Mat, v tomto stave sa nesnaz priberat nasilu. Jedz tolko aby si uz nechudol. Vyskusaj bryndzu, mozno ti nebude robit zle. Prospieva mnohym alergikom.
Dalsia rada. Prestan verit lekarom a konvencnej medicine. Dristaju dva na tri. V niektorych oblastiach maju dobre znalosti, ale co sa tyka zazivania a gastronomie, su naprosto mimo. Niekde som cital vyskum, ze priemerny vek lekarov je menej ako 60 rokov, zomieraju predcasne, na infarkty a podobne. Takym ludom chces verit? Vytiahni knizky Normana Walkera, ktory sa dozil 118 rokov, su tam ovela vacsie mudrosti, ako ti povie doktor.
Najdolezitejsia je psychika, zajdes iba tam, pokial ta pusti. Kym nezlomis tento blok v psychike, slepo doverovat lekarom, nepohnes sa dalej, pretoze vzdy ta zneistia tie zvasty, vyvolaju v tebe stres a pochybnosti, to ta bude prekyselovat a oslabovat imunitny system, a si v zacarovanom kruhu. Z tvojich prispevkov vidim, ze sa stale pytas dokola tie iste veci, stale sa uistujes. Podla mna, tvoje chudnutie a zly zdravotny stav, je vyvolany viac psychikou, nez tym, co jes. Tvoj jedalnicek je zdravsi, nez 90% populacie uz teraz, to si uvedom. Ale pritom, si v horsom stave.
Takisto, kandida nemusi byt tvoj jediny problem. Mozno mas nieco ine, kvoli comu chudnes. Zistit to, by trvalo mnoho usilia, samozrejme hladaj dalej ale nestresuj sa tym. Najviac, co mozes urobit pre svoje telo je alkalizovat, dodrzovat protiparaziticku dietu, to je asi 10% uspechu, zvysnych 90% pripada na psychiku. Okoliu, ktore ta stale stresuje, proste odpovedz, ze si chory a liecis sa. Nemusia vediet viac, povedz ze mas premnozene kvasinky, a musis ich vyhladovat, a povedal ti to lekar, a stichnu. Nemusis napadat ich jedalnicky, to je najvacsia chyba, ostan ticho, konzumuj si svoje. Zober si dovolenku, ak mas moznost, relaxuj. Ja ti odporucim vyskusat tieto veci: joga, power-joga, cchi-kung, tajci. Behanie je prospesne, rychla chodza tiez. Ale tie prve 4 veci, co som vymenoval, tromfnu beh, davaju dokopy cloveka ako celok. Hlavne power-joga je pre nas zapadniarov uplne vhodna, je to specialne upravena joga na uceleny system, cviky, ktore sa daju robit aj bez joginskeho zitia ci snazenia sa o duchovny pokrok.
Takze este raz, neries iba tu stravu, lebo sa v tom stratis... aj tak sa dostanes len pokial ta pusti vlastna psychika, takze relax man, take it easy