Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon říj 07, 2024 8:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamidioza
PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 10:05 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Beladona píše:
Mně na sonu našli ve žlučníku "vločkující obsah", čili asi taky nějaké blátíčko.
Ta mechanická zábrana se mi zdá pravděpodobná. Vždycky jsem to popisovala, že mě to bolí, jako kdybych spolkla kaštan a ten mě tam tlačí. Ale po půl roce čištění je to téměř v pořádku a poslední měsíc to už nazabolelo vůbec.

Tak odstranit se dá prakticky vše, co si člověk ve své nevědomosti vypěstuje, akorát je potřeba odhalit vhodný postup.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 10:09 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
Našel jsem zajímavý článek o candidoze http://www.novyobzor.cz/novyobzor/3-VSE ... I-PODROBNEˇ.

Máte někdo zkušenosti s těmito stránkami a také produkty, které nabízí? Stojí za nimi zřejmě jakýsi Martin ... (předpokládám, že muflon by mohl vědět, ten už přečetl snad všechno \":)\")


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 1:48 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
sakul píše:
Našel jsem zajímavý článek o candidoze http://www.novyobzor.cz/novyobzor/3-VSE ... I-PODROBNEˇ.
....muflon by mohl vědět, ten už přečetl snad všechno \":)\")

...čtu stěží 2-3fóra a občas leccos co aktuálně řešíme v rodině za zdr.problémy... \":cry:\" ...ale teď se snažím dle rady pana Jardy omezovat PC...neb mne to ničí (jako každá- i "prospěšná" závislost jakou je např,workoholismus...).

Na tom tvém odkaze je zajímavé to co řešíme u člena rodiny:
"V souvislosti s rozmnožováním kandidy je důležité zmínit další nepříjemnou skutečnost. Pokud se přemnožená kandida dostane až na povrch kůže, např. v oblasti různých kožních záhybů, kde se drží potřebné teplo a vlhko -pod prsy, v podpaží, mezi hýžděmi, u pohlavních orgánů, mezi prsty nohou, kolem pupku, objeví se množství zralých plodnic (bílý povlak, světlé šupiny). Tato místa silně svědí a při škrabání postižené kůže se uvolňují miliony nových spor, které jsou následně vdechnuty. Kandida se poté uchycuje také na sliznicích dýchacích cest, což se projevuje větším zahleněním či zduřením."

Mám ale pocit že pana Jardu se snaží leckdo dnes napodobit... \":wink:\"
To co radí na tvém odkaze se dost podobá panu Jardovi, AKORÁT TEN SE SNAŽÍ VÍC ŠETŘIT NAŠI KAPSU... \":!:\" \":lol:\" (LICHOŘEŘIŠNICE, levandule,LEPICOL,KEFÍR,apod srovnejme s následující citací :
"...extrakt z penízovky sametonohé ve spolupráci s dalšími likvidátory patogenních mikroorganismů levandulí lékařskou a lichořeřišnicí větší potlačují spolehlivě růst kandidy. Výtažek z puškvorce lékařského odstraňuje zánětlivá ložiska ve střevech...
...Pokud je ve střevním traktu dostatek symbiotických baktérií, nemělo by docházet ke vzniku kandidóz, neboť laktobacily mají za úkol kandidu hlídat před přemnožením. Při léčbě kandidóz je třeba obrnit se někdy velkou trpělivostí, neboť naším protivníkem je evolučně jeden z nejdokonalejších organismů vůbec...
...Při léčbě kandidy je potřebná také silná vůle, neboť kvasinky v ohrožení produkují zvláštní jedovaté mykotoxiny, které působí přímo na mozková centra a vyvolávají apatii, deprese, pocity bezmoci a nechuť cokoliv změnit či se s sebou udělat. Při těchto těžkých stavech pomáhá vše, co houby naopak nesnášejí: sucho, slunce a čerstvý vzduch."

Teď čtu věci okolo swansonu...:
Na swanson.cz je následující komerční propagace doporučených produktů na candidozu:

Přírodní a doplňkové prostředky s protikvasinkovou aktivitou:
Aloe Vera Gel - Mezinárodní vědecké studie ukazují jako největšího pomocníka v léčbě candidózi Aloe Vera šťávu z celého listu. Aby Aloe Vera šťáva z celého listu byla efektivní - musí mít minimálně 5000 mg aktivních přírodních polysacharidů aloe na litr.
(pozor dědek kořenář varuje před aloí z důvodu už se vyskytnuvších zdr.komplikací skrze chem.konzervanty používané u aloe...crohnova choroba a další )
Syrový česnek nebo česnek ve formě potravinového doplňku česnekový olej - bez zápachu.
Čaj lapacho a maté (pozn: pozor maté obsahuje hodně kofeinu!!)
Výtažky z grapefruitových semínek

OBNOVA PŘIROZENÉ STŘEVNÍ MIKROFLÓRY
Lactobacilus acidophilus
konzumace bílých jogurtů s živou mikroflórou

POSILNĚNÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU
Echinacea (pozn: druh Angustofilia by měl být o dost účinnější než běžně prodávaná Purpurea, a záleží taky na dávkování, to na krabičkách většinou je nedostatečné..!)
vitamín C - 2-3g denně
Jablečný ocet

POSILNĚNÍ FUNKCE JATER
Odumírající kvasinky a jejich metabolity musí být z těla vyloučeny. Je třeba posilnit funkci jater jakožto hlavního detoxikačního orgánu.
Rabanon - bylinný přípravek na posilnění funkce jater
ostropestřec mariánský - možno použít i do pomazánek a salátů

DOPLŇUJÍCÍ OPATŘENÍ
Před zahájením terapie je možno vyčistit střeva klystýrem.
Dostatečně pijte - min. 2 litry denně.
Používejte nedráždivou čistě přírodní kosmetiku.
K hygieně intimních míst používejte speciální přípravky s protikvasinkovou aktivitou (např. Intima, Intimus).
Začněte používat nový zubní kartáček, který přes noc namočíte do roztoku s protikvasinkovým přípravkem (pozn: nebo desinfekce a čištění zubů s pomocí mms...)
Během léčby perte prádlo, ručníky a žínky na 95 stupňů Celsia.

----------
PS: pane Jardo máte nějaké povědomí nebo zkušenosti s tím rabanonem na játra? \":?:\"
(aha, on je to vlastně EXTRAKT Z ČERNÉ ŘEDKVE...ta je žel blbě k sehnání, ale ve velkoskladech zeleniny jsem ji viděl, prej je dobré nastrouhat syrovou(pustí šťávu skrz himal.sůl nebo med...a na plicní a jiné problémy výborná)... a co třeba osladit stevií nebo odšťavit-je třeba opatrnost jako u řepy? \":?:\"
http://www.docsimon.cz/zbozi/rabanon-ex ... e-20x-10ml
píšou tam:
Důležitou složkou černé ředkve jsou i hořčičné silice obsahující síru, právě jim totiž ředkev vděčí nejen za svou nenapodobitelnou štiplavou chuť, ale i za svůj blahodárný vliv na naše játra. Černou ředkev užívají především lidé trpící nedostatečnou funkcí jater. Ta se může projevovat například zvýšenou únavou, bolestmi hlavy, páchnoucím dechem, trávicími obtížemi, žlutavým zbarvením povlaku jazyka či očního bělma. V zátěžových obdobích, jakými jsou změna ročního období, nezdravé stravování, nebo nadmíra alkoholu, je však zhruba dvacetidenní čisticí jaterní kúra, vhodná téměř pro každého. RABANON se doporučuje také pacientům s problémy žlučníku a žlučových cest, po operaci a při doléčování. Podporuje tvorbu žluči a napomáhá tak trávení tuků a usnadňuje průchod tráveniny střevem. Blahodárné účinky ředkve na lidské zdraví ocení i lidé trpící trávicími obtížemi, jako je zácpa, nadýmání a pocit těžkosti po jídle. Doporučené dávkování: denně užívejte ráno nalačno obsah 2 ampulí ředěný ve vodě. Při změně ročního období 20denní kúra dokonale vyčistí váš organismus a obnovuje jeho harmonii. Ampule lze naředit vodou nebo citronovou šťávou. Přípravek není vhodný pro osoby se sklonem k průjmům (černá ředkev má mírně projímavý účinek) a pro osoby trpící strumou (černá ředkev obsahuje thiokyanáty se strumigenním efektem).
----
...Ředkev setá černá kořen – používá se šťáva z kořene pro dezinfekční účinky hlavně v močových cestách a dýchacích orgánech.

Podporuje látkovou výměnu, čistí ledviny a detoxikuje játra, působí proti kašli. Šťávu z mleté bulvy podáváme v maximálním množství 125 ml a denně maximálně 375 ml, průměrné dávkování je 4 x denně po ¼ denní dávky. Její působení je ostré, žaludek ji často nesnáší. Kontraindikací je zánět jater, ledvin a žlučníku a také vředová choroba a zánět žaludku a dvanáctníku; možná je i osobní nesnášenlivost.


Naposledy upravil muflon dne úte lis 23, 2010 5:30 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 2:37 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
[quote="sakul":1r0qwjz9]Našel jsem zajímavý článek o candidoze http://www.novyobzor.cz/novyobzor/3-VSE ... I-PODROBNEˇ.

Máte někdo zkušenosti s těmito stránkami a také produkty, které nabízí? ...[/quote:1r0qwjz9]

Ohledně atop.ekzemu-
Nevěřím moc (stejně jako Petr2 a myslím že snad i pan Jarda, na potr.alergie...pouze na nedostatečnou imunitu(kterou lze posílit) a na dostatečné PRAVIDELNÉ pročišťování všeho v těle...(měl sem před očistami alergii na hřebíček, na prach a pyl a na kde co...a nyní bez problémů...pravda každý jsme jiný a u někoho to může trvat déle...Doporučuju taky vlákno Očista krve! :

Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 3:06 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
muflon píše:
...čtu stěží 2-3fóra a občas leccos co aktuálně řešíme v rodině za zdr.problémy... \":cry:\" ...ale teď se snažím dle rady pana Jardy omezovat PC...neb mne to ničí (jako každá- i "prospěšná" závislost jakou je např,workoholismus...).

Na tom tvém odkaze je zajímavé to co řešíme u člena rodiny:
"V souvislosti s rozmnožováním kandidy je důležité zmínit další nepříjemnou skutečnost. Pokud se přemnožená kandida dostane až na povrch kůže, např. v oblasti různých kožních záhybů, kde se drží potřebné teplo a vlhko -pod prsy, v podpaží, mezi hýžděmi, u pohlavních orgánů, mezi prsty nohou, kolem pupku, objeví se množství zralých plodnic (bílý povlak, světlé šupiny). Tato místa silně svědí a při škrabání postižené kůže se uvolňují miliony nových spor, které jsou následně vdechnuty. Kandida se poté uchycuje také na sliznicích dýchacích cest, což se projevuje větším zahleněním či zduřením."

Mám ale pocit že pana Jardu se snaží leckdo dnes napodobit... \":wink:\"
To co radí na tvém odkaze se dost podobá panu Jardovi, AKORÁT TEN SE SNAŽÍ VÍC ŠETŘIT NAŠI KAPSU... \":!:\" \":lol:\" (LICHOŘEŘIŠNICE, levandule,LEPICOL,KEFÍR,apod srovnejme s následující citací :
"...extrakt z penízovky sametonohé ve spolupráci s dalšími likvidátory patogenních mikroorganismů levandulí lékařskou a lichořeřišnicí větší potlačují spolehlivě růst kandidy. Výtažek z puškvorce lékařského odstraňuje zánětlivá ložiska ve střevech...
...Pokud je ve střevním traktu dostatek symbiotických baktérií, nemělo by docházet ke vzniku kandidóz, neboť laktobacily mají za úkol kandidu hlídat před přemnožením. Při léčbě kandidóz je třeba obrnit se někdy velkou trpělivostí, neboť naším protivníkem je evolučně jeden z nejdokonalejších organismů vůbec...
...Při léčbě kandidy je potřebná také silná vůle, neboť kvasinky v ohrožení produkují zvláštní jedovaté mykotoxiny, které působí přímo na mozková centra a vyvolávají apatii, deprese, pocity bezmoci a nechuť cokoliv změnit či se s sebou udělat. Při těchto těžkých stavech pomáhá vše, co houby naopak nesnášejí: sucho, slunce a čerstvý vzduch."

Teď čtu věci okolo swansonu...:
Na swanson.cz je následující komerční propagace doporučených produktů na candidozu:

Přírodní a doplňkové prostředky s protikvasinkovou aktivitou:
Aloe Vera Gel - Mezinárodní vědecké studie ukazují jako největšího pomocníka v léčbě candidózi Aloe Vera šťávu z celého listu. Aby Aloe Vera šťáva z celého listu byla efektivní - musí mít minimálně 5000 mg aktivních přírodních polysacharidů aloe na litr.
(pozor dědek kořenář varuje před aloí z důvodu už se vyskytnuvších zdr.komplikací skrze chem.konzervanty používané u aloe...crohnova choroba a další )
Syrový česnek nebo česnek ve formě potravinového doplňku česnekový olej - bez zápachu.
Čaj lapacho a maté (pozn: pozor maté obsahuje hodně kofeinu!!)
Výtažky z grapefruitových semínek

OBNOVA PŘIROZENÉ STŘEVNÍ MIKROFLÓRY
Lactobacilus acidophilus
konzumace bílých jogurtů s živou mikroflórou

POSILNĚNÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU
Echinacea (pozn: druh Angustofilia by měl být o dost účinnější než běžně prodávaná Purpurea, a záleží taky na dávkování, to na krabičkách většinou je nedostatečné..!)
vitamín C - 2-3g denně
Jablečný ocet

POSILNĚNÍ FUNKCE JATER
Odumírající kvasinky a jejich metabolity musí být z těla vyloučeny. Je třeba posilnit funkci jater jakožto hlavního detoxikačního orgánu.
Rabanon - bylinný přípravek na posilnění funkce jater
ostropestřec mariánský - možno použít i do pomazánek a salátů

DOPLŇUJÍCÍ OPATŘENÍ
Před zahájením terapie je možno vyčistit střeva klystýrem.
Dostatečně pijte - min. 2 litry denně.
Používejte nedráždivou čistě přírodní kosmetiku.
K hygieně intimních míst používejte speciální přípravky s protikvasinkovou aktivitou (např. Intima, Intimus).
Začněte používat nový zubní kartáček, který přes noc namočíte do roztoku s protikvasinkovým přípravkem (pozn: nebo desinfekce a čištění zubů s pomocí mms...)
Během léčby perte prádlo, ručníky a žínky na 95 stupňů Celsia.

----------
PS: pane Jardo máte nějaké povědomí nebo zkušenosti s tím rabanonem na játra? \":?:\"
(aha, on je to vlastně EXTRAKT Z ČERNÉ ŘEDKVE...ta je žel blbě k sehnání, ale ve velkoskladech zeleniny jsem ji viděl, prej je dobré nastrouhat syrovou(pustí šťávu skrz himal.sůl nebo med...a na plicní a jiné problémy výborná)... a co třeba osladit stevií nebo odšťavit-je třeba opatrnost jako u řepy? \":?:\"
http://www.docsimon.cz/zbozi/rabanon-ex ... e-20x-10ml
píšou tam:
Důležitou složkou černé ředkve jsou i hořčičné silice obsahující síru, právě jim totiž ředkev vděčí nejen za svou nenapodobitelnou štiplavou chuť, ale i za svůj blahodárný vliv na naše játra. Černou ředkev užívají především lidé trpící nedostatečnou funkcí jater. Ta se může projevovat například zvýšenou únavou, bolestmi hlavy, páchnoucím dechem, trávicími obtížemi, žlutavým zbarvením povlaku jazyka či očního bělma. V zátěžových obdobích, jakými jsou změna ročního období, nezdravé stravování, nebo nadmíra alkoholu, je však zhruba dvacetidenní čisticí jaterní kúra, vhodná téměř pro každého. RABANON se doporučuje také pacientům s problémy žlučníku a žlučových cest, po operaci a při doléčování. Podporuje tvorbu žluči a napomáhá tak trávení tuků a usnadňuje průchod tráveniny střevem. Blahodárné účinky ředkve na lidské zdraví ocení i lidé trpící trávicími obtížemi, jako je zácpa, nadýmání a pocit těžkosti po jídle. Doporučené dávkování: denně užívejte ráno nalačno obsah 2 ampulí ředěný ve vodě. Při změně ročního období 20denní kúra dokonale vyčistí váš organismus a obnovuje jeho harmonii. Ampule lze naředit vodou nebo citronovou šťávou. Přípravek není vhodný pro osoby se sklonem k průjmům (černá ředkev má mírně projímavý účinek) a pro osoby trpící strumou (černá ředkev obsahuje thiokyanáty se strumigenním efektem).

S tím uvedeným přípravkem zkušenost nemám, ale černou ředkev samozřejmě znám i používám, také jsem se zde k ní párkrát i vyjadřoval a mohu ji jako velice prospěšnou jenom doporučit, jak ve formě potravin, tak čerstvé šťávy. Na jaterní potíže je opravdu dobrá, ovšem nepřehánět, může vyvolat detoxikační reakce a to dosti nepříjemné. Je to podobné jako u červené řepy, tedy pomalu navyšovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 6:28 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
[quote="muflon":1eg6ahgz]Ohledně atop.ekzemu-
Nevěřím moc (stejně jako Petr2 a myslím že snad i pan Jarda, na potr.alergie...pouze na nedostatečnou imunitu(kterou lze posílit) a na dostatečné PRAVIDELNÉ pročišťování všeho v těle...(měl sem před očistami alergii na hřebíček, na prach a pyl a na kde co...a nyní bez problémů...pravda každý jsme jiný a u někoho to může trvat déle...Doporučuju taky vlákno Očista krve! :

Naposledy upravil sakul dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 7:08 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
sakul píše:
...držím se toho co píšeš - posílit imunitu, zajistit přístup kvalitní syrové stravy se všemi vitamíny a enzymy a doufám že alergické reakce přirozeně přejdou s pročištěním a posílením organizmu...

No já tady nejsem za poradce(navíc co zabralo u mne nemusí zabrat u tebe...možná mi pomohl dost i Enterosgel (Sanogel), užíval sem ho 1pol.lž.před spaním cca 1 měsíc, nutný odstup 2h od jídla!!...).

... \":idea:\" spíš dále využívej funkci Hledat na tomto fóru, a najdeš další věci a rady co jsem ani nezmínil(to musí každý sám-hledat a vybrat co on osobně uplatní..., nečekat že to v jednom příspěvku bude vše vypsané...!(to ani pan Jarda nedělá...je tu tiho dost, jen to pohledat...zadal bych(pokud jsi to už neudělal) do funkce Hledat třeba slova:
alergie, imunita, kupel (slovensky!!), rašelina, ekzém, očista střev, očista krve atd atd...co vymyslíš(někdy nutno zkoušet různá slova stejného významu pokud ti vyhledavač nic nevyplivne...taky mne to občas potrápí.... \":wink:\" )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 8:00 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
muflon píše:
No já tady nejsem za poradce(navíc co zabralo u mne nemusí zabrat u tebe...možná mi pomohl dost i Enterosgel (Sanogel), užíval sem ho 1pol.lž.před spaním cca 1 měsíc, nutný odstup 2h od jídla!!...).

... \":idea:\" spíš dále využívej funkci Hledat na tomto fóru, a najdeš další věci a rady co jsem ani nezmínil(to musí každý sám-hledat a vybrat co on osobně uplatní..., nečekat že to v jednom příspěvku bude vše vypsané...!(to ani pan Jarda nedělá...je tu tiho dost, jen to pohledat...zadal bych(pokud jsi to už neudělal) do funkce Hledat třeba slova:
alergie, imunita, kupel (slovensky!!), rašelina, ekzém, očista střev, očista krve atd atd...co vymyslíš(někdy nutno zkoušet různá slova stejného významu pokud ti vyhledavač nic nevyplivne...taky mne to občas potrápí.... \":wink:\" )

Díky za tipy, mám pročtenou většinu témat na tomto foru a všechny které uvádíš. Již jsem prošel řadou očist včetně už asi stovky klystýrů, očisty jater, kloubů, sankap, urinoterapie, MMS atd. atd. atd. Momentálně jsem je v průběhu kyslík - tablety oxy - a sanogel co zmiňuješ. Tím hodlám na čas cílené kůry a procedury zastavit, nechat tělo odpočinout a do jara pokračovat jen v dobré stravě, fungicidních opatřeních, kefíru a vitamínech. Poté si to celé zhodnotím a určitě se podělím sovýsledky.

Mezitím ale zkoumám dále a sbírám informace z různých zdrojů, které se občas mohou i u alternativců lišit. Jako například onen spor o to zdali se alergenům vyhnout či nikoli. Doufám že budu moci za čas říci jasný názor z vlastní zkušenosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 10:16 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
to sakul: To je rozumné po mnoha kůrách udělat pauzu a vysadit a zhodnotit dojmy a jak dál...Fuingicidy souhlasím že jsou nejspíš celoživotní, pouze se bude lišit množství.../jak radí pan Jarda-třeba po sladším nebo sušeném ovoci vzít před tím lichořeřišnici, a po jídle ještě mleté oregano...apod.

Objevil sem u Grešíka sypaný čaj Mykotin, dá se snad pít i vlažný...nikoli horký \":wink:\"
...zajímalo mne složení:

http://www.gresik.cz/nase-vyrobky/devat ... kotin.html
Při kandidózách, plísních v trávicím či pohlavním traktu.

Složení: heřmánek květ, pravý zelený čaj, černý bez květ, řepík nať, ořešák list, bazalka nať, šalvěj nať, rozmarýn list, eukalyptus list

Balení: sypaný 50 g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 11:46 am 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
muflon píše:
to sakul: To je rozumné po mnoha kůrách udělat pauzu a vysadit a zhodnotit dojmy a jak dál...Fuingicidy souhlasím že jsou nejspíš celoživotní, pouze se bude lišit množství.../jak radí pan Jarda-třeba po sladším nebo sušeném ovoci vzít před tím lichořeřišnici, a po jídle ještě mleté oregano...apod.

Objevil sem u Grešíka sypaný čaj Mykotin, dá se snad pít i vlažný...nikoli horký \":wink:\"
...zajímalo mne složení:

http://www.gresik.cz/nase-vyrobky/devat ... kotin.html
Při kandidózách, plísních v trávicím či pohlavním traktu.

Složení: heřmánek květ, pravý zelený čaj, černý bez květ, řepík nať, ořešák list, bazalka nať, šalvěj nať, rozmarýn list, eukalyptus list

Balení: sypaný 50 g

Čaj může být dobrý, ale já nemám příliš důvěru k mixům kde je mnoho bylin naráz. Jako alternativu byh viděl Lapacho. které kromě toho že je fungicidní tak mám mnoho dalších výborných účinků a dá se popíjet celý den.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 12:54 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sakul píše:
Čaj může být dobrý, ale já nemám příliš důvěru k mixům kde je mnoho bylin naráz. Jako alternativu byh viděl Lapacho. které kromě toho že je fungicidní tak mám mnoho dalších výborných účinků a dá se popíjet celý den.

Lapacho je opravdu jeden z mála čajů, který se dá pít prakticky stále a nezaznamenal jsem negativní účinky, zatím co těch pozitivních, jsem zaznamenal mnoho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 9:15 am 
Offline

Registrován: sob lis 06, 2010 8:55 pm
Příspěvky: 27
Dobrý den, na těchto stránkách http://www.zeny.cz/magazin/gynekologie/ ... --dil.aspx doporučují v prvních dvou týdnech protikvasinkové diety brát následující množství vitamínů:

3000 mg. vitaminu C
300 mg. vitaminu E
300 mg Panthenolu
3 tbl. B komplexu
30 000 jednotek vitaminu A
500 mg Ca
500 mg Mg
50 kapek Echinacea
lžíce granulovaného lecitinu

a v dalších týdnech dávku zmírnit:
3x500 mg vitaminu C
2x100 mg vitaminu E
2x100 mg Panthenolu
2x1tbl B komplexu forte

Myslíte si, že zrovna tohle jsou ty nejdůležitejší? A není to množství někde přehnané (viz 30 000 jednotek vitaminu A)?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 10:21 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Naonka píše:
Dobrý den, na těchto stránkách http://www.zeny.cz/magazin/gynekologie/ ... --dil.aspx doporučují v prvních dvou týdnech protikvasinkové diety brát následující množství vitamínů:

3000 mg. vitaminu C
300 mg. vitaminu E
300 mg Panthenolu
3 tbl. B komplexu
30 000 jednotek vitaminu A
500 mg Ca
500 mg Mg
50 kapek Echinacea
lžíce granulovaného lecitinu

a v dalších týdnech dávku zmírnit:
3x500 mg vitaminu C
2x100 mg vitaminu E
2x100 mg Panthenolu
2x1tbl B komplexu forte

Myslíte si, že zrovna tohle jsou ty nejdůležitejší? A není to množství někde přehnané (viz 30 000 jednotek vitaminu A)?

Obávám se, že to je docela blbost, protože některé z těch látek jednak můžete snadno předávkovat, třeba ten vitamín A a pak některé ji přímo vyhovují a vy ji chcete omezit, ne pěstovat. Osobně bych doporučil spíše větší dávky fungicidních rostlin a dietní i další omezení vedoucí k oslabení kvasinky, což zahrnuje i duševní klid a život bez stresu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 12:11 pm 
Offline

Registrován: ned kvě 09, 2010 5:03 pm
Příspěvky: 30
Hezký den, tak se ozývám ještě jednou. Chlapečkovi to impetigo krásně slezlo, má pár posledních stroupků, ale masivně se mu zanítily koutky.Trochu jsem tu pátrala, může jít o kvasinky? Problém je do něj nějaké ty fungicidy dostat. Dávám céčko a b komplex, bez zvláštního efektu. Koutky nereagují nijak výrazně ani na MMS ani na mrtvou vodu. U staršího velmi pomohla kyška ale do menšího ji nedostanu. Mohu zkusit nakapslovat oregáno? Jsou mu tři roky v jaké dávce to mohu podat? Máte na ty koutky nějaký jiný recept? Když tak stačí odkaz já už dočtu pokud to tu někde je, ať se nemusíte opakovat. Díky moc, Azul


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 12:22 pm 
Offline

Registrován: pon říj 25, 2010 2:33 am
Příspěvky: 55
Naonka píše:
Dobrý den, na těchto stránkách http://www.zeny.cz/magazin/gynekologie/ ... --dil.aspx doporučují v prvních dvou týdnech protikvasinkové diety brát následující množství vitamínů:

3000 mg. vitaminu C
300 mg. vitaminu E
300 mg Panthenolu
3 tbl. B komplexu
30 000 jednotek vitaminu A
500 mg Ca
500 mg Mg
50 kapek Echinacea
lžíce granulovaného lecitinu

a v dalších týdnech dávku zmírnit:
3x500 mg vitaminu C
2x100 mg vitaminu E
2x100 mg Panthenolu
2x1tbl B komplexu forte

Myslíte si, že zrovna tohle jsou ty nejdůležitejší? A není to množství někde přehnané (viz 30 000 jednotek vitaminu A)?


Vitamin C pomaha. Spolu s lichorerisnici a cesnekem mam celkem slusny herx reakce. Vitaminem A se muzes predavkovat a takhle moc bych neriskoval, muze to telo oddelat \":)\". Mozna by stacil betakaroten, ale ten si musi telo pretvorit na vitamin A. Nicmene Vitamin A mi pomahal na nejakou infekci v oku (pocitam, ze to tenkrat byla candida + z kultivace overeny nejaky "kok"). Dostal jsem masticku a po mesici jsem mel oko vporadku. Bylo zajimavy, ze antibiotika nepomahaly a vit. A vsechno vyresil.
V nejakem clanku jsem nasel, ze se (tusim) streptokok schovava za candidu a imunitni system pak hure bojuje. Neco na tom bude, protoze jsem od zacatku leceni a cerstve fungicidni stravy nemel anginu ani zadny jiny zanet. Clanek uz asi nesezenu, mozna muflon...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz