Martina46 píše:
no, neviem preco sa toho tak bojim... asi teda zbytocne.
idem si dat urobit analyzu prvkov z vlasov, cakam, na sadu, co mi maju poslat, dufam, ze to bude cim skor.
ozyvam sa opat po par dnoch, dnes som odoslala vlasy na analyzu prvkov, tak som zvedava, ako som na tom.
na kratko som vyradil klystiry, prva stolica bola po dvoch dnoch od posledneho klystiru, po nej som oat urobila klystir na docistenie a opat dalsia stolica az o dva dni, to bolo vcera vecer, aj to len troch a dnes rano ovela viac, no nemyslim si, ze to bolo vsetko (teda takmer vsetko), co som za tia dva dni zjedla.
strava ako vzdy, ovozel + efir, samozrejme dbam na pitny rezim, tuky a snazim sa, aby jedlo nekcvasilo.
co som sklmana je, ze odkedy nerobim denne klystiry, mam velmi zdute brucho casto zastavene vetry a kd idi von, tak je to dost des.
manzelovi som vravela, ze odkedy jem vita stravu vetry nemavam, lenze teraz som si uvedomila, ze to bolo kvoli tym klystirom.
predpokladam teda, ze tu bude hlavny problem kvasinka.
ta stolica po dvich dnoch am ale tesi, lebo akokolvek to vyzera zle, ze az po dvoch dnoch, je to lepsie,ako kedysi byvalo, proste tie creva su malicko rychlejsie.