Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon lis 25, 2024 1:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 09, 2009 4:06 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Takže má tých semien jest menej?
Jem ich cca 70g-100g na ranajky azapijem to štavou.
Keby som si ich nedal na ranajky tak kedy potom?
Sú v nich obsiahnuté vitamíny v prírodnej forme, tak by som nechcel mal ich deficit.
Ďakujem

S Vámi je to fakt na palici, to by opravdu vydržel málokdo. Pokud vyléčím Vás, tak klidně můžu začít nosit svatozář. Já nemohu na tu vzdálenost tušit, kolik Vaše tělo čeho schroupá. Týden Vám píšu udělejte radikální změnu, tak ji udělejte a nezkoumejte blbosti.
To, co je v nich obsažené, jsou hlavně minerály a krátkodobý deficit i když čistě teoretický, Vám nijak škodit nemůže, ale snížení příjmu bílkovin, může velice příznivě ovlivnit funkci orgánů. Pokud u někoho léčím rakovinu, tak jedu jednoznačně bezbílkovinnou stravu a funguje to dobře, tělo se prostě zbaví toxinů a začne pracovat tak, jak má.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 09, 2009 6:15 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Ok, tak ich mám opat konzumovat vtedy, ked sa budem cítit subjektívne lepšie, dobre som pochopil?
Avokáda sa snád vzdávat nemusím, alebo?
Mimochodom tú ryžu som varil cca 45min iba som ju dal do hrnca a zalial teplou vodou a varil. Nijako ju predtým nepreplachoval ani nesolil ani nepražil. Ked bola hotová tak som ju ochutil čistou kurkumou. Som jej dal trochu viac, tak to bolo po nej trochu horkasté. Dúfam, že tá kurkuma bola ok.
Jem ožné zjest to čo mi ostalo na druhý den alebo radšej prpravit čerstvú v ten den?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 09, 2009 7:48 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Ok, tak ich mám opat konzumovat vtedy, ked sa budem cítit subjektívne lepšie, dobre som pochopil?
Avokáda sa snád vzdávat nemusím, alebo?
Mimochodom tú ryžu som varil cca 45min iba som ju dal do hrnca a zalial teplou vodou a varil. Nijako ju predtým nepreplachoval ani nesolil ani nepražil. Ked bola hotová tak som ju ochutil čistou kurkumou. Som jej dal trochu viac, tak to bolo po nej trochu horkasté. Dúfam, že tá kurkuma bola ok.
Jem ožné zjest to čo mi ostalo na druhý den alebo radšej prpravit čerstvú v ten den?
Ďakujem

Co máte vyzkoušet jíst, si asi nedokážete najít, tak se zopakuji:
Na pomeranče bych se nyní vykašlal a přešel na melouny, ty odšťavňujte celé i se slupkou a před ovocnou snídaní je tato šťáva velmi dobrá. Také se dá bez problémů pít před zeleninou.
Snídaně nejlépe ovocná, například grapefruit, jablko, avokádo, kiwi, borůvky, švestky, ostružiny, maliny, jahody, kokosová moučka, nebo nakrájený čerstvý kokos, pár mandlí, lžíce lněného, nebo dýňového oleje, trochu skořice. Po jídle dodat laktobacily, nejlépe lžička Lepicolu.
Oběd jako příklad, základ tvoří sudové kysané zelí a vyberte si z těchto zelenin, fenykl, celer, pórek, česnek, brokolice, tuřín (brukvovité druhy zeleniny), kapusta, zelí, artyčoky, avokádo, brambory, cibule, cuketa, čekankové puky, černý kořen, červená řepa, fazole, chřest, karotka, kedlubna, křen, lilek, listový salát, mangold, mrkev, okurky, olivy, paprika, pažitka, polníček, rajčata, ředkev, ředkvičky, řeřicha, špenát. Velice dobrá je majonéza z naprosto čerstvého syrového vejce. Na jedno vejce, nedoporučuji dělat více vajec naráz, dáme cca 1 dcl oleje, trochu česneku, případně cibulku, malinko soli a jablečného octa. Celé vejce rozklepneme do mixéru, přidáme jablečný ocet a sůl, pustíme mixér na nejvyšší otáčky a malým pramínkem přiléváme pomalu olej až do zhoustnutí, potom ještě přidáme rozmačkaný česnek a pokrájenou cibulku a krátce promixujeme. Olej se dá použít jakýkoliv, ale každý také jinak chutná, mám to vyzkoušené z naprosto veškerých panenských olejů, ale jako u jiných potravin lépe vždy chutnají ty více škodlivé a tak zde je chuťově nejvhodnější panenský olej slunečnicový. Na zeleninový salát je tato majonéza opravdu super.
Večeři bych dal nejlépe opět zeleninovou, hlavně s kysaným zelím, avokádem a fungicidními rostlinami s tím, že majonézu bych nahradil kokosovou moučkou, jako koření dal majoránku, kurkumu, trochu pálivé papriky a lžíci lněného, nebo řepkového oleje.
Po většinu dne pijte melounovou šťávu, případně šťávy zeleninové a po večeři si opět vezmete Lepicol.
Rýže se má propláchnout před vařením v každém případě, kurkuma v rozumném množství nijak škodit nemůže a rýže vydrží v lednici i několik dní, ale ideální je vždy čerstvá, není důvod ji vařit do zásoby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 6:26 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Dnes som nakúpil tých avokád viac. Boli ešte tvrdé tak som ich zabalil do novín.
Jedno bolo už "akurát" ale ked som ho otvoril tak po vylúpnutí kostky tam boli škvrny tehlovočervenej farby. Neviem či som urobil dobre ae zjedol som to. Po chutovej stránke to bolo ok. Ked som sa bližšie pozrel na tú šupu zvonka tak tam boli také drobné škvrny hnedočiernej farby. Tie ostatné sú naštastie bez. Je to nejaká vada a mal som to vyhodit?
Ako to vlastne spoznám, že je úplne ok? Mám v tom trochu zmatok.
Dnes som sa pokúšal odštavit ten melón a nešlo to. Šupka išla ale ten červený stred nie. Melón ved to je samá voda a skoro žiadna vláknina. Nedalo by sa to eventuálne spracovat tým sposobom, že by som jednoducho vydlabal ten stred pokrájal a trochu premichoval aj s tou dužinou a vypil pred jedlom. Šlo by to?
Cekom ma mrzí, že vynechávam tie semená, pretože cítim, že z nich mám energiu. Fyzickú a zrejme aj psychickú.
Tak verím, že ich to avokádo a oleje nahradia.
Akú prestávku po dojedení treba dodržat pred fyzickou aktivitou?
Napr. pred behom. Stačí ked po dojedení počkám 2 hodiny a potom by som išiel behat.
Mimochodom je to vobec vhodné v mojom stave pri 60kg/185 cm, alebo by som sa mal šetrit.
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 9:07 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Dnes som nakúpil tých avokád viac. Boli ešte tvrdé tak som ich zabalil do novín.
Jedno bolo už "akurát" ale ked som ho otvoril tak po vylúpnutí kostky tam boli škvrny tehlovočervenej farby. Neviem či som urobil dobre ae zjedol som to. Po chutovej stránke to bolo ok. Ked som sa bližšie pozrel na tú šupu zvonka tak tam boli také drobné škvrny hnedočiernej farby. Tie ostatné sú naštastie bez. Je to nejaká vada a mal som to vyhodit?
Ako to vlastne spoznám, že je úplne ok? Mám v tom trochu zmatok.
Dnes som sa pokúšal odštavit ten melón a nešlo to. Šupka išla ale ten červený stred nie. Melón ved to je samá voda a skoro žiadna vláknina. Nedalo by sa to eventuálne spracovat tým sposobom, že by som jednoducho vydlabal ten stred pokrájal a trochu premichoval aj s tou dužinou a vypil pred jedlom. Šlo by to?
Cekom ma mrzí, že vynechávam tie semená, pretože cítim, že z nich mám energiu. Fyzickú a zrejme aj psychickú.
Tak verím, že ich to avokádo a oleje nahradia.
Akú prestávku po dojedení treba dodržat pred fyzickou aktivitou?
Napr. pred behom. Stačí ked po dojedení počkám 2 hodiny a potom by som išiel behat.
Mimochodom je to vobec vhodné v mojom stave pri 60kg/185 cm, alebo by som sa mal šetrit.
Ďakujem

Není třeba je do ničeho balit, pouze je dejte na kuchyňskou linku do nějakého košíčku a avokádo je zralé, pokud do něho jde lehce vytlačit palcem důlek. Pár skvrn nevadí, ale snažte se tomu vyhýbat a zpracovat ho včas.
Meloun má 97% vody a běžné odšťavňovače ho berou docela blbě, ale například na dovolené v Chorvatsku, si běžně odšťavňuji kvanta melounů na takovém starém krámu od Moulinexu a jde to. Pokud s tím středem budete mít nepřekonatelný problém, tak ho prostě normálně snězte a slupku si odšťavněte s co největší vrstvou toho středu, tak je to docela dobré.
Místo semen tam dejte strouhaný kokos a případně pár mandlí.
Já nedodržuji žádnou, ale ve Vašem případě bych ty dvě hodiny viděl ok. Běh já moc neuznávám, daleko lepší je rychlá chůze, ta nic nepoškozuje a organizmu i trávení velice prospívá. Šetřit se v pojetí lékařů, je čekat na smrt a to považuji za scestné, člověk žije proto, aby se pohyboval a tvořil, ne proto, aby seděl, či ležel a čuměl třeba do televize. V takovém případě je mrtvý, dříve než zemře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 6:39 am 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
To som prekvapený, že netreba dodržiavat žiadnu prestavku. Zámerne som sa na to opýtal, pretože konvenční lekári tvrdia, že je to zlé na žalúdok atd. To ste ma potešili tou rýchlochodzou. Ja totiž inak ako rýchlochodzou ani nechodím. Tá pomalá ma dost znervóznuje. Venoval som sa behu. Keby som postupne prešiel z tej rýchlochodze do behu bolo by to ok?
Beh je vraj najlepši pre formovanie celého tela. Ale medzi rýchlochodzou a behom už nie je taký rozdiel. Alebo je na formovanie svalstva predsa lepšia tá chodza?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 6:55 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
To som prekvapený, že netreba dodržiavat žiadnu prestavku. Zámerne som sa na to opýtal, pretože konvenční lekári tvrdia, že je to zlé na žalúdok atd. To ste ma potešili tou rýchlochodzou. Ja totiž inak ako rýchlochodzou ani nechodím. Tá pomalá ma dost znervóznuje. Venoval som sa behu. Keby som postupne prešiel z tej rýchlochodze do behu bolo by to ok?
Beh je vraj najlepši pre formovanie celého tela. Ale medzi rýchlochodzou a behom už nie je taký rozdiel. Alebo je na formovanie svalstva predsa lepšia tá chodza?
Ďakujem

Dnes se neběhá po měkkém lesním, či lučním podkladu jako za dob našich předků, ale po tvrdém asfaltovém povrchu, který ničí úpony a kloubní pouzdra. Hlavně z tohoto důvodu je v dnešní době, plné cykloturistických tras vedoucích přírodou, dobrá hlavně rychlá chůze, která klouby neničí a tělo rozpohybuje velice dobře. Můj názor je, že se jedná o nejpřirozenější pohyb člověka, který používal denně při přesunu za potravou a běhal jen když hrozilo nějaké nebezpečí, což dle mého názoru patrně nebylo zase tak často.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 7:48 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Mám možnost behat iba po lesnom teréne, takže tá chodza zrejme prejde do toho behu. Možem sa naštastei betónu vyhnút.
To s tými kĺbami je pravda, často som s tým mal problém, práve ked som behal po asfalte.
Dnes som si dal ovovcnú večeru, aale asi som to prehnal. Zjedol som cca 7 broskýn 3 jablká 11 marhúl(tých malých) dve velmi zrelé ringloty. Neodolal som \":oops:\" Zrejme je to tým, že už som ovocie velmi dlho nejdol. Prakticky ho nejem vobec.
Iba stavy z neho. No a prehnalo ma. Najprv som myslel, že sú to vetry, ale potom to spontánne vyšlo. Na obed som mal tú jasmínovú ryžu a šalát s vela cesnakom a karí. Toho cesanku som dal fakt dost cca 3 velmi velké stúčiky. Ale nevadilo mi to.
Akurát som sa potil:) Mohlo posobit to ovocie laxatívne, alebo to nemá súvis?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 8:37 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Mám možnost behat iba po lesnom teréne, takže tá chodza zrejme prejde do toho behu. Možem sa naštastei betónu vyhnút.
To s tými kĺbami je pravda, často som s tým mal problém, práve ked som behal po asfalte.
Dnes som si dal ovovcnú večeru, aale asi som to prehnal. Zjedol som cca 7 broskýn 3 jablká 11 marhúl(tých malých) dve velmi zrelé ringloty. Neodolal som \":oops:\" Zrejme je to tým, že už som ovocie velmi dlho nejdol. Prakticky ho nejem vobec.
Iba stavy z neho. No a prehnalo ma. Najprv som myslel, že sú to vetry, ale potom to spontánne vyšlo. Na obed som mal tú jasmínovú ryžu a šalát s vela cesnakom a karí. Toho cesanku som dal fakt dost cca 3 velmi velké stúčiky. Ale nevadilo mi to.
Akurát som sa potil:) Mohlo posobit to ovocie laxatívne, alebo to nemá súvis?
Ďakujem

Myslíte, že má nějaký význam to komentovat, já se obávám, že zde není vůbec co zkoumat. Po takovémto množství jídla, by se podělal skoro každý, akorát, že naprostá většina lidí má určitou horní hranici přežírání, ale u Vás to nějak nefunguje. Na jakoukoliv léčbu to má samozřejmě velice negativní vliv, ono takovéto počínání by bohatě rozházelo i zcela zdravého člověka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pon črc 13, 2009 6:00 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
To bolo jednorázové a potom som dal klystýr urinou.
Inak sa snažím zdržat sa. To bola asi chyba, že som úplne vylúčil to ovocie.

Mám jednu otázku ohladom sposobu sparacovania zeleniny.
Mám vo zvyku šalát konk ladový, cibulku,papriku,mrkvu rozsekat tak, že je z toho taká kaša, ktorá sa už ani nedá takmer vobec rozžut. Už to je ako keby rozžuté. Ja to aj tak este poprežúvam cca35 krát ale mám dojem, že je to zbytočné. Okrem iného to jem z chuti, pretože tá zmes karí tomu dodá takú fantastickú chut, že to je jednoducho dobré.
Je tento postup správny?
ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pon črc 13, 2009 7:05 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
To bolo jednorázové a potom som dal klystýr urinou.
Inak sa snažím zdržat sa. To bola asi chyba, že som úplne vylúčil to ovocie.

Mám jednu otázku ohladom sposobu sparacovania zeleniny.
Mám vo zvyku šalát konk ladový, cibulku,papriku,mrkvu rozsekat tak, že je z toho taká kaša, ktorá sa už ani nedá takmer vobec rozžut. Už to je ako keby rozžuté. Ja to aj tak este poprežúvam cca35 krát ale mám dojem, že je to zbytočné. Okrem iného to jem z chuti, pretože tá zmes karí tomu dodá takú fantastickú chut, že to je jednoducho dobré.
Je tento postup správny?
ďakujem

Nevidím v tom žádný problém, pokud Vám to takto chutná, tak proč ne. Já osobně si strouhám pouze kořenové zeleniny, ostatní krájím na poměrně velké kusy a kyselé zelí ani nijak nekrájím pouze přidám do salátu. Takto mi to chutná více, než kašovitý stav, ale z nutričního hlediska to je zcela jedno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte črc 14, 2009 7:03 am 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Už som vysadil tie sememná. Na ranajky si dám t 3-4 broskyne+ štava. Predtým vypijem este cca 1l vody z RO. Prip 0.5 nízkomineraliz. vody+0.5l RO vody. Na obed si teraz dávam tú ryžu aj na večeru+ šalát. Počas dan pijem len čisté štavy, uhorka, mrkva, prip. repa.,zemiaky. A tá stolica je stále nejaká makká. Je v nej vidno kúsky zeleniny a aj dužinu z pomaranča.
Tými semenami to asi nebude. Čokolvek jem je taká aká je. Čím to je?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte črc 14, 2009 8:08 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Už som vysadil tie sememná. Na ranajky si dám t 3-4 broskyne+ štava. Predtým vypijem este cca 1l vody z RO. Prip 0.5 nízkomineraliz. vody+0.5l RO vody. Na obed si teraz dávam tú ryžu aj na večeru+ šalát. Počas dan pijem len čisté štavy, uhorka, mrkva, prip. repa.,zemiaky. A tá stolica je stále nejaká makká. Je v nej vidno kúsky zeleniny a aj dužinu z pomaranča.
Tými semenami to asi nebude. Čokolvek jem je taká aká je. Čím to je?
Ďakujem

Znovu zopakuji, stolice má být buď šiška, nebo hromádka jako hustá bramborová kaše v obou případech hrubé struktury s viditelnými kousky snědeného jídla, nesmí zapáchat hnilobně, ale musí mít lehký fermentovaný zápach. Po spláchnutí nesmí zůstat ušpiněná záchodová mísa, prostě při správné stolici není nutno umývat mísu štětkou na záchod. Pokud to takto u Vás funguje, tak je to správně a pokud se k tomu dobře i cítíte, tak je vše ok. Semena není třeba vynechávat dlouhodobě, stačí pouze na krátkou dobu, aby jste si zjistil jaký je to rozdíl, cca po 14 dnech je můžete opatrně zase začít konzumovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: stř črc 15, 2009 2:08 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Ok.
Teraz, ked som vynechal tie semená a venujem sa športu, tak mi bude stačit na pribratie to čo ste mi napísali minule
avokádo, ryža, pohanka, kyslá kapusta atd. Zo semien sa buduje svalovina nie?
Má význam teda sa venovat športu ked nekonzumujem maso ani vajcia a teraz ani tie semená?
Inak som strašnš bledý stále napriek konzumácii tých tekvic semien a oleja. Kožu mám úplne priesvitnú a je mi vidiet žily a velmi. Ako keby som vobec nemal pigment. Nehovoriac o tom že pod očami mi úplne zmizol a je mi vidno všetky žilky ktoré privádzajú krv ku oku. Čo sa s tým dá robit? Mám si dat tú melasu? Mealse som sa vyhol kvoli tej candide ale teraz?
Ku tej melónovej štave. Nevadí že ked tú dužinu rozmixujem vypijem aj tie jadierka?
Dávam si ju teraz pred ovocím a pred zeleninovo/ryžovým jedlom a aj po nom.
Nevadí, že vynechávam tú grepovo pomarančovú?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: stř črc 15, 2009 9:58 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Ok.
Teraz, ked som vynechal tie semená a venujem sa športu, tak mi bude stačit na pribratie to čo ste mi napísali minule
avokádo, ryža, pohanka, kyslá kapusta atd. Zo semien sa buduje svalovina nie?
Má význam teda sa venovat športu ked nekonzumujem maso ani vajcia a teraz ani tie semená?
Inak som strašnš bledý stále napriek konzumácii tých tekvic semien a oleja. Kožu mám úplne priesvitnú a je mi vidiet žily a velmi. Ako keby som vobec nemal pigment. Nehovoriac o tom že pod očami mi úplne zmizol a je mi vidno všetky žilky ktoré privádzajú krv ku oku. Čo sa s tým dá robit? Mám si dat tú melasu? Mealse som sa vyhol kvoli tej candide ale teraz?
Ku tej melónovej štave. Nevadí že ked tú dužinu rozmixujem vypijem aj tie jadierka?
Dávam si ju teraz pred ovocím a pred zeleninovo/ryžovým jedlom a aj po nom.
Nevadí, že vynechávam tú grepovo pomarančovú?
Ďakujem

Nevím proč se stále staráte o budování svaloviny, starejte se o fyzickou i psychickou pohodu a svalovina se při adekvátní zátěži, vytvoří celkem snadno i na této stravě. Pokud tam dáte vše, co jsem Vám napsal i to, co jste v tomto dotazu z nějakého důvodu vynechal, tak Vám nemůže nic chybět. Co se týká pigmentace, musel bych Vás vidět, jinak to nemá cenu řešit.
Lepší je meloun konzumovat jako šťávu, ta přechází mnohem rychleji do krve, prakticky bez trávení a mixáž z čehokoliv, naopak celkem dobu trávení prodlužuje, pokud takto chcete žít, tak se stejně nákupu kvalitního dvouhřídelového odšťavňovače nevyhnete. Zaměřit se pouze na grepy a pomeranče je blbost, je potřeba to trochu střídat, tak to vyzkoušejte.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz