Jarda píše:
Destilovaná voda se samozřejmě v lékárnách normálně prodává a to jak běžná kvalita, tak velmi čistá na injekční použití. Pokud jsou zrovna v té lékárně nějak neschopní, navštivte prostě jinou. Těch ořechů do sebe cpete asi opravdu mnoho, horní hranici bych viděl tak 150 g a ještě ne každý den. Vhodné je nechat si udělat vlasovou analýzu a tam se dozvíte, co vám chybí a co přebývá, na tom základě není problém si stav porovnat. Ono pokud máte v pořádku tvorbu enzymů, tak se tolik těch cukrů a tuků není třeba bát, tělo si s tím poradí, speciálně pokud máte vysoké fyzické vytížení, ale jinak je potřeba se dost kontrolovat. Jinak obecně je špatný každý cukr a dokonce i med, čili s tím velice opatrně. Těstoviny to je stejná kapitola, stále se bavíme vlastně o cukrech a navíc silně zahleňují.
Tak znovu
po napsání asi dvaceti řádků jsem na něco omylem asi klikla a vše se vymazalo,tak mě to vždy mrzí,když něco dělám a potom už nemůžu najít ty správná slova,ale to je jedno napíšu znovu na co se chci zeptat.
Taky jsem si myslela,že půjdu do lékarny a normálně tam koupím destilovanou vodu,tak se podívám do jiných lékaren v okolí a věřím,že pořídím,jen se chci zeptat,když budu při tom půstu pít normální vodu asi se nic neděje,ale nedochází k tak dokonalé očistě,pokud se nepletu.Chci si už v neděli udělat první půstový den,nemám moc možností a musím už být odpoledne doma,aby jsem už nikam nemusela a měla klid.Ty ořechy samozřejmě omezím,měla jsem to ted takový zdrj energie když jsem odbourala všechy ty nezdravé věci jako je pečivo,musly tyčinky a další věci které jsem jedla jako zdrj enegrie a taky jsem pocítila,že je mě potom těžko a není se čemu divit je to docela těžký a hodně tuků a nejvíce mě chutnají para ořechy a ty jsou hodně tučné,ale brala jsem to trochu tak jak jste radil jedné pani v nějaké z dizkuzí,ty si ted nejvíc pročítám a najdu tam hodně odpovědí,že má rozkousta několik mandlí a zapít ovocnou štávou a dodá to energii a ted to řeším tak když mám před větší zátěží mám třeba i dvě hodiny po sobě a nebo nározavé tříhodinovku a to dá zabrat ta si dám banán nebo dva a to mě vyhovuje,banány jsou dobře stravitelné a dodají dost enerie.Po pondělní ošistě sanhk.jsem odbourala všechny jedy zjednodušeně a zaměřila se na zeleninu a ovoce k tomu luštěniny a ty různé druhy semínek a ořechy,ty mám moc ráda,ale bude to mírnit.Ještě jsem se taky včera dočetla co je to ta patlanina nebo jak to přesně je a je to směs tvarohu a těch dalších příměsí,ale mě tvaror zrovna nechutna a myslím,že když to jíst nebudu nic se nestane a ještě tam uvádíte kefír,může to být ten normální co prodávájí kdekoliv v obchodě a nebo nějaký speciaální že by to třeba bylo taky dobré na střeva a taky mě chutná kysele zelý a chci se zeptat jestli ho mám když je v tom sáčku ještě proplachovat a nebo už jíst rovnou.
Omlouvám se,že některé dotazy jsou jak bych to řekla hloupé,ale je podle mě lepší když ta možnost je dvakrát se zeptat než to udělat jednou špatně.
S pitím nemám problém jsem zvyklá tím,že celý život sportuji hodně pít jen ted pomalu odboutrává ty čaje a snažím se pít vodu a ty štávy,čaje jsem pila taky dost a za den vypiji v pohodě 3-5l podle toho kkolik mám cvičení.
Cvičení mám jako práci už zhruba dvacet let a v poslední době se snažím dělat i více volných dnů,většinou mám jen jeden volný den v týdnu a cítím,že je potřeba si víc odpočinout a tělo nechat víc regenerovat a k tomu dvě děti 1,5 a 5let tak je to někdy docela záběr a i den před porodem jsem se byla protáhnout v posilovně,nemám z cvičením a pohybem problém a dělá mě dobře jen musím zkloubit s tím ulně odlehčeným jídlem,jedla nebo aspon jsem se snažila i předtím jíst zdravě,ted je to ještě uplně o něčem jiném a po 12letech kdy jsem každé ráno snídala ovesné uplně obyčejné vločky namočené ve vodě s několika rozinkama jsem přešla na to ovoce se semínkama a je to v pohodě a i další věci mě vůbec nevadí,naopak zelenina a ovoce mě moc chutná,jen musím vyvážit tu energii.
Na tu vlasovou analízu se chystám nechám si ted pár týdnů odrust vlasy které si barvím,už jsem se domluvila s kadeřnicí a jak to trochu víc odroste tak mě vlasy odstřihne a pošlu na analízu.nechám si zatím poslat tu sadu.Je to ještě zase na nějakou dobu,ale když to už člověk vydržel tak dlouho tak těch pár týdnu je v pohodě.
Tak se omlouvám,za tam dlouhý romám,ale jsem ráda,že můžu s někým konzultovat co a jak.manžel mě v tom maximálně podporuje a je rád,že mám zajem na tom tak zapracovat,ale sám hodně cvičí a chce mít velké svaly tak se samozřejmě láduje masem a nejvíc mu chutnaji hovězí stejky tak ho nechám při tom.říkala jsem mu o očistě střev,ale vadí mu že by den nemohl jíst maso,tak ho nebudu přemlouvat.
Ještě musím vyřešit jednu věc,ted jsem zase po dvou porodech začala brát HA a chtěla bych to také odbourat tak se budem muset z manželem domluvit jak to uděláme a čím nahradíme,další dítě už bych asi nezvládla při své náplni a i tak toho je dost.
Přeji krásný každý den prožitý naplno.děkuji M