Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon kvě 12, 2025 5:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1760 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Klystýr a mikroklyzma
PříspěvekNapsal: ned led 28, 2024 9:30 am 

Dakujem za odpoved pán Zajicek.
Myslela som skôr len na také vseobecne pravidlo, ako napríklad odstup medzi antibiotikami a probiotikami by mal byt 2 hodiny. Ak sa to dá teda povedať, že či je potrebné dodržiavať aj nejaký odstup medzi Hylakom forte a probiotikami. Pripadne si dať pozor na ničí iné, napríklad či je vhodne užívať Hylak f. napriklad na noc, atd.

PříspěvekNapsal: ned led 28, 2024 1:23 pm 
Administrátor
Administrátor

Margareta píše:
Dakujem za odpoved pán Zajicek.
Myslela som skôr len na také vseobecne pravidlo, ako napríklad odstup medzi antibiotikami a probiotikami by mal byt 2 hodiny. Ak sa to dá teda povedať, že či je potrebné dodržiavať aj nejaký odstup medzi Hylakom forte a probiotikami. Pripadne si dať pozor na ničí iné, napríklad či je vhodne užívať Hylak f. napriklad na noc, atd.

Hylak by se s běžným probiotikem neměl nijak negativně ovlivňovat a je podle mě v zásadě jedno kdy ho člověk vezme zrovna tak jako u běžných probiotik a odstup tedy předpokládám není nutný. Spíše bych se bavil o dodávce prebiotik pro ty souběžně dodávané probiotické bakterie aby se jim ve střevě dobře vedlo, prostě jim dát na cestu krmení takovej balík buchet pro Honzu. O odstupu bych se bavil u některých speciálních probiotik u kterých by byla přímá oponentní reakce proti těm bakteriálním kulturám v Hylaku, ale to u běžných probiotik z lékárny není potřeba zkoumat.

PříspěvekNapsal: pon led 29, 2024 12:59 pm 

Dakujem pan Zajicek za odpoved, uz rozumiem ako uzivat Hylak f. a probiotika.

Předmět příspěvku: Klystýr - foto po třetím klystýru
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2025 10:28 pm 

Dobrý den,
udělal jsem si dnes 3. klystýr a toto ze mě (viz foto) dnes po vytažení hadičky samovolně vyšlo, nechápu, co to je, dělám si heřmánkový nebo měsíčkový klystýr, mám ulcerózní kolitidu, chci se začít stravovat podle stránky uzdravtesejidlem.cz a chtěl bych Vás poprosit o radu, o co se jedná a jestli je dané stravování na výše uvedené webové stránce vhodné? Pročetl jsem si spoustu stránek fóra a nějaký člen radil 20 kapek MMS do klystýru, prý to zaručeně pomůže vyhnat více "potvor", proto se na Vás obracím s dotazem, jestli je MMS nebo nějaká jiná varianta, jak střeva dobře vyčistit :) přestal jsem jíst úplně bílý cukr a postupně vypouštím i pečivo, mléko. Děkuji předem za radu a ochotu.
Ondra

Přílohy:
IMG_6875.jpg
IMG_6875.jpg [ 566.74 KiB | Zobrazeno 196 krát ]

PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2025 9:37 am 
Administrátor
Administrátor

Ondraa píše:
Dobrý den,
udělal jsem si dnes 3. klystýr a toto ze mě (viz foto) dnes po vytažení hadičky samovolně vyšlo, nechápu, co to je, dělám si heřmánkový nebo měsíčkový klystýr, mám ulcerózní kolitidu, chci se začít stravovat podle stránky uzdravtesejidlem.cz a chtěl bych Vás poprosit o radu, o co se jedná a jestli je dané stravování na výše uvedené webové stránce vhodné? Pročetl jsem si spoustu stránek fóra a nějaký člen radil 20 kapek MMS do klystýru, prý to zaručeně pomůže vyhnat více "potvor", proto se na Vás obracím s dotazem, jestli je MMS nebo nějaká jiná varianta, jak střeva dobře vyčistit :) přestal jsem jíst úplně bílý cukr a postupně vypouštím i pečivo, mléko. Děkuji předem za radu a ochotu.
Ondra

Tak vzhledem k tomu že foto je docela mizerné jde dost obtížně odhadnout o co vlastně přesně jde. Každopádně podobné útvary mohou být jak větší skrumáže kandidy tak odloupnutá část odumřelé sliznice střeva a nejsou ani nijak výjimečné, objevují se bohužel docela často. Většina lidí za tím hned vidí vetřelce, ale i když taková možnost pochopitelně existuje je relativně málo pravděpodobná. Aplikace takové dávky MMS do střeva může docela silně zacloumat složením mikrobiomu střeva který sice asi máte při daném onemocnění dost mizerný, ale rozhodně nemusí dojít pouze ke zlepšení, můžete si stav i zhoršit. Navíc parazit nemusí být vždy negativum, některé druhy hlavně takzvaných autoimunitních onemocnění se dokonce i moderní medicína pokouší léčit nasazením konkrétních parazitů. Jinak dieta SCD je na daný problém přímo postavená i když muselo by se asi říci i to podstatné tedy musíte si překopat zvyky protože i z té diety si většinou nemocný jedinec vybere zpravidla stejné zvyky a docílí tak minimálního ozdravného efektu. Klidně mě můžete zavolat a probereme co a jak.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1760 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]