dnes som uspesne ukoncila moju druhu ocistu. slo toho via c kamienky boli vycsie, najvacie cca okolo 1cm.
cize spokojnost
))
co mna vsak prekvapilo, bol stav, do ktoreho som a dostala po vypiti 1. soli. pravda je, ze som sa dost ponalievala predtym voodu, cize bola som plna, no po soli zacala tazoba narastat, vyustilo to do tocenia hlavy, bolo mi naozaj zle a ked som si predstavila, ze v takom stave budem pit olej, tak som skoro zvracala. ustala som to vsak, sla si na pohodinku lahnut, co bolo fajn, no stav sa vratil, po 21.00 som si sla opat lahnut a manzel (moj poklad) mi pripravil zmes. vtedy uz bol zaludok ako tak upokojeny, no tocenie hlavy stale velke, no nejako som to zvladla vypit, zle mi neprislo, lahla som si a neskor zaspala. v noci som vstala o 4 cca, to mi bolo hodne zle- tep om mala stnad cez 200 za minutu, opat som si lahl, no nemohla som zaspat, bala som sa ze skolabujem. nakonie c som zaspala a rano uz lepsie, vsetko ostatne prebhlo ucebnicovo. uz v priebehu doobedia som bola fit.
naozaj ma to prekvapilo, z coho mohol vzniknut takyto stav??
a este dalsia vec, po 1. kure som jedla priskoro mastn jedlo - teda olej v salate - pickles. mala som v ten den silne vzduvanie a este aj nasldujuci, povolilo to az po klystire, no niekolko dni este toto pretrvavalo. dnes som si dala jedlo opatrejsie, po stave banany, obed varene zemiaky a brokolica na pare a vecer kefir, neskor mandarinky s kokos. tukom. samozrejem vsetko s patricnym odstupom. opat ma vzduva + zastavene vetry. ked si masiruje brucho, strasne mi to tam blnka. co som zas urobila zle? ze by brokolica na obed?