Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:56 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 150 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: čtv srp 08, 2013 7:53 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Na ketogenní dietě jsem 4 dny. Diagnostický proužek lehce zrůžověl, myslím, že to ještě není úplně ono. Pomáhala jsem si cvičením, ale dnes jsem spadla z kola a mám ošklivě natlučené koleno. Takže cvičení zatím odpadá. Acetonový dech nemám, za to zácpu ano. Únavu jsem pociťovala 3. den, dnes je to l ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: ned srp 04, 2013 10:32 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Lze při ketonové dietě jíst proteinové nudle? http://www.proteinfood.cz/smacker-stihle-nudle-news/

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti hlavy

Předmět příspěvku: Bolesti hlavy
Napsal: pon čen 24, 2013 10:03 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 84133

Děkuji, každá rada se hodí a jsem za ni vděčná. Když mě ale začne bolet hlava, tak je to na zbláznění. A kdyby mně někdo řekl, že mi pomůže vypít třeba benzín, tak ho vypiju, jen abych si ulevila. S hlavou potíže nebyly, pokud nepřišla menopauza, tak si říkám, že zde půjde o hormony. I to se dá srov ...

Napsal: pon čen 24, 2013 9:21 pm 

Díky za odpovědi. Já momentálně žádnou náročnou práci nemám, nikdo mě nebuzeruje. Taky mně lidi říkají, že mohu mít bolesti od krční páteře, ale já to cítím opačně. Jakmile mě začne bolet hlava, rozbolí se i krční páteř, ne naopak. Občas jsem mívala bolesti hlavy, na které stačil jeden šumivý Panado ...

Napsal: pon čen 24, 2013 7:20 pm 

Od doby, kdy mi začala menopauza trpím na silné bolesti hlavy, jde zřejmě o hormonální nerovnováhu. Nic mi na bolesti nepomáhá a někdy mám chuť skočit z okna. Je to zoufalé!..Má někdo nějakou radu, jak si pomoct?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: ned čen 16, 2013 8:14 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Elkimek píše:Asi tak jako tomu co je v lékárně, pokud ale bezmezně věříte MZČR a SUKLu tak už vůbec Vaší odpovědi tedy moc nerozumím, jen jsem chtěla vědět, který Resveratrol z iherb.com koupit, aby byl kvalitní...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: ned čen 16, 2013 6:07 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Elkimek píše:To je zbytečně drahé. Kupte si ho tady www.iherb.com a tady máte kód na slevu 10dolarů BWJ744. Poštovné je fajn, kolem 4dolarů, dodání do 10 dnů. Pokud nakoupíte za víc jak 60dolarů, máte slevu na DHL expres, které stojí cca 12dolarů máte to doma za dva dny. Těch produktů tam mají hodně ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pon kvě 27, 2013 12:11 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

A je možné lékárenský petrolej užívat s léky pokud se nedají vysadit?

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Očistná kůra podle Antonie Mačingové

Napsal: ned kvě 12, 2013 4:22 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 32955

U nás v rodině je teď velký boom očistná kůra podle knihy Antonie Mačingové. Každý si to velmi chválí, jak se po tom cítí dobře, jak krásně ho to pročistí a jak pěkně zhubne. Mně to ale přijde trochu nesmyslné, zvlášť když se má jíst řepa vařená 2 hodiny ve vodě, vařená brokolice i mrkev a myslím si ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Herpes

Předmět příspěvku: Herpes
Napsal: čtv bře 28, 2013 7:01 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 158952

Ahoj. No já jsem měla také problémy s opary a naštěstí to časem všechno přešlo. Není však od věci se někde podívat a mrknout se na nějakou radu, jak tomu zamezit. Určitě to samoléčbě pomůže. Zkuste mkrnout sem: http://cs.medixa.org/nemoci/opar-rtu

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: stř bře 06, 2013 1:02 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Chci se zeptat, zda je možné pomocí výživy, životosprávy, doplňků, očist a změnou životního stylu atp. pomoci člověku s bipolární afektivní poruchou? Nebo musí pouze brát léky, které jsou často cestou do pekel, navštěvovat psychiatra a nic víc se s tím nedá dělat?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: čtv úno 28, 2013 9:55 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

Tak teplotu v sušičce na nejnižší stupeň jsem naměřila 49 stupňů. S tím časovačem je to dobrá vychytávka. Děkuji za výpočty spotřeby, já tomu houby rozumím.

Napsal: stř úno 06, 2013 4:43 pm 

Troubu mám tuto: http://www.srovname.cz/whirlpool-akz-43 ... etails-tab. Vzhledem ke spotřebě jsem si koupila právě tu sušičku...

Napsal: stř úno 06, 2013 3:08 pm 

Děkuji za obsáhlou odpověď. Sušičku jsem koupila na doporučení zde na fóru, má 3 regulační stupně a je zde chválena. Tak jsem se domnívala, že mám kvalitní produkt. Nemohu za sušičku dát několik tisíc, i když vím, že se to na zdraví vrátí, ale můj manžel je v invalidním důchodu a já momentálně bez p ...

Napsal: stř úno 06, 2013 10:57 am 

Na doporučení zde na fóru jsem si koupila sušičku Bielmeier BHG 601. Dělám v ní lněný raw chléb a ovocné placky, zatím...Doma mně ale bylo řečeno, že se nedoplatíme za elektřinu, když mám sušičku puštěnou třeba 6 hodin v kuse. Máte někdo představu, kolik může v přepočtu na koruny stát provoz takové ...
Stránka 150 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem