Jarda píše:
Editace příspěvků je naprosto normální postup na většině fór, čili nevidím důvod k nějakému jinému postupu, nebo vy to, pokud se překlepnete, děláte jinak? Vysoké množství živočišné bílkoviny přirozeně poškozuje střevní trakt a zamořuje ho hnilobnými bakteriemi. Chemickou suplementaci v plném rozsahu já nikde nedoporučuji, to jste zase vydedukoval cosi, co jsem já nikdy nikomu nedoporučil, snažím se pouze o porovnání toho, co se již v potřebném množství v potravě nevyskytuje. Eskymáci takto jedí, ale pochybuji, že vy jste Eskymák a není to pouze o tom etniku, ale i o místních podmínkách, kde je ta vysoká dávka tuků a proteinů životně nutná, zatím co zde je sebevražedná.
My jsme se nepochopili. Mám za to, že jsem reagoval na příspěvek, ve kterém tvrdíte, že ovoce obsahuje 5 procent tuku. Ovoce obsahuje tuku množství skutečně zanedbatelné, stopové. Kdybyste si chtěl namazat chleba třešňovým sádlem, asi by na to padl vagón třešní:-)
To, co chci říct je, že pokud se budu živit samotným masem a vejci, je potřeba jednak dodat to, co tělu tato strava nedodá - vitamíny a minerály a stopové prvky, a dále vlákninu. Kdyby byla možnost to udělat bez toho, že bych s tím musel přijmout nějaké množství sacharidů, milerád bych to udělal. Ale bohužel, zelenina ty sacharidy obsahuje a s ní se z candidy nevyléčím. Tento postup budu dodržovat jen po nějakou dobu a myslím, že se to dá v pohodě přežít. Pořád je to zdravější než uzeniny a blafy ze závodní kuchyně.
Prostě je to jen dočasné. Ani nevíte, jak rád bych byl po čtyřech letech podobné potravy vegetariánem.