Ondraa píše:
Dobrý den,
udělal jsem si dnes 3. klystýr a toto ze mě (viz foto) dnes po vytažení hadičky samovolně vyšlo, nechápu, co to je, dělám si heřmánkový nebo měsíčkový klystýr, mám ulcerózní kolitidu, chci se začít stravovat podle stránky uzdravtesejidlem.cz a chtěl bych Vás poprosit o radu, o co se jedná a jestli je dané stravování na výše uvedené webové stránce vhodné? Pročetl jsem si spoustu stránek fóra a nějaký člen radil 20 kapek MMS do klystýru, prý to zaručeně pomůže vyhnat více "potvor", proto se na Vás obracím s dotazem, jestli je MMS nebo nějaká jiná varianta, jak střeva dobře vyčistit

přestal jsem jíst úplně bílý cukr a postupně vypouštím i pečivo, mléko. Děkuji předem za radu a ochotu.
Ondra
Tak vzhledem k tomu že foto je docela mizerné jde dost obtížně odhadnout o co vlastně přesně jde. Každopádně podobné útvary mohou být jak větší skrumáže kandidy tak odloupnutá část odumřelé sliznice střeva a nejsou ani nijak výjimečné, objevují se bohužel docela často. Většina lidí za tím hned vidí vetřelce, ale i když taková možnost pochopitelně existuje je relativně málo pravděpodobná. Aplikace takové dávky MMS do střeva může docela silně zacloumat složením mikrobiomu střeva který sice asi máte při daném onemocnění dost mizerný, ale rozhodně nemusí dojít pouze ke zlepšení, můžete si stav i zhoršit. Navíc parazit nemusí být vždy negativum, některé druhy hlavně takzvaných autoimunitních onemocnění se dokonce i moderní medicína pokouší léčit nasazením konkrétních parazitů. Jinak dieta SCD je na daný problém přímo postavená i když muselo by se asi říci i to podstatné tedy musíte si překopat zvyky protože i z té diety si většinou nemocný jedinec vybere zpravidla stejné zvyky a docílí tak minimálního ozdravného efektu. Klidně mě můžete zavolat a probereme co a jak.