Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát lis 22, 2024 7:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 16, 2009 8:43 am 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Ja sa len proste obávam aby, som pri tej zátaži zase neschudol. NA druhej strane cítim, že ten beh/rýchlocodzu potrebujem.
Velmi.
Viem že takto na dialku je to viacmenej bezpredmetné, ale tie reči okolia, že som ako mŕtvola, že nemám farbu atd, to sa nedá počúvat.
Ked sa ten odstavovač pokazí alebo prestane z akehokolvek dovovdu íst, určite nebudem dlho rozmýslat, aký kúpim.
Ten čo mám zatial je takmer nový, používam ho iba krátko. Mimochodom v tej šupe z melóna je viac štavy ako v tej dužine samotnej. Aspon mám ten pocit. Nechám tam aj kúsok tej červenej dužiny, ale to je zanedbatelné množstvo.
Este sa vrátim ku tomu avokádu. Neviem čo si mám o nom myslit. Tie dnešné boli dozreté presne tak ako majú byt.
Lahoko do nich išlo palcom spravit jamku. Aj zvonku boli ok. Mal iba miniatúrne čierne bodky. Ked som to rozkrojil tak v tej dužine boli také čierne žilky. Inak chutovo to bolo ok. Len neviem čo to malo znamenat. Bolo to snád prezreté alebo?
Ked som tie avokáda kupoval, boli este tvrdé.
Vyzeralo to asi takto podobne
Ďakujem
Příloha:
avoc 2.jpeg
avoc 2.jpeg [ 2.38 KiB | Zobrazeno 17814 krát ]

Příloha:
avoc.jpg
avoc.jpg [ 40.24 KiB | Zobrazeno 17816 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 16, 2009 10:37 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Ja sa len proste obávam aby, som pri tej zátaži zase neschudol. NA druhej strane cítim, že ten beh/rýchlocodzu potrebujem.
Velmi.
Viem že takto na dialku je to viacmenej bezpredmetné, ale tie reči okolia, že som ako mŕtvola, že nemám farbu atd, to sa nedá počúvat.
Ked sa ten odstavovač pokazí alebo prestane z akehokolvek dovovdu íst, určite nebudem dlho rozmýslat, aký kúpim.
Ten čo mám zatial je takmer nový, používam ho iba krátko. Mimochodom v tej šupe z melóna je viac štavy ako v tej dužine samotnej. Aspon mám ten pocit. Nechám tam aj kúsok tej červenej dužiny, ale to je zanedbatelné množstvo.
Este sa vrátim ku tomu avokádu. Neviem čo si mám o nom myslit. Tie dnešné boli dozreté presne tak ako majú byt.
Lahoko do nich išlo palcom spravit jamku. Aj zvonku boli ok. Mal iba miniatúrne čierne bodky. Ked som to rozkrojil tak v tej dužine boli také čierne žilky. Inak chutovo to bolo ok. Len neviem čo to malo znamenat. Bolo to snád prezreté alebo?
Ked som tie avokáda kupoval, boli este tvrdé.
Vyzeralo to asi takto podobne
Ďakujem

To musíte vyzkoušet, to se takto na dálku nepozná, ale zpravidla se pohybem upraví metabolizmus a tělo se celkově regeneruje.
Na řeči se musíte vykašlat, zdravý dojem stejně netvoří nějaká barva kůže, nebo konkrétní váha, ale jiskra v oku a sebevědomí.
Slupka melounu má skutečně více tekutiny, než ten červený vnitřek a lidé ji zbytečně zahazují. Není sice tak chutná, ale účinky má naprosto stejné a není problém si ji dochutit třeba kokosovým mlékem. Já to lisuji ze slupky tak s 1 - 1,5 cm toho červeného středu a je to dobré.
Tak jak máte avokádo na obrázcích, je dobré a na tom prvním již ty tmavé žilky jsou. Nijak to nevadí, ale postupně si to dokážete vychytat, že tam nebude nic a měkké bude akorát.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pát črc 17, 2009 2:32 am 
Offline

