[quote="Nick34":c198bzwh]Dobry den Jardo,
dnes poprve jsem se odhodlal k Sance podle Vaseho navodu.
Pristoupil jsem k tomu zodpovedne a jiz 2 tydny jim vegetarianskou stravu.
Posledni tyden jsem provadel kazdy vecer klystyr a 2 dny pred Sankou jsem drzel monodietu s okurkami.
Procetl jsem si cele forum a zkusenosti ostatnich lidi a byl jsem presvedcen ze to musim zvladnout.
Po vypiti 1. hrnku (1,5l) vody jsem zacal cvicit jogove cviky a cekal jsem asi 20 minut a voda stale neprotekla do strev.
Vyzkousel jsem tedy klystyr ale ani po nem voda neprotekla a mel jsem porad plny zaludek.
Vyckal jsem dalsich 15 minut a sel jsem se vyzvracet kvuli pripadne bubline, ktera by se takto mela odstranit jak jsem si precetl na foru.
A opravdu po vyzvraceni a vypiti 2. hrnku zacala voda protekat do strev. Zvladl jsem pak jeste dalsi 2 hrnky a vse probehlo v poradku.
Nakonec jsem z toho mel moc dobry pocit a byl jsem rad, ze jsem cele forum dopredu prostudoval a vyhnul se tak pripadne panice.
Cely den se citim bajecne.
Rad bych se Vas zeptal na tyto 2 veci:
1. Po vyzvraceni 1. hrnku me prekvapilo, ze ackoliv jsem posledni 2 dny jedl pouze okurky, tak tam byly videt stopy predchoziho jidla co jsem jedl pred 2 dny. Usuzuji z toho, ze mam roztahany zaludek a chtelo by na nem zapracovat, mam pravdu?
2. Rad bych pokracoval v dalsi ociste, mam totiz jeste 1 tyden pracovniho volna. Je dobry napad udelat napr. za 5 dnu ocistu jater?
U teto ocisty si lamu hlavu s jednou veci, kterou popsala Hulda Clark ve sve knize Leceni vsech nemoci. Tvrdila tam, ze pred jaterni ocistou je nutne nejprve znicit parazity v jatrech (pomoci zappingu nebo bylin) a teprve pak provest ocistu jater. Jinak pry dojde pouze k zanedbatelne ociste. Co si o tom myslite? Je to nutne?
Pokud ano zvazoval bych pripravek [url=http://www.epam.eu/cz/online_obchod/tobolky_na_vnitrni_uzivani_100_ks/tobolky_ocistujici_smes_proti_parazitum:c198bzwh]EPAM[/url:c198bzwh] a nebo pripadny zapper.
Moc Vam dekuji za odpoved a za tyto stranky, ktere cloveku oteviraji oci a zbavuji zhoubne nevedomosti.
Preji Vam vse dobre.[/quote:c198bzwh]
Tak vidíte, jak se hodí číst a jak je důležitá příprava, hodnotím to velice pozitivně, rozhodně mnohem lepší, než jak mě mnoho adeptů po počátečních problémech okamžitě volá pomoc, pomoc.
1)To asi ano a pár očist žaludku by neuškodilo, ona většina lidí se docela diví, pokud při očistě žaludku vyzvrací i týden staré potraviny, ale je to bohužel celkem normální.
2)Klidně můžete tuto proceduru cca po týdnu i dříve zopakovat, nebo provést tu očistu jater. Vyčištění parazitů je sice vhodné, ale není nezbytně nutné, já čistím