... /2854.aspx (Kazdou chvili se objevuji informace)...uvádějící znepokojivé informace o "přísadách do potravin". Autoři textu uvádějí přídatné látky pod číselným kódem a dělí je na neškodné, podezřelé, nebezpečné, pošk ...

Napsal: sob čen 26, 2010 5:49 pm 

Co si myslíte o chemických přísadách v potravinách??? (barviva, konzervační látky, antioxidanty, emulgátory, želírovací látky → zjednodušeně „Éčka“) Možnosti odpovědi: a) O této problematice nemám dostatek informací. b) O „Éčkách“ jsem se dozvěděl z tisku a internetu a souhlasím z jejich nebezpečnos ...
Stránka 118 z 129 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem