Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned črc 13, 2025 2:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4087 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 269, 270, 271, 272, 273
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 2:19 pm 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Taurin, glycin beru dlouhodobe. Nezaznamenal jsem nic co se jetar a zluce tyce.. Jinak ta pampeliska je ale extrakt z korene ne listy. Ty jsem pred lety trhal a zral a nepomohlo to. Ale ted ctu, ze je to silne diuretikum ktere z tela vytahuje i draslik. Tak na to teda prdim.. Asi vyzkousim ten artyčok ktery si lidi pochvaluji co se te zluci tyce.. Mimo to se snazim teda byt minimalne napjaty. Uvolnovat se klidnym dychanim a casto masiruju. Nebojim se ty prsty zaborit fakt hluboko pod zebra. Pred ocistou jsem mel zajimave pocity. Napr kdyz jsem mel zanorene prsty v oblasti zlucniku a snazil se hluboce dychat, tak jsem mel bodave bolesti treba na krku. To ted zase zmyselo. Za tyden dam dalsi ocistu.. Nedam tem jatrum pokoj dokud se nerozjedou. Je mi jasne, ze to je zasadni problem. Podle me i diky tomu mam problemy s tou lymfou, bolave uzliny pod usima, casto citlive mandle.. proste jak nefunguje odtok bordelu ze zluci, tak to pretezuje ledviny a ty pak nestihaji filtrovat bordel z lymfy.. Kazdopadne uvazuju o nejakem cisteni od patogenu. Zacal jsem omezemin cukru, protoze spatna absorbce fruktozy casto ten bordel vyzivuje. Tak davam maximalne dextrozu do vody kdyz jedu na kole.. Davam hodne cesneku, zeru hrebicek a premyslim, ze bych vyzkousel i oreganovy olej a jak bych rozjel tu zluc a hodnoty ledvin by klesly do idealnich cisel, tak bych dal neco takoveho https://www.parkfit.cz/doplnky-stravy/o ... F0QAvD_BwE

Btw vsichni a to jako fakt vsichni celosvetove doporucuji ostropestrec mariansky na jatra. Je to vzdycky prvni vec kterou lidi doporuci. Tak jsem zral ty seminka nadrcena a zacaly me z toho bolet bradavky. Citil jsem jak mi normalne roste gynekomastie. Dal jsem ho i mamce na jatra a ta mela dokonce vytok z bradavek z toho. Vylekala se ze ma raka a utikala na kontrolu.. Slysel jste nekdy o takove reakci?

Tak kořeny pampelišek se dají snadno vydloubat vypichovákem kořenové zeleniny, ale pokud upřednostňujete kapky proč ne. Jde také koupit sušený kořen který se dá snadno rozmixovat na prášek a užívat, to jsem natáčel jako pořad i do televize. Artyčoky jsou spíše Španělská specialita, ale fungují také solidně i když není to můj šálek kávy, složitá příprava a hrozné blbnutí kolem konzumace na to mají čas asi jenom Španělé. Ten antihelmintický přípravek na který jste dal link klidně lze aplikovat toho bych se určitě nebál, jde o vyzkoušenou klasiku. Ohledně toho ostropestřce je to zvláštní protože s estrogenem nedělá běžně nic jenom podle dostupných studií ostropestřec mariánský může mírně ovlivnit hladinu prolaktinu, ale není běžně považován za spouštěč jeho zvýšení mimo specifické situace kdy u kojících žen byl pozorován nárůst produkce mateřského mléka při užívání silymarinu (účinné látky z ostropestřce), což naznačuje možný vliv na prolaktin.

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 3:20 pm 

No ja jsem u te trojkombinace na ty patogeny prave cetl na iherb recenze, ze to nekterym lidem i docela dojebalo ledviny a pod.. Proto to nechci brat ted. Kdyz uz tak mam hranicni hodnoty jak jaterek kde mam casto zvedle enzymy tak urea a kreatinin.. Takze zatim s tim pockam a budu s kazdym jidlem zrat cesnek a kroupat hrebicek.. Jinak ten artycok bych bral z doplnku https://www.naturawit.cz/product-cze-86 ... apsli.html

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 4:36 pm 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
No ja jsem u te trojkombinace na ty patogeny prave cetl na iherb recenze, ze to nekterym lidem i docela dojebalo ledviny a pod.. Proto to nechci brat ted. Kdyz uz tak mam hranicni hodnoty jak jaterek kde mam casto zvedle enzymy tak urea a kreatinin.. Takze zatim s tim pockam a budu s kazdym jidlem zrat cesnek a kroupat hrebicek.. Jinak ten artycok bych bral z doplnku https://www.naturawit.cz/product-cze-86 ... apsli.html

Ty kapsle artyčoku nedovedu vyhodnotit jak moc žluč spouštějí když nejvíce na tok žluče funguje právě ta hnusná hořká chuť na kořeni jazyka, což asi kapsle nedovedou proto jsem u té pampelišky radil prášek a chvilku si ho vychutnávat. Ještě že v recenzích je že to lidem dojebalo ledviny tam může jít i o vymírací reakce některých parazitů a to může nastat po kde čem.

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 8:41 pm 

Btw prekvapuje me, ze tu nema vlastni vlakno thiosíran sodný. Mate s tim zkusenosti jak vyklada typek v tomto videu? https://www.youtube.com/watch?v=9EKXbeLK36o 5g denne pred spanim ve sklenici vody s vitaminem C. Melo by to vyplachnout z tela kompletne vsechno. Vsechny patogeny, tezke kovy, ale taky cely mikrobiom a vytahuje to ztela i vapnik horcik.. To by mohla byt solidni ocista. Asi lepsi nez nejake bylinky.. Ja tu mam furt flasku z fichemy snad 10 let starou. Asi jsem to driv bral, ale vubec si to nevybavuju hehe.. Typek tam pise v komentari pod tim videem ze jeho bratr mel hepatitidu C. Treti stadium poskozeni jater. Dal mu 30g a ze ma brat 5g denne. On to do sebe kopl naraz a po hepatitide C ani pamatky.. :mrgreen:

PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2025 8:01 am 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Btw prekvapuje me, ze tu nema vlastni vlakno thiosíran sodný. Mate s tim zkusenosti jak vyklada typek v tomto videu? https://www.youtube.com/watch?v=9EKXbeLK36o 5g denne pred spanim ve sklenici vody s vitaminem C. Melo by to vyplachnout z tela kompletne vsechno. Vsechny patogeny, tezke kovy, ale taky cely mikrobiom a vytahuje to ztela i vapnik horcik.. To by mohla byt solidni ocista. Asi lepsi nez nejake bylinky.. Ja tu mam furt flasku z fichemy snad 10 let starou. Asi jsem to driv bral, ale vubec si to nevybavuju hehe.. Typek tam pise v komentari pod tim videem ze jeho bratr mel hepatitidu C. Treti stadium poskozeni jater. Dal mu 30g a ze ma brat 5g denne. On to do sebe kopl naraz a po hepatitide C ani pamatky.. :mrgreen:

To video je už hodně stará záležitost, také zde mám pixlu toho granulátu a nějakou dobu jsem ho tehdy i zkoušel a nepozoroval jsem žádné negativní účinky. Nicméně je otázkou zda jsem to zkoušel dostatečně dlouho a dostatečně intenzivně, na mě to jeho doporučované dávkování nemělo v zásadě žádný pozorovatelný účinek.

PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2025 8:30 am 

Covece ja si asi taky uz vzpominam. Ze jsem cekal brutalni pruvan po te lzicce, ale nekonalo se skoro nic. Asi to chce pritvrdit na davkovani no. Nebo se jeste dava 1 to zrnko denne jako dlouhodoby mirny detox.. Ale me spis dava smysl, ze to pouzit jako flush. Proste toho vzit hodne naraz a hotovo. Vzhledem k tomu, ze to vyhladi i mikrobiom a pod.. Tak mozna jednou za cas poradne vycistit trubky.. No ted s tim blbnout nezacnu. Napred rozpohybuju tu zluc.. :D

PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2025 8:50 am 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Covece ja si asi taky uz vzpominam. Ze jsem cekal brutalni pruvan po te lzicce, ale nekonalo se skoro nic. Asi to chce pritvrdit na davkovani no. Nebo se jeste dava 1 to zrnko denne jako dlouhodoby mirny detox.. Ale me spis dava smysl, ze to pouzit jako flush. Proste toho vzit hodne naraz a hotovo. Vzhledem k tomu, ze to vyhladi i mikrobiom a pod.. Tak mozna jednou za cas poradne vycistit trubky.. No ted s tim blbnout nezacnu. Napred rozpohybuju tu zluc.. :D

Ono je otázkou zda je dobré vymetat trubky dočista dočista jak od Vizíru. Jsou některé bakterie které se velice obtížně dají obnovit a pokud se vůbec dají znovu obnovit trvá to hodně dlouho tedy je lepší do toho přírodního procesu zasahovat pouze v případě že se tam namnoží něco co tam opravdu bydlet nemá. Jedna věc je vyvolat řídkou stolici a jiná věc močit zadnicí nazelenalou vodu což by se vysokou dávkou této látky určitě docílit dalo. Zase na druhou stranu ta vysoká dávka vymete patrně opravdu i bordel z jater a možná i ze slinivky tedy pokud je v těchto orgánech něco zalezlého je docela slušná šance šmejdy dostat ven. Nicméně toto už berte jako úvahu nijak ověřené to nemám.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4087 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 269, 270, 271, 272, 273

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]