Sara píše:
Dobry den.
Vcera jsem provedla v poradi druhou jaterni ocistu. V prubehu poslednich 14 dni temer denne klystyr, vetsinou urina. Denne rano vyplach zaludku a paranasalnich dutin. Zvysen prijem horciku, jodu a selenu. Pred a po jidle dodavka HCl. Denne mrkvovo-orechove mleko a SP. Posledni tyden, kdy jsem doma sama a nemusim varit; vyhradne syrova strava. Spotreba melounu dosahuje industrialnich hodnot
.
Ve ctvrtek ryze s jablky a bananem, jablecna stava, k obedu jablko a k veceri taktez+ jablecna stava. Patek presne a do puntiku podle navodu. 22:00 jsem do sebe nalila grep a dej se vule Bozi. Tentokrat jsem neusnula, okolo 01:00 pocit nevolnosti. Nedala jsem tomu previtu sanci, vypila trochu vody a vyzvracela grep s olejem, celkem ale zanedbatelne mnozstvi; coz me uklidnilo a usnula jsem. 06:00 Epsonka a pokracuju ve spani. 08:00 druha Epsonka, zacina splouchani v brise. Cela natesena tedy jdu na WC, abych se potesila pohledem na sbirku mych drahych kamenu.....a nic. NIC!!!
Kam vy ostatni na ty kameny chodite!! Ja chci taky vycistit kameny!! Je 10:30 a porad odchazi same bahynko, ani moc nazelenale neni, jen proste do hneda (asi po jablkach), zadne kousky tam nejsou.....to jsem teda zklamana....
Jardo, mam ja vubec jatra?????
Je pravda, ze se cely zivot stravuju celkem slusne, vepro knedlo zelo nikdy nebylo mym salkem kavy, maso a tucna jidla temer nikdy, jsem spise na sladke, pecene buchty, jogurty atd a bezne jidlo jsou zeleninove salaty a polevky, ovoce.
Na druhou stranu je mi 40 let, neco by se v tech jatrech za ta leta nahromadit melo.
Co o tom soudite, Jardo??
S pozdravem
Sara
Saro,přeju pěkný den.
Taky jsem měla reakce jako vy
Těšení se na kameny a ono nic...Závistivě jsem si prohlížela fotky těch úspěšných
První 4 očisty-dohromady asi deset pidi"hrášků",několik zelených "vlákýnek"cca 1cm.
Pátá očista(zn.tak ještě jednou to zkusím
)přinesla 4 kameny hnědo zelené-zhruba 1cm,ten největší měl rovné 2cm.Síla...
Šestá(fakt jsem se těšila,co tam bude)-byla nadílka neuvěřitelná-asi 40 jasně zelených měkkých kamínků....Co přinesou
další čistky netuším
Takže nezoufejte,možná máte kameny,možná jste čistá,každopádně jste šikulka,že se o sebe staráte.
Krásný den vám všem.
Chiara.