Snažím se důsledně dodržovat Vaše rady, ale přesto se často do situace, která mě zaskočí a ještě se neumím správně rozhodnout, protože nemám dostatek informací. Na Vašich stránkách je toho napsáno hodně a chápu Váš nekompromisní přístup. Čtu i knihy Dr. Normana Walkera, ale stále se objevují nové otázky
Třeba Vy jíte stále stejná jídla?
Kde berete potraviny k jídlu?
Jak uchovat potraviny vypěstované na zahradce - třeba mrkev tak, aby vydržela co nejdéle a přitom byla výživná?
Chci si koupit kvalitní odstavnovac a rozhodl jsem se pro champion - je to předpokládám dobrá volba?
Uvažuji o koupi vodní čističky, můžete prosím nějakou doporučit?
Jinak když jste mi odpovídal na dotaz ohledně chladu na ruce a chodidla, Vaše odpověď se mi nezdá jako pravděpodobná z následujících důvodů:
- nekouřím a hodně sportuji
- jsem myslím ještě relativně mladý a omega 3 užívám (Jsou to nějaké kapsle - nevím, zdali jsou vhodné - popřípadě poradte prosím nějaký vhodný zdroj omega 3)
- pátral jsem sám a spíše se mi jako pravděpodobnější varianta jeví nějaký problém s orgány, které mají na starost rozvod tepla po těle (slinivka, štítná žláza - alespon tyto informace jsem našel, na slinivku by to teoreticky sedělo, hodně jsem drív jedla sladká jídla.)
Netvrdím, že Váš tip - zanesení cév nemůže být správný, přece jen moje vědomosti v této oblasti jsou malé v porovnání s Vámi. Důležitá informace je ještě asi to, že mám celiakiji- na to se přišlo cca před dvěma měsíci.
Pokud některá z mých otázek je již na tomto foru zodpovězena, stačí mi to jen sdělit, najdu si ji
, Děkuji.