Registrován: ned dub 26, 2009 6:26 pm
Příspěvky: 1758
Mat, v tomto stave sa nesnaz priberat nasilu. Jedz tolko aby si uz nechudol. Vyskusaj bryndzu, mozno ti nebude robit zle. Prospieva mnohym alergikom.
Dalsia rada. Prestan verit lekarom a konvencnej medicine. Dristaju dva na tri. V niektorych oblastiach maju dobre znalosti, ale co sa tyka zazivania a gastronomie, su naprosto mimo. Niekde som cital vyskum, ze priemerny vek lekarov je menej ako 60 rokov, zomieraju predcasne, na infarkty a podobne. Takym ludom chces verit? Vytiahni knizky Normana Walkera, ktory sa dozil 118 rokov, su tam ovela vacsie mudrosti, ako ti povie doktor.
Najdolezitejsia je psychika, zajdes iba tam, pokial ta pusti. Kym nezlomis tento blok v psychike, slepo doverovat lekarom, nepohnes sa dalej, pretoze vzdy ta zneistia tie zvasty, vyvolaju v tebe stres a pochybnosti, to ta bude prekyselovat a oslabovat imunitny system, a si v zacarovanom kruhu. Z tvojich prispevkov vidim, ze sa stale pytas dokola tie iste veci, stale sa uistujes. Podla mna, tvoje chudnutie a zly zdravotny stav, je vyvolany viac psychikou, nez tym, co jes. Tvoj jedalnicek je zdravsi, nez 90% populacie uz teraz, to si uvedom. Ale pritom, si v horsom stave.
Takisto, kandida nemusi byt tvoj jediny problem. Mozno mas nieco ine, kvoli comu chudnes. Zistit to, by trvalo mnoho usilia, samozrejme hladaj dalej ale nestresuj sa tym. Najviac, co mozes urobit pre svoje telo je alkalizovat, dodrzovat protiparaziticku dietu, to je asi 10% uspechu, zvysnych 90% pripada na psychiku. Okoliu, ktore ta stale stresuje, proste odpovedz, ze si chory a liecis sa. Nemusia vediet viac, povedz ze mas premnozene kvasinky, a musis ich vyhladovat, a povedal ti to lekar, a stichnu. Nemusis napadat ich jedalnicky, to je najvacsia chyba, ostan ticho, konzumuj si svoje. Zober si dovolenku, ak mas moznost, relaxuj. Ja ti odporucim vyskusat tieto veci: joga, power-joga, cchi-kung, tajci. Behanie je prospesne, rychla chodza tiez. Ale tie prve 4 veci, co som vymenoval, tromfnu beh, davaju dokopy cloveka ako celok. Hlavne power-joga je pre nas zapadniarov uplne vhodna, je to specialne upravena joga na uceleny system, cviky, ktore sa daju robit aj bez joginskeho zitia ci snazenia sa o duchovny pokrok.
Takze este raz, neries iba tu stravu, lebo sa v tom stratis... aj tak sa dostanes len pokial ta pusti vlastna psychika, takze relax man, take it easy \</div

_________________
Prehľadné, stručné a aktualizované návody fóra Zdraví-AZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 1:39 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Čo sa dá prosím spravit s cesnakom ktorý naklíčil. Je možné to ešte konzumovat?
V sobotu máme v rodine velkú oslavu (70. výročie) a budú sa podávat samé nezdravé veci pečená kačica, morka, kurča,zemiakové placky,zákusky, atd. Nemožem si dovovlit nezúčastnit sa toho, tak sa teda pýtam či mám konzumovat to maso a nadrý den to vyklzstýrovat urinou alebo by som mal byt radšej stredobodom pozornosti a objednat si ryžu natural so šlátom(s prihliadnutím na aktuálny stav).
Može sa melón nejako skazit?
Jedna jeho polka mala čudú pachut a bola taká akosi bez štavy, ale čím som išiel hlbšie tak tým to slablo.
Možem to ešte skonzumovat alebo celé vyhodit?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 9:11 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Čo sa dá prosím spravit s cesnakom ktorý naklíčil. Je možné to ešte konzumovat?
V sobotu máme v rodine velkú oslavu (70. výročie) a budú sa podávat samé nezdravé veci pečená kačica, morka, kurča,zemiakové placky,zákusky, atd. Nemožem si dovovlit nezúčastnit sa toho, tak sa teda pýtam či mám konzumovat to maso a nadrý den to vyklzstýrovat urinou alebo by som mal byt radšej stredobodom pozornosti a objednat si ryžu natural so šlátom(s prihliadnutím na aktuálny stav).
Može sa melón nejako skazit?
Jedna jeho polka mala čudú pachut a bola taká akosi bez štavy, ale čím som išiel hlbšie tak tým to slablo.
Možem to ešte skonzumovat alebo celé vyhodit?
Ďakujem

Naklíčený česnek, pokud není vyschlý, je normálně konzumovatelný zcela bez problémů.
Já osobně se při takovýchto příležitostech rozhodně krouhaného zelí nedomáhám, abych nebyl za magora a nacpu se nezdravými poživatinami minimálně stejně jako ostatní. Druhý den provedu většinou šankaprakšalánu a jedu dál svoji jednoduchou stravu. Vám doporučuji udělat totéž, alespoň svým příbuzným uděláte radost a nebudete mít zkažený den, to psychice také nepřidá.
Meloun se určitě zkazit může, ale podle toho co popisujete byl spíše nezralý. Pokud se totiž zkazí, tak většinou teče ihned po rozříznutí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 9:36 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Rozhodol som sa na tom výročí konzumovat radšej, tie zemiakovo-múčne placky. Je to velmi nezdravé, ale aspon to vo mne nehnije ako maso. Myslím, že z tohto pohladu to predstavuje menšie zlo. Snád na mna nebudú zazerat. Ale asi nie, lebo oni ich konzumujú tiež iba v omnoho vačšom množstve.

Ten melón je skutočne fantastický. Niekrdy to sním preženiem a zjem naraz aj 3kg, ale zachvílu sa to akoby vstrebe, apotom mám este silu aj na beh. Už sa radšej krotím, odolat mu je však tažké. Pečivo a maso mi vobec nechýba.
Mimochodom s tým športom som to trochu prehnal a mám teraz svalovicu. Možete mi poradit ničo čím sa jeje čo najrýchlejšie zbavím? Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 11:27 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Rozhodol som sa na tom výročí konzumovat radšej, tie zemiakovo-múčne placky. Je to velmi nezdravé, ale aspon to vo mne nehnije ako maso. Myslím, že z tohto pohladu to predstavuje menšie zlo. Snád na mna nebudú zazerat. Ale asi nie, lebo oni ich konzumujú tiež iba v omnoho vačšom množstve.

Ten melón je skutočne fantastický. Niekrdy to sním preženiem a zjem naraz aj 3kg, ale zachvílu sa to akoby vstrebe, apotom mám este silu aj na beh. Už sa radšej krotím, odolat mu je však tažké. Pečivo a maso mi vobec nechýba.
Mimochodom s tým športom som to trochu prehnal a mám teraz svalovicu. Možete mi poradit ničo čím sa jeje čo najrýchlejšie zbavím? Ďakujem

Pokud budete jíst maso pouze se syrovou zeleninou, tak jste na tom patrně stejně, tak si vyberte, co Vám na ten jeden pokus bude více chutnat.
Bolesti ve svalech jsou způsobené kyselinou mléčnou a nejednodušší metoda na její odstranění je další pohyb, nebo masáže. Běžně se nevyplatí ji nějakým způsobem neutralizovat, většinou je to pomalejší, než uvedené metody a déle se s tím trápíte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 23, 2009 6:56 am 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Zeleninu jem vždy so všetkým, len ma napadlo, že ked budem jest tie placky so zeleninou tak to bude predstavovat menšie riziko ako maso so zeleninou. Alebo je to jedno? Maso vytvára hnilobný proces a trávi sa omnoho horšie a dlhšie ako to bezmasité jedlo. Alebo je to jedno? Najradšej by som sa tomu vyhol úplne ale, snažím sa to minimaliovat škody.

Čo je pravda na tom, že jáhly sú aj po uvarení zásadotvorné. Keby som ich namiesto toho máčania a mixovania uvaril a jedol s kopou šalátu zalitaeho olejom, dochuteného korením, cesnakom,cibulou nepredstavovalo by to menšie riziko?
Alebo to mám robit ako doteraz? Chutovo nič moc tie jahly \":(\"

Osparvedlnujem sa, že sastále pýtam na ten ten cesnak, ale tu v Blave sú obchdy na pi****u. Už som pochodil sto obchodov a všade je ten cesnak nejaký čudný. Stále sa mi stáve, že ked ho ošúpem tak je hore nažlklý a dalej už biely. Nemá byt celý biely? Alebo býva zmaknutý, alebo rovno už v cibulke obnažený. Otras. Avokádo tiež preberám hodinu dokým vyberiem ako tak.
Toto je fakt ako keby sem dovážali to čo inde vyhadzujú. Niekedy mám chut sa na to vys****t. \":(\"

Tak ma este napadlo, že niekedy ked jem cesnak tak ma páli z neho záha v tom momente ako ho jem.
Potom už nie. Čím to je.

.....mimochodom nevadí, že dávam do tej jasmínovej ryže iba repkový olej? Olivový teraz nepoužívam.
Tá ryža omastená tým repkovým chutí absolútne fantasticky \":)\" Ten olivový tomu takú chut nedá \":(\"
Možem ho dat do šalátu, alebo ho vynechat?
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 23, 2009 3:08 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Zeleninu jem vždy so všetkým, len ma napadlo, že ked budem jest tie placky so zeleninou tak to bude predstavovat menšie riziko ako maso so zeleninou. Alebo je to jedno? Maso vytvára hnilobný proces a trávi sa omnoho horšie a dlhšie ako to bezmasité jedlo. Alebo je to jedno? Najradšej by som sa tomu vyhol úplne ale, snažím sa to minimaliovat škody.

Čo je pravda na tom, že jáhly sú aj po uvarení zásadotvorné. Keby som ich namiesto toho máčania a mixovania uvaril a jedol s kopou šalátu zalitaeho olejom, dochuteného korením, cesnakom,cibulou nepredstavovalo by to menšie riziko?
Alebo to mám robit ako doteraz? Chutovo nič moc tie jahly \":(\"

Osparvedlnujem sa, že sastále pýtam na ten ten cesnak, ale tu v Blave sú obchdy na pi****u. Už som pochodil sto obchodov a všade je ten cesnak nejaký čudný. Stále sa mi stáve, že ked ho ošúpem tak je hore nažlklý a dalej už biely. Nemá byt celý biely? Alebo býva zmaknutý, alebo rovno už v cibulke obnažený. Otras. Avokádo tiež preberám hodinu dokým vyberiem ako tak.
Toto je fakt ako keby sem dovážali to čo inde vyhadzujú. Niekedy mám chut sa na to vys****t. \":(\"

Tak ma este napadlo, že niekedy ked jem cesnak tak ma páli z neho záha v tom momente ako ho jem.
Potom už nie. Čím to je.

.....mimochodom nevadí, že dávam do tej jasmínovej ryže iba repkový olej? Olivový teraz nepoužívam.
Tá ryža omastená tým repkovým chutí absolútne fantasticky \":)\" Ten olivový tomu takú chut nedá \":(\"
Možem ho dat do šalátu, alebo ho vynechat?
Ďakujem

Já si myslím, že to je celkem jedno, ona kombinace brambor s moukou a tukem, je možná horší, než libové maso se zeleninou, ale v tomto případě bych si opravdu vybral to, na co budu mít prostě chuť a nepřemýšlel jestli je to škodlivé o malilinko míň, nebo víc.
To jsem opravdu nezkoumal a domnívám se, že to asi pravda nebude, obiloviny jsou docela silně kyselinotvorné, ale nic Vám nebrání je sníst a poté si změřit pH moče pro zjištění výsledku. Olej je také kyselinotvorný a vařením se opět zvedá kyselinotvornost celého jídla, musíte to vyzkoušet.
Zdravý česnek je bílý, ale může se směrem k vršku trochu probarvovat do žlutého nádechu, pokud je měkký, nebo celý nažloutlý, tak je asi zapařený a to na jídlo není dobré.
U některých lidí vyvolává česnek zvýšenou tvorbu žaludečních šťáv a z toho můžou vznikat popisované potíže. Mělo by to eliminovat vypití silně zásadité šťávy, třeba okurkové.
Po stránce poměru omega 3 mastných kyselin, jednoznačně vítězí olej řepkový a je rozhodně zdravější, než olej olivový. Dá se použít při každé příležitosti a chutná dobře se vším.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: čtv črc 23, 2009 3:28 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Presne to som aj urobil a dal som si uhorokú štavu.
Pred obedom zase melónovú.
To som rád, že do tej ryže nemusím dávat olivový.
Repkový je fakt chutnejší.
Ten jeden den na tej "normálneJ" strave snád prežijem.
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 6:37 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 19, 2009 6:50 pm
Příspěvky: 669
Viem, že to vyznie asi zvláštne ale predsa.
Ten minulý test na tú candidu bol negatívny.
Nie je možné, že sa mi mohla opat vrátit, aj ked ide o tak krátku dobu?
Stále mám to brucho nejaké nafúknuté, ale výrazne menej ako predtým.
Sú dni ked ho nemám vobec a je úplne ploché tak ako má byt.
Ale aj sa sa pýtam.
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 7:08 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Mat píše:
Viem, že to vyznie asi zvláštne ale predsa.
Ten minulý test na tú candidu bol negatívny.
Nie je možné, že sa mi mohla opat vrátit, aj ked ide o tak krátku dobu?
Stále mám to brucho nejaké nafúknuté, ale výrazne menej ako predtým.
Sú dni ked ho nemám vobec a je úplne ploché tak ako má byt.
Ale aj sa sa pýtam.
Ďakujem

Nadýmání může mít velké množství příčin a zamoření nějakou kvasinkou je jenom jedna z možností. Vrátit se samozřejmě může, ale osobně se spíše domnívám, že to je důsledek nějakého stravovacího excesu, které děláte celkem pravidelně. Potom se z organizmu stává fermentační jímka a nadýmání je celkem normálním výsledkem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 10:31 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 7:32 am
Příspěvky: 486
Bydliště: Nové Město na Moravě
Jarda píše:
Oběd jako příklad, základ tvoří sudové kysané zelí a vyberte si z těchto zelenin... ... ...
Rodiče každý rok zelí doma nakládali, ale součástí "rodinného receptu" je i cukr a sůl. Se svými současnými znalostmi se těmto dvěma přísadám (bílým jedům) chci raději vyhnout. Jardo, určitě si doma kysané zelí sám děláte, mohu Vás poprosit o Váš recept? Cukr asi nedáváte a sůl... jen nějaké minimum? Děkuji Vám.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 8:24 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Jindra píše:
Rodiče každý rok zelí doma nakládali, ale součástí "rodinného receptu" je i cukr a sůl. Se svými současnými znalostmi se těmto dvěma přísadám (bílým jedům) chci raději vyhnout. Jardo, určitě si doma kysané zelí sám děláte, mohu Vás poprosit o Váš recept? Cukr asi nedáváte a sůl... jen nějaké minimum? Děkuji Vám.

To se pletete, dělám toho tolik, že produkt velice snadno dostupný, jako je kysané sudové zelí, si opravdu nevyrábím a běžně ho kupuji. Pokud jsem dobře informován, tak můj dodavatel, jedná se o soukromou osobu, si sám do svého zelí nic špatného nedává a trochu soli tam bohužel jít musí. Receptů je všude přehršel a je nesmysl abych sem psal v podstatě to samé, jediné, co si vyrábím, jsou rychlokvašené potraviny pickles a i zde, pokud zadáte do vyhledavače "recepty na pickles", tak si zcela určitě vyberete. Já to dělám zcela bez receptu z toho co dům dá a žádný konkrétní tedy nedodržuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Kandidoza nekolik let ...
PříspěvekNapsal: stř zář 30, 2009 10:12 pm 
Offline

Registrován: stř zář 30, 2009 10:04 pm
Příspěvky: 1
Chci vás poprosit o radu v nemoci candidoza. Manžel pravděpodobně má tuto nemoc, nepotvrzenou lékařem. Asi 5 let má plíseň na nehtech nohou i rukou. Po těle se mu tvoří vředy s hnisem, trpí bolestmi zad – prokazatelně vyhřezlá ploténka (Magnet. resonance). Dříve měl střevní problémy, podezření na Crohnovu chorobu ale také nepotvrzenou. Vždy jsme viry na nějakou dobu uklidnili, ale je to stále těžší. Pomohli mu historicky grepové kapky, na rány s vředy nyní dubovky, na léčbu používáme spíše bylinky apod. Od lékařů předepsaná antibiotika a další antimikotika udělaly víc škody než užitku, klasickou léčbu chemickými přípravky manžel nesnáší a ani nepomáhá - ba naopak. Zaujal nás váš článek v Receptáři prima nápadů o vašich nápojích a šťávách. Můžete prosím doporučit nějakou kůru na tyto zdravotní probémy? Snad by pomohly přírodní enzymy lisované z čerstvé zeleniny, bylinek a ovoce?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz