Mrkl jsem co obsahuji ty doplnky co doporucuji a v zasade mimo to ostatni v mensich davkach to nejdulezitjsi co pisou, ze je nezbytne je tam ten zinek 53mg. K tomu jen 2mg manganu, 200mcg chromu, zadna med, molybden..
Hehe to se mi vubec nelibi. Ja mam pocit, ze oni jeste vubec neobevili molybdenum. Nebo nevim proc ho nemaji v zadnem doplnku ani v male 50-100mcg davce..
ChatGPT doporucil jen 10-15mg zinku protoze uz tak mam vysoky pomer zinek/med a ze se mam zamerit vic na ten mangan 5mg, molybden 300mcg, chrom 200mcg..
No a vzhledem k tomu, ze ty vysledky jsou defakto totozne s tim pred 8 lety, tak vim co mi doporucovala primo ARL a tam to bylo cca 80mg zinku, 20mg manganu, 600mcg chromu, 200mcg selenu..
Takze ja bych to videl asi tak, ze kdyz tu mam 22 a 30mg kapsle zinku, tak je budu kazdy den stridat. K tomu mam 10mg kapsle manganu. Coz si myslim, ze bude taky ok vzhledem k tomu jak nizky ho mam. K tomu mam 400mcg kapsle molybdenu(coz neni teda moc idealni davka. Radsi bych daval treba 50mcg 3x denne nez 400mcg jednou naraz.. To je asi zbytecne moc..) a chrom mam zase hodne dole. Ted beru 400mcg bez problemu, tak to bych asi nechal zatim tak nebo klidne zvednu na 600mcg a taky bych to rozlozil do 3 davek. K tomu ke kazdemu jidlo vapnik citrat kolem 200mg a taky horcik behem dne, vecer. Vapnik s horcikem proste dodavat hlavne podle toho jak moc jsem nastimulovany a jestli potrebuju trochu uklidnit, zatahnout rucni brzdu.. Selen beru dlouhodobe 200mcg a vubec se to nepohlo, tak ten bych mohl vyzkouset zvednout na 300-400mcg taky.. Vit A v synteticke forme fakt davat nechci. Tak bych asi zacal davat kapsle hovezich jater v male davce. Jist jatra po 5-10gramech denne se mi fakt nechce. To je jednodussi sidat tabletu a mam klid.. K tomu jeste rozumnou davku Ccka. Ted beru acerolu. Jod 1-3 kapky lugolu vic davat zatim nebudu no a geosiliku na kremik.. Pak jeste B complex s extra benfotiaminem a biotinem/B5. A nejakou K2 s vit E komplexem.
A mam to pokryte snad vsechno. Ted uz jenom se udrzet v psychicke pohode co nejvic to jde. Vyrovnat trochu ty hodnoty te stitne. Nechat telo v klidu nasat ty ziviny a nekdy ke konci roku pretestovat. To bude pak mnohem lepsi test nez tenhle.. Ono jak clovek fakt nebere nic v nejakych znatelnych davkach, tak telo ani ty tezke kovy se nejak nesnazi vylucovat a pod..(zajimavost chatGPT mi u tech nizkych kovu psal super, ze jich jako mam asi malo. V reportu samozrejme pisou, ze jsem spatny eliminator. Je jim jasne, ze slow oxidizer ty kovy v sobe ma. Jen v mem pripade diky neodstatku mineralu, ktere byj e zacaly z tela vytlacovat proste trci v tele.. Tohle vetsina lidi stejne jako chatGPT nechape. Ze je neco nizke jeste neznamena, ze v tele toho neni hodne. Horcik je opacny pripad. Tam vetsinou vysoka hladina znamena, ze se z tela vyplavuje protoze je ve vysokem stresu a a ne ze ho j v tele prebytek.. Proto kdyz se v tom clovek nevyzna, tak je nemozny ty vysledky nejak interpretovat bez toho reportu..) Ted kdyz to do toho tela zacnu hrnout a do toho uz snad i pracovat, takze i nejaky fyzicky stres. To telo zacne fungovat na vyssi obratky a melo by se za ty 3-4 mesice zmenit fakt hodne..
Takze tu vlasovku pres toho Luka urcite doporucuju. Jen teda ty doporuceni co se tech doplnku tyce nebral az tak doslovne Urcite je to 100x lepsi brat co oni doporucuji(nemusi byt stejne dopnky, ale davkovani) nez brat jen tak neco co prijde pod ruku. Ale furt si myslim, ze to nemaji tak vymakane jak by mohli mit. Snazi se, ty doplnky maji zajimave, ale uz jen ten fakt, ze ty obsahy tech dopnlku neustale meni ukazuje, ze to nemaji jeste nejak ustalene. Nemaji tam vubec molybden a pod. jak jsem psal. Coz si myslim, ze je spatne.. Jinak jestli utracet i za ty jeho sluzby k tomu testu a reportu. Tak to zalezi jestli clovek se v tom trochu vyzna a jak moc potrebuje nejaky support. Nekomu to pomuze dost, ze ma komu napsat. Koho se zeptat. Pokud nechce neustale listovat v tom reportu a hledat tam nejake symptomy neceho proc se mu to deje a pod..
Kazdopadne tak jako tak tohle je urcite uplne jinde nez ty laboratore tady po evrope a pod.. Uz jen ten fakt, ze oni delaji tu analyzu snad jako jedini jak se ma. Ten vzorek se nema nicim cistit protoze jinak jsou nepresne vysledky u sodiku, drasliku a pod. a to jsou naprosto zasadni udaje u toho testu a ARL a TEI jsou snad jedine laboratore, ktere ty vzorky pred analyzou nijak neupravuji.. Hlavne maji za sebou 40 let praxe a stoji za vznikem te vlasovky. To opravdu neni pripad tech ostatnich laboratori...
|