Přeji hezký večer,začala jsem od nového roku dělat jednodení půs a je to naprosto v pohodě a i přes to že ráno mám fyzickou aktivytu,je to moje práce cvičení,ale nějak mě to nevadí když můžu pit jak je potřeba a potom už jsem doma.
Koncem ledna bych zkusila třídení hladovku a věřím,že to bude v pohodě,nebudu mít cvičení a bude se snažit víc odpočívat,
jen mě napadá,když všude píšou 1,3,7,21...........jestli to je spojeno nějak s měsícem nebo proš v těchto intervalech držet půst.
Proč bych třeba nemohla mít další týden dva dny a za týden tři dny,nebylo by to pro tělo leší postupný vzestup a potom zase třeba měsíc jednodení a zase přidat třeba čtyři nebo pět dní a za nějaký čas se vrhnout na těch sedm dní
Jen mě to tak napadlo,ale třba je to blbost.
A ještě jedna věc když budu mít ten třídení půst můžu jako druhé jídlo mít po zelenině třeba banán nebo hrušku a potom třeba
vařenou rýží se zeleninou a nebo brambory,aby jsem načerpala víc energie,jestli to není špatně,myslím že rýže je na střeva dobra
a dobře se tráví a banany mám rada a jsou taky dobré na energii a ořechy bych taky neměla v těch třech dnes jíst?
Ještě budu dál sledovat na stránkách o půstu,ale zase si říkám,že s tím máte zkušenost a vždy dobře poradíte.
Už jsem si naprosto v pohodě zvykla na novou stravu a je to super,jím tak aby mě to chutnalo a dostattečně se najedla,
ale nebylo mě těžko to je super pocit.
Takže mě nechybí sladkosti,pečivo a maso jsou nikdy nějak nemusela,tak se těším na další příznivý dopad na tělo a jestli
se časem třeba pigmet začne obnovovat a taky se snažím byt co jvíc v klidu a nehonit se tolik jako dřiv,prostě na pohodu.
Musím říct,že jsem se o vašich strankách bavila se spoustou známých a někteří už vyzkoušely sankh. a měly z toho dobrý pocit.
Tak moc děkuji za cené a rychlé odpovědi,jsou k nezaplacení a člověk se posune dal.S pozdravem M