Ÿura píše:
Taurin, glycin beru dlouhodobe. Nezaznamenal jsem nic co se jetar a zluce tyce.. Jinak ta pampeliska je ale extrakt z korene ne listy. Ty jsem pred lety trhal a zral a nepomohlo to. Ale ted ctu, ze je to silne diuretikum ktere z tela vytahuje i draslik. Tak na to teda prdim.. Asi vyzkousim ten artyčok ktery si lidi pochvaluji co se te zluci tyce.. Mimo to se snazim teda byt minimalne napjaty. Uvolnovat se klidnym dychanim a casto masiruju. Nebojim se ty prsty zaborit fakt hluboko pod zebra. Pred ocistou jsem mel zajimave pocity. Napr kdyz jsem mel zanorene prsty v oblasti zlucniku a snazil se hluboce dychat, tak jsem mel bodave bolesti treba na krku. To ted zase zmyselo. Za tyden dam dalsi ocistu.. Nedam tem jatrum pokoj dokud se nerozjedou. Je mi jasne, ze to je zasadni problem. Podle me i diky tomu mam problemy s tou lymfou, bolave uzliny pod usima, casto citlive mandle.. proste jak nefunguje odtok bordelu ze zluci, tak to pretezuje ledviny a ty pak nestihaji filtrovat bordel z lymfy.. Kazdopadne uvazuju o nejakem cisteni od patogenu. Zacal jsem omezemin cukru, protoze spatna absorbce fruktozy casto ten bordel vyzivuje. Tak davam maximalne dextrozu do vody kdyz jedu na kole.. Davam hodne cesneku, zeru hrebicek a premyslim, ze bych vyzkousel i oreganovy olej a jak bych rozjel tu zluc a hodnoty ledvin by klesly do idealnich cisel, tak bych dal neco takoveho
https://www.parkfit.cz/doplnky-stravy/o ... F0QAvD_BwEBtw vsichni a to jako fakt vsichni celosvetove doporucuji ostropestrec mariansky na jatra. Je to vzdycky prvni vec kterou lidi doporuci. Tak jsem zral ty seminka nadrcena a zacaly me z toho bolet bradavky. Citil jsem jak mi normalne roste gynekomastie. Dal jsem ho i mamce na jatra a ta mela dokonce vytok z bradavek z toho. Vylekala se ze ma raka a utikala na kontrolu.. Slysel jste nekdy o takove reakci?
Tak kořeny pampelišek se dají snadno vydloubat vypichovákem kořenové zeleniny, ale pokud upřednostňujete kapky proč ne. Jde také koupit sušený kořen který se dá snadno rozmixovat na prášek a užívat, to jsem natáčel jako pořad i do televize. Artyčoky jsou spíše Španělská specialita, ale fungují také solidně i když není to můj šálek kávy, složitá příprava a hrozné blbnutí kolem konzumace na to mají čas asi jenom Španělé. Ten antihelmintický přípravek na který jste dal link klidně lze aplikovat toho bych se určitě nebál, jde o vyzkoušenou klasiku. Ohledně toho ostropestřce je to zvláštní protože s estrogenem nedělá běžně nic jenom podle dostupných studií ostropestřec mariánský může mírně ovlivnit hladinu prolaktinu, ale není běžně považován za spouštěč jeho zvýšení mimo specifické situace kdy u kojících žen byl pozorován nárůst produkce mateřského mléka při užívání silymarinu (účinné látky z ostropestřce), což naznačuje možný vliv na prolaktin.