jopal píše:
Precital som vsetky prispevky, vratane celeho odkazu na pravda.sk. Tema ma zaujima uz dlho a ozivil som si ju opat, na zaklade opakovaneho precitania knihy: PaulnC. Bragg, Patricia Braggova-Šokujíci pravda o vodě.
Ale je tu dost protirecivych veci, osobne som nachylny verit viacej knihe ako vam, ktora jednoznacne odsudzuje akukolvek inu vodu, ako cistu H2O. Ja som sa o problem zacal zaujimat uplne nahodou, ked som zistil, ze ten isty caj, ma s roznou vodou roznu chut. Najvodnejsiu chut som prisudil destilovanej vode. Bohuzial, uz ku nej pristup nemam, ale pouzivam vodu z RO. Vodu z RO pouzivam na pitie, ale nakolko pristroj zatial nevlastnim, nemozem povedat ze vylucne.
Zaujima ma teda, ci ste niekto knihu citali a Vas nazor na nu. Pretoze zhodneme sa sice na to, ze voda uz davno nie je to co byvala, ale finalna uprava podporovana v tejto teme je ina, ako v spomiananej knihe. Je mi jasne, ze kniha je starsieho datumu a medzitym veda pokrocila, ale zatial mam z toho vsetkeho len nejasne pocity...
Co tam máte nejasné, můžete pít sajrajt z vodovodu a nebo čistou filtrovanou vodu, která je chemicky pouze H2O, podle mě to je jasné, ale pokud chcete něco víc, tak si připlaťte a máte stejnou vodu jak z lesního pramene, například zde
http://www.ziva-voda.estranky.cz/stranka/cena