Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte lis 26, 2024 4:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř úno 16, 2011 9:27 am 

Jardo.. děkuji, uklidnil jste mne..

ma strava i pred pustovanim byla zalozena hlavne na zelenine, ovoci a mase..maso hlavne kvuli fittness..

Adame.. ta 40tka.. to vidim az nekdy po porodu..uvazuji take casem o kaskadovem pustovani - resp. hladoveni
Jinak se budu udrzovat 3 dennimi pusty vzdy ke konci lun mesice..

nevite, kde sehnat pustovaci kalendar ??

Mela bych jiz zacit se stavami, ale jeste se mi taaak nechce.. je fakt, ze jazyk je jiz cisty, moc davam zitra rano na vysetreni, hlad zavratny zatim nemam..jen v noci mi po dlouhatanske dobe krucelo v brise..a jakasi krec podobna hladu to asi byla..

PříspěvekNapsal: stř úno 16, 2011 9:43 am 

misinkass píše:

nevite, kde sehnat pustovaci kalendar ??

http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani

PříspěvekNapsal: stř úno 16, 2011 2:38 pm 

Mohl by mi prosím někdo podrobněji napsat jak se stravovat po 7 denním půstu prvních pár dnů? Děkuji:-))

PříspěvekNapsal: stř úno 16, 2011 10:52 pm 
Administrátor
Administrátor

Nicol181 píše:
Mohl by mi prosím někdo podrobněji napsat jak se stravovat po 7 denním půstu prvních pár dnů? Děkuji:-))

Inspirujte se na stránkách www.pust.cz a není to pár dnů, ale minimálně stejný počet dnů, optimálně i delší doba návratovky.

PříspěvekNapsal: stř úno 16, 2011 11:45 pm 
Jarda píše:
Inspirujte se na stránkách http://www.pust.cz a není to pár dnů, ale minimálně stejný počet dnů, optimálně i delší doba návratovky.

Souhlasím s Jardou. Všechny potřebné, velmi kvalitní a prověřené informace najdete na výše uvedených stránkách.

PříspěvekNapsal: čtv úno 17, 2011 12:49 am 

Zdravím všechny půstaře,na konci ledna jsem také zařadila,3 denní půst po několika jednodenních půstech a pila opravdu jen destilovanou vodu po celou dobu tří dnů a čekala co bude kdy přijde krize a bylo to super,žádný hlad ani chut,jen se mě třetí den trochu motala hlava,ale jak jsem začla tělo zavodnovat po půl hodině vše v pohodě.jen se chci zeptat kde přesně na stránkách půstu najdu víc k té navratové stravě,na jakém přesně odkazu to je,celé jsem to prošla a prostě to nenašla.Vím že nejlepší je zelenina a postupně přidávat ovoce,ale chci ted jít v březnu do 7 denního půstu tak chci vědět víc a ještě jsem si říkala,že si k tomu pořídím nějakou literatůru.Musím říct,že mě tý půsty hodně nadchly a ten pocit jak se člověk cíti prostě super.někdy mě přijde jídlo jako zátěž \":wink:\" díky za odpověd.M

PříspěvekNapsal: čtv úno 17, 2011 10:10 am 
Administrátor
Administrátor

[quote="misa1":1cd47v28]Zdravím všechny půstaře,na konci ledna jsem také zařadila,3 denní půst po několika jednodenních půstech a pila opravdu jen destilovanou vodu po celou dobu tří dnů a čekala co bude kdy přijde krize a bylo to super,žádný hlad ani chut,jen se mě třetí den trochu motala hlava,ale jak jsem začla tělo zavodnovat po půl hodině vše v pohodě.jen se chci zeptat kde přesně na stránkách půstu najdu víc k té navratové stravě,na jakém přesně odkazu to je,celé jsem to prošla a prostě to nenašla.Vím že nejlepší je zelenina a postupně přidávat ovoce,ale chci ted jít v březnu do 7 denního půstu tak chci vědět víc a ještě jsem si říkala,že si k tomu pořídím nějakou literatůru.Musím říct,že mě tý půsty hodně nadchly a ten pocit jak se člověk cíti prostě super.někdy mě přijde jídlo jako zátěž \":wink:\" díky za odpověd.M[/quote:1cd47v28]
Jídlo opravdu zásadně zatěžuje tělo člověka a mělo by se tedy tělu vyhovět. To se ani nebavím o duši, kterou to zatěžuje ještě mnohem více, což jste evidentně zjistila. Jinak informace o návratovce jsou třeba zde

PříspěvekNapsal: čtv úno 17, 2011 4:50 pm 

Přihlásila jsem se na toto forum ze zvědavosti a oslovila uživatele pod přezdívkou Adam Bernau s dotazem na vlnění v průběhu půstu. Dostala jsem tuto odpověď:
[quote:1f3w7nzn]
líp to vysvětlit nelze a taky bych ani nechtěl páč bych tím ovlivňoval tvou karmu a to by nebylo dobré jak pro tebe, tak ani pro mě. Každý jsme tady sám za sebe a ta TOP cesta je, že si každý na vše musí přijít sám, pokud tomu tak není a necháváš se od někoho podpírat a strkat, ztracíš svou identitu a Svobodu.
Jsi blízko, čili to určo pochopíš. Měj se Vypůstovaně[/quote:1f3w7nzn]

V další SZ jsem byla vyzvána ke striptýzu!! Když jsem se začala pídit po identitě Adama, dostala jsem odpověď:
dyž ti to dám, ztratím svou anonymitu, páč tam sou veškeré mé fotky a kontakty na mě, čili ano dám ti vše o mě,nemám s tím problem, ale dáma má přednost čili až po tvém striptýzu ho udělám já ok?[/quote:1f3w7nzn]
Podle typického projevu jsem měla podezření na jednoho člověka z vitariánu, kde všechny přesvědčuje, že udělal 40 dní půstu. Zeptala jsem se přes SZ dalších uživatelů, jestli nevědí kdo je ve skutečnosti Adam Bernau.

Odpověděla mi jiná diskutující:
Ahoj, prosím tě pokud ti mohu doporučit ukonči s ním veškerou konverzaci. Je to člověk, který tvrdí že prošel 40 denním půstem .... Můžeš si o tom také přečíst v diskuzi na http://www.pust.cz posílám link

PříspěvekNapsal: čtv úno 17, 2011 11:09 pm 
Administrátor
Administrátor

Miruska píše:
Holky pozor! Adam Bernau je Pepíno z Vitariánu, který oblbuje holky a tahá z nás informace!!

Nedovedu sice objektivně posoudit věrohodnost těchto informací ze soukromých zpráv, ale minimálně není vhodné je vytrhávat z kontextu, pokud je již chci zveřejnit. To se běžně dělá v médiích, což sám vyloženě nesnáším, protože tím se objektivita citelně vytrácí. Ať už to pravda je, nebo není, vždy se snažte o vložení celého textu a pak si každý danou věc opravdu může posuzovat nezaujatě.

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 7:48 am 

[quote="Jarda":1cl506gz][quote="Miruska":1cl506gz]Holky pozor! Adam Bernau je Pepíno z Vitariánu, který oblbuje holky a tahá z nás informace!![/quote:1cl506gz]
Nedovedu sice objektivně posoudit věrohodnost těchto informací ze soukromých zpráv, ale minimálně není vhodné je vytrhávat z kontextu, pokud je již chci zveřejnit. To se běžně dělá v médiích, což sám vyloženě nesnáším, protože tím se objektivita citelně vytrácí. Ať už to pravda je, nebo není, vždy se snažte o vložení celého textu a pak si každý danou věc opravdu může posuzovat nezaujatě.[/quote:1cl506gz]
Jardo díky, sám jsi asi zjistil, že vytržené z kontextu to opravdu je a jinak nemám potřebu se k tomu dál vyjadřovat. Je to boj nevěřících a submisivních Tomášů a Jidášů. Jednou je to semele samo \</div

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 8:00 am 
Administrátor
Administrátor

[quote="Adam Bernau":3m1acv6m]Jardo díky, sám jsi asi zjistil, že vytