muflon píše:
Co rikate na tohle?:
Jayo napsal(a):
Ja sa skor priklanam k teorii o kandide dr. Grahama. Kandida nieje problem cukrov, ale tukov. Preto sa kandidy nikdo nemoze zbavit, a stale sa vracia, pretoze ma v krvi velke mnozstvo tuku, ktore robi krv lepivu. Kandida nieje parazit v pravom slova zmysle, ale policajna jednotka, ktora sa presunie do krvi, ked je dlhodobo zatukovana a telo prekyselene. Telo si ju tam pusti same, a imunitny system udrzuje jej stavy na optimalnych hodnotach. V krvi potom vyziera cukor, ktory by tam kvoli tukom ostaval dlho. Keby tam nebola, skody v tele by boli ovela vacsie. Ziadny parazit, a preto je podla mna blbost snazit sa ju vyhladit. Naopak, treba zacat jest co najmenej tukov, a iba tie zdrave, aby ich v pripade prebytku pecen co najrychlejsie spracovala. V creve sa kandida usadi, len ked je prekyselene, v krvi, organoch a telesnych tekutinach tiez. Co z toho vyplyva? Ze kandida odijde velmi rychlo sama na surovej strave, s minimom tukov. Telo ju prestava potrebovat a pozvolna mizne. Az sa creva odkyselia, comu niekedy fakt ze treba pomoct aj klystirmi, zmizne aj z criev. Uplne najvacsia chyba je podla mna vyradit vsetky sacharidy zo stravy, teda spominana protikvasinkova dieta. Telo si potom zlozito nedostatok sacharidov syntetizuje z bielkovin a tukov, a na tomto procese kandida prospieva v krvi priam bozsky. To je aj dovod, preco vsetci, co bojuju s kandidou, bojoju vacsne, a stale sa im vracia. Pretoze si myslim, ze protikvasinkova dieta je ciste sialenstvo, a je to uplne neprirodzene, normalny clovek nevydrzi bez sacharidov 3 mesiace, bez toho, aby mu nezacalo preskakovat. A navyse potom to sklamanie, ked po roku zisti, ze ju ma naspat...
--
PS: Jelikoz ted mame docela prezrale vodni melouny, slo by kvuli candide zapijet MMS2 touto melounovou stavou smichanou s 1/3vody?
Jedná se sice o celkem správný názor, ale musíte opravdu přesně dodržet podstatné podmínky pro stav normálního fungování organizmu, aby se kandida dostala do normálu. Bez tuků se totiž také nedá existovat, dokonce vám ani nebude fungovat defekace a nerovnováha v příjmu jednotlivých tuků také není vhodná a nějak se vám vymstí. Bohužel mnohdy stačí jedno zaškobrtnutí a je zase zpět, čili v tomto případě se mi jeví rozhodně vhodné důsledně se čistit a udržovat správné pH. Po srovnání acidobazické rovnováhy zase není tak snadné se rozhodit a jeden špatný oběd rozhodně žádnou kandidu nenamnoží.
Patrně ano, ale vyzkoušené to nemám, rozhodně je ovšem potřeba si uvědomit, že jde o louh a musí reagovat s kyselinou v žaludku, což může ta melounová šťáva zhoršit, ovšem mohu se mýlit.