Jirka 2 píše:
Tohle je vyborny forum, clovek se tu dozvi spoustu veci, i to, co netusil - jenom hledat.
Boli me uz pulrok v pravem podzebri a clovek zkousi a zkousi, aby se z toho vylizal. Doktori si se mnou nevedi rady a ja pomalu zacinam tusit, kudy vitr vane.... Po lahvicce lichorerisnice (na lahvicce nic o plisnich nebylo, je na streptokoky) se bolest zmirnila a vice mene je to od te doby stejne. Snazim se dodrzovat dietu, ale asi chci zazraky. Jatra i slezinu mam zvetsenou, nevim jestli z lecby resp. toxinu nebo je to priznak nejaky virozy (delali mi testy snad na vsechno a vsechno negativni). Momentalne beru horcik a energie mam hodne, jakmile vysadim, tak je zle. Dalsi zajimavost, ze se po grepovym dzusu motam.
Jardo: psal jste tu take, ze pH nema byt ani kysele ani zasadite, ze kandida neumi prezivat ve strednim pH. To byla pro me novinka, protoze jsem do sebe futroval zasadity potraviny v nadeji, ze to samo chcipne. Zjistuje se z moci? Staci lakmus?
Zkusim se nekde docist, co je potreba ke klistyru. A budu bojovat!
Diky!
Ahoj!
Zajímalo by mne jak dlouho tě ta bolest v podžebří trápí?Já mám to samé,myslím zhruba nějakých 10 let.Občas mi to vadí,občas ne.Celých těch 10 let jsem na to kašlal a teď když jsem se začal více zajímat o své zdraví tak jsem si uvědomil že je to něco čeho se nedokážu nějak zbavit a to mě velice se..e.Protikandidózni boj jsem začal na začátku července a zbavil jsem se mnoha příznaků a potíží ale tato bolest je tam pořád.Očisty jater mám za sebou 3 a teď se chystám na 4.
Doktor mě tenkrát akorát prohmatal,poslal mě na krev a dal nějaké čípky s anestetikem které jsem zahodil.
Kdyby ti na to něco zabralo tak dej vědět.Mě na to chvilkově pomohly megadávky céčka(nad 20 gramů) ale to bylo asi tim že to má mírný anestetický účinek protože při nižších dávkách se to vrátilo.