Tak...konečne som si spomenul na čo som zabudol...a to, zohnať "Lugolov roztok". Našiel som lekáreň kde ho majú, ale dajú mi ho len na predpis. Zavolal som teda mojej lekárke (ktorá má vzťah aj ku prírodnej medicíne - či skôr homeopatikám, ktoré aj tak môžem ok*kať...), a tá povedala, že musíme urobiť odber krve (nepríjemná záležitosť, ale čo už...). Pred 5timi mesiacmi keď mi robili odber krve, mi povedali, že mám štítnu žľazu v normále. RIADNY BLUD, ale čo už... mám jasnú hypofunkciu štítnej žľazy. Teraz to zistia znova - znova bude "akože v normále". Povedal som cez telefón doktorke, že ja viem, že budem mať hypofunkciu (aj keď náhodou vyjdu testy inak), že potrebujem na zlepšenie funkcie štítnej žľazy Lugolov roztok. Povedala, že prídem v piatok, v pondelok budú výsledky, sadneme si, a porozprávame sa, nájdeme vhodné riešenie... Tak to som zvedavý.... Aké haló robia z toho roztoku... Je to super prípravok, ale ako ho nechcú "uvoľniť" záujemcovi bez toho, kým nezískajú vyšetrením nejaké body... Proste pacient asi vkuse musí ísť cez doktora, aby si mohol kúpiť niečo iné ako vitamíny, minerály, alebo bilinky... Alebo bude dôvod iný ?
Zatiaľ si robím cvik na štítnu žľazu, ale ten sám o sebe spásou zďaleka nemôže byť...
edit : 100ml Lugolovho roztoku bude stačiť ?
dieta