Přihlásila jsem se na toto forum ze zvědavosti a oslovila uživatele pod přezdívkou Adam Bernau s dotazem na vlnění v průběhu půstu. Dostala jsem tuto odpověď:
[quote:1f3w7nzn]
líp to vysvětlit nelze a taky bych ani nechtěl páč bych tím ovlivňoval tvou karmu a to by nebylo dobré jak pro tebe, tak ani pro mě. Každý jsme tady sám za sebe a ta TOP cesta je, že si každý na vše musí přijít sám, pokud tomu tak není a necháváš se od někoho podpírat a strkat, ztracíš svou identitu a Svobodu.
Jsi blízko, čili to určo pochopíš. Měj se Vypůstovaně[/quote:1f3w7nzn]
V další SZ jsem byla vyzvána ke striptýzu!! Když jsem se začala pídit po identitě Adama, dostala jsem odpověď:
dyž ti to dám, ztratím svou anonymitu, páč tam sou veškeré mé fotky a kontakty na mě, čili ano dám ti vše o mě,nemám s tím problem, ale dáma má přednost čili až po tvém striptýzu ho udělám já ok?[/quote:1f3w7nzn]
Podle typického projevu jsem měla podezření na jednoho člověka z vitariánu, kde všechny přesvědčuje, že udělal 40 dní půstu. Zeptala jsem se přes SZ dalších uživatelů, jestli nevědí kdo je ve skutečnosti Adam Bernau.
Odpověděla mi jiná diskutující:
Ahoj, prosím tě pokud ti mohu doporučit ukonči s ním veškerou konverzaci. Je to člověk, který tvrdí že prošel 40 denním půstem .... Můžeš si o tom také přečíst v diskuzi na
http://www.pust.cz posílám link