Mate tu nekdo nekoho pres koho si delate analyzu v US laboratorich ARL nebo TEI? Oni nedelaji vlasovku lidem naprimo jen pres "lecitele" co maji licenci. Delaji to z toho duvodu protoze by je lidi otravovali s dotazama a to by pak nedelali nic jineho nez odpovidali na dotazy.. No az ted s pomocit chatGPT jsem zjistil, ze nekteri ti licencovani lecitele nabizeji sluzbu, ze si pres ne muzete objednat vlasovku bez konzultace. Dostanete jen vysledky z te laboratore, kde je nejake vysveleni a doporuceni jake doplnky brat a jakou stravu jist.. Skoda ze jsem si zrovna ted ostrihal vlasy. Ale zatim asi pujdu pres tohoto typka
https://htmapro.com/lukepryor/order-for ... =HTMA+OnlyJe docela znamej i na youtube. Dela HTMA practitionera uz dlouho. Tak jsem se jen chtel zeptat jestli nekdo uz pres nekoho takhle vlasovku zkousel.. Asi to bude bez problemu, ale prece jenom 2 litry poslat nekomu na ucet nekam do ameriky kteri si muze rict "ah seru na nej nemam cas" to bym e docela nasralo.
Predtim jsem to mel 2x u ARL za pomoci P. Veseleho tady z fora ale ted ho nejak nemuzu zastihnout na emailu..
Tech laboratori je plna prdel, ale ARL a z ni vzesla TEI jsou jinde. Jak co se tycen provadeni te samotne analyzy tak toho vygenerovaneho programu podle ktereho nastavuji suplementaci.. Ma to zaklady od Paula Ecka defakto praotce detoxifikace a balancovani prvku. Programum od nejakych Polskych a tuzemskych laboratori bych neveril ani trochu.. Kazdy ma svoji agendu kterou tlaci. Nekteri jsou rostlinari, nekteri keto a pod.. ARL/TEI nema zadnou agendu. Maji jen nejvetsi databazi a zkusenosti a diky tomu i ten program je uplne jinde.. Neni to vsemohouci. Ideal je to v kombinaci s krevnima testama, ale co se vylozene te vlasovky tyce, tak bych ani neuvazoval nad jinou nez jsou tyhle dve..