zuzis píše:
Ahoj všem. Mám takový problém. Potřebuji na artroskopii kolene, kvůli úrazu (natržený meniskus), ale nechtějí mne vzít, že prý mám v moči nějaký bakterie. Ale ty bakterie v moči mi nacházejí už několik let, co si pamatuji, a nikdo mi nic neřekl, že bych měla něco řešit, nebo že by to bylo něco akutního. Zánět v těle (crp) mám stále v pořádku. Nikdy mne močák nebolel, nikdy mne nic nepálilo při močení. Chtějí mi nasadit antibiotika, jinak mne prý nevemou, ale ty jsem odmítla. Nebudu brát něco, že je někde něco napsaného, když mi nic není. Už několik let piju několikrát týdně červenou řepu, a ted pár měsíců každé ráno pár kapek propolisu. Na gynde mám vše v pořádku. Nevíte, jak se jich mám zbavit? Jsem půl roku na ovoci a zelenině, a stále tam jsou. A v létě jsem si i dělala melounovou očistu na ledviny.
To bych potřeboval vědět o jaké bakterie jde, ale obecně se dá tvrdit, že kyslík ve střevě vyhubí vše anaerobní i v močových cestách, čili můžete vyzkoušet peroxid hořčíku a uvidíte. Jinak velice dobré je i koloidní stříbro, ale při orální aplikaci to bude trvat dost dlouho, než se dostane i do močových cest a konkrétně v močovém měchýři by nebyl problém je vyhubit napuštěním roztoku koloidního stříbra rovnou do močového měchýře. Ovšem pokud jsou i v ledvinách, tak to už moc efektivní nebude a musíte to řešit opravdu orálně.