Jarda píše:
Ono to celé není jenom o potravinách, ale hodně i o psychice a pokud máte trvalé stresy, jste neustále v napětí, tak kvasinka prosperuje přímo ideálně i na potravinách, které by jinak její rozvoj brzdily. Vhodné je získat stabilní klid a vyzkoušet si to třeba na delší dovolené, pokud to zabere, tak třeba změnit zaměstnání, případně nevhodného partnera, nebo se zbavit dluhů za jakoukoliv cenu, to všechno na váš stav může mít zásadní vliv, protože co mě ničí sice málo, ale pořád, to mě nakonec zlikviduje.
Jardo díky za tip, ale v oblasti psychické pohody jsem na sobě hodně zapracoval - léta jógy, meditací, holotropní dýchání a další metody mi pomohly zajistit poměrně stabilní duševní pohodu. Deprese a špatnou náladu mívám minimálně, i když stoprocentně se jim nevyhnu. Psychická stabilita mi také umožňuje vydržet už více jak půlroční očisty a další opatření zde probíraná a to přestože výsledky jsou nejen nulové, ale spíše ještě negativní - pokud bych se do tohoto pustil před léty, vzdal bych se už dávno, nyní to zvládám většinou i s dobrou náladou, a to přestože objektivně k dobré náladě důvody nejsou.
Přijde mi to však zvláštní a už těžko hledám důvody proč bych měl mít pozitivní plivací test a podstatně horší alergii i ekzém než když jsem se stravoval běžným (i když vegetariánským) režimem a nedělal téměř žádné očisty a nedopoval se fungicidy.
Jednou z příčin, kteoru jsem ještě nevyloučil je PH, jelikož jej pečlivě měřím pouze několik týdnů. Tady bych Vás Jardo chtěl poprosit o analýzu měření za 15 dní, které přikládám v obrázku. Mysím, že rozebrání konkrétních čísel může být užitečné i pro další čtenáře webu.
Levá tabulka je měření ph moči, pravá slin ve stené dny. Můžete prosím vysvětlit které dny jsou ideální a které průšvihové, pokud tam takové jsou a proč. Případně říci jestli celkový průběj je z hlediska možnosti tvoření kvasinek pozitivní nebo negativni?
Děkuji velice