jopal píše:
Sused ma cisticku a ako logicky uzaver bolo u neho zbierat "cistu" vodu do nadob, na polievanie zahrady (myslim zeleninovej). Hygiena mu to zatrhla, vraj ta voda nie je na to vhodna a potrebuje este docistit podou, takze musel spravit trativod. Polievat kvetiny mi je jasne. Jedna sa mi o to, ci mate serioznu vedomost o tom, ze tato voda by sa mohla bez obav pouzit aj na eko zeleninu. Predpokladam, ze vsetky svinstva budu dost v koncetrovanej forme a nerad by som zistil ze sice vodu filtrujem, ale bordel ziskavam spat cez svoju zahradu.
A este prosba, na vystupe z RO predpokladam, ze je nejaky tlak. Aky, vodovodny?
Kretenizmus pracovníků hygieny je pověstný a většinou se jedná bohužel o frustrované a řekl bych i do určité míry postižené jedince. Vzhledem k tomu, že v mnoha státech USA se tento postup naprosto běžně používá, je vidět, že mozek vlastní soused a ne pracovnice hygieny. Na zeleninu vodu z čističky netuším, ale ta z osmózy naprosto jistě ano. Zase o takovou koncentrovanost nejde, když uvážíte, že čisté vody získáte cca 1/5 a zbytek jde do odpadu. Na výstupu tlak je, ale není dobré se na něj spoléhat, vhodnější je uvažovat o ní jako o beztlakové variantě.