[quote="Nykša"tc7u85sq]Dobrý den, Jardo. Je toho tolik že nevím odkud začít.
Objevila jsem Vaše stránky někdy v srpnu a postupně je pročítám. Ráda bych si "postavila nové základy", jen musím promyslet, jak to skloubit s dětma a manželem. Pro zatím vynechávám bílé jedy( i když mé móóóc oblíbené) Ještě nemám prostudované fórum, po chvilkách se tím probírám, mám čas na čtení jen když jdou děti spát, tak to mám spíš tak na pokračování
Je mi 30let, jsem na mateřské, s 2letou a půlroční dcerou, kojím, jsem odnaučená kuřačka, s nadváhou - BMI 26,3, trpěla jsem zácpou(stolice byla asi tak po třech dnech), tu se mi snad podařilo odstranit - očista střev, přestala jsem pít mléko, piju šťávu z jablek a mrkve po ránu 1,5l, pořídila jsem si kefírovou houbu - piju 1/4-1/2l kefíru denně, místo sladkostí semínka, rozinky. Jídlo normál jako průměrný Čech, vařené, maso 2x týdně, čerstvé spíš ovoce než zeleninu, ale té se taky nebráním, jen při tom kojení mám strach, že to bude malou nadýmat.
Včera jsem si všimla, že se mi obnažily zubní krčky
. A to asi tak během týdne. Jestli je to tím, že jsem od podzimu 2007 buď těhotná nebo kojim? Docela mě to vyděsilo. Našla a přečetla jsem si zde jen zánět dásní, možná jsem málo hledala, ale nenašla. Jestli by pomohlo také vyplachování peroxidem? MMS jsem se ještě nepročetla pořádně, k čemu je, jen složení a postup dávkování, ale při kojení asi raději ne. Nebo nějaké minerály?Tak nevím a prosím o radu, co s tím. Díky moc[/quotetc7u85sq]
Jednu stolici za 3 dny nepovazuji za zacpu ale za dobre vstrebavani zivin a vyvazenost mikroflory, nesnazil bych se to nejak regulovat pak by to akorat mohlo rozhodil vyvazenost mikroflory,ktera je podle mych zkusenosti zasadni pro celkove zdravi!
Neprehanel bych to se stavou z jablek a mrkve! 1,5 litru za den je nesmyslne mnoho cukru hlavne fruktozy a dokonce u mrkve se dlouhodobe nedoporucuje pit vic jak 0,5 l z duvodu predavkovani vit A, kter zpusobuje poruchy jaternich bunek! Syrovou stavou z mrkve to lze pry tezko ale varenou mrkvi to je pry raz dva. Zde na foru je pekny text o mrkvi
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/
Naposledy upravil Petr 2 dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1 |