lev píše:
To já vím, že antibiotika jsou svinstvo, ale jak jinak se mám bránit před zánětem močových cest nebo ho vyléčit? Bojím se, že když nebudu brát antibiotika, přejde mi zánět na ledviny a to by asi bylo hodně nepříjemné. Nevěřím, že samotný brusinkový džus by tohle dokázal léčit. Co byste mi tedy poradil místo antibiotik na léčbu zánětu?
Až mi totiž rozdrtí kámen v ledvině, začnou se z něj vyplavovat různé sajrajty do těla a ten zánět je tedy pravděpodobný, protože už ted mám nějakou močovou infekci. Dále bych se chtěla zeptat jestli myslíte, že je vhodné po rozdrcení kamene si vyčistit ledviny melounovou štávou v horké vaně. Mám z ledviny zavedenou dutou trubici do močového měchýře, která by měla ten písek z kamene odvádět a neměl by se nikde seknout.
Ještě bych chtěla říct, že s těmi antibiotiky si sleduju pH moči a denně se ho snažím dostat nahoru okurkovou štávou, což se daří, takže tělo snad ty škodliviny vyplavuje. Je to tak?
Pokud tomu nevěříte, tak to máte smůlu a zbytečně se poškozujete. Pokud se správně stravujete a máte adekvátní pH, tak je zánětlivý proces dost nepravděpodobný. Na to vyčištění ledvin po vlastním zákroku nedovedu odpovědět, to se musíte optat lékaře, netuším jak moc se tím ledviny podráždí. Tělo sice škodliviny vyplavuje, ale to neznamená, že si nepěstujete kvasinky a plísně, které antibiotika přímo živí.