Dobry den!
Mam 17rokov aj 7mesiacov a trapia ma dve veci. Tou prvou je akne, s ktorym bojujem (zatial neuspesne) asi 3roky a druhym problemom je nizka vaha
BMI mam 17,3
Chcela by som sa Vas spytat,ze ako treba postupovat pri liecbe akne. Teda aspon si myslim,ze prvy krok by mala byt ocista creva - asi odporucate sankapraksalanu. K sankapraksalane by som sa chcela spytat dve veci: 1. ci sa nou daju odstranit z creva aj crevne parazity a 2. ako prekonat ten "odpor" k slanej vode
Bolo by vhodne precistit aj krv,vsak? Ake dalsie ocisty by boli vhodne? Ocista lymfy, obliciek, pecene alebo aj solny kupel..? V suvislosti s tymto problemom sa treba vyhybat 5bielym jedom,ako ste uz raz pisali. Mohli by ste tak strucne opisat jedalnicek na jeden den,ak ma trapi akne? A co treba pit? Su vhodne stavy napr. z ananasa, jahod, mrkvy a uhorky.. alebo aj voda,ktoru ako opisujete treba prevarit-zmrazit-rozmrazit, pripadne zeleny napoj,ktory znie tak lakavo?
Co hovorite na umyvanie pleti kozim mliekom? Niekde som pocula,zevraj je to ucinne. Ake zasady treba este dodrziavat,aby som sa konecne zbavila tych neprijemnych vyrazok? A aky dlhy cas bude trvat,kym sa prejavia viditelne vysledky?
A este k tomu mojmu druhemu problemu. Co robit alebo lepsie povedane jest,aby som pribrala? Ako treba postupovat pri zvysovani BMI? Pri vyske 163cm sa mi 46kg zda malo a vzdy je to take tazke pre mna pocut z okolia,ze priber,ved si chuda.. Dost sa kvoli tomu trapim
Zijem v strese,pretoze v skole su same pisomky,skusania,aj doma je samy stres. Pravdou je aj to,ze dost nepravidelne jem.
Asi som Vas zasypala otazkami,ale mam taky pocit,ze Vy ste jediny na koho sa mozem obratit a kto mi odpovie na moje otazky.. Oba problemy ma velmi trapia a horsie je,ze to nie je uz len fyzicky problem,ale aj psychicky
Za Vas cas a odpovede naozaj srdecne dakujem!!
Terezka