Rosa píše:
Dobrý den, narazil jsem na toto fórum a stránky pana Jardy při prohledávání webu. Je mi 46 let a nikdy jsem se nestravoval moc "správně". Jsem povoláním kuchař a podle toho to vypadá. Ale s narůstajícími potížemi s klouby nohou apod.. jsem se rozhodl s tím něco udělat. Začal sjem postupně měnit stravu a několikrát držel půst. V současné době mám za sebou 7 dní hladovku a každý den klystýr s voudou a raní urinou. Ale nic "pořádného" ze mne zatím nevyšlo. Je to i po týdnu možné? Dnes budu postupně končit s hladovkou, ale klystýry budu provádět dál.Poradíte trochu.Díky R.
A co by z vás tak mělo vyjít, nějaké zlaté nugety? Na hydrocolonu se úsady utrhají často již při první proceduře, ale klystýry tak rychlé nejsou, to by jste musel dělat nálevy pomocí speciálních látek, které hubí kvasinku a pak je to vyloučení nánosů celkem rychlé. Nicméně jsem měl i pacientku, která se denním prováděním klystýrů velice zlepšila a stejně problém zcela neodstranila. Prováděla klystýry pravidelně déle jak 3 měsíce a pak ji po jednom klystýru popadla veliká bolest v břiše, tak šla do koupelny a protože se kvůli bolesti nemohla posadit na záchod, pouze se opřela o vanu a vyprázdnila se do vany. S obrovským údivem pozorovala zhruba 30 cm dlouhou, ohavně páchnoucí, tvrdou tyčku utvořenou ze 40 let zahnívajícího odpadu ve svém střevě. Po této akci ji veškeré potíže ustoupily a jak to probíhá dál netuším, protože se odmlčela a to dělají lidé v momentě, kdy mě již nepotřebují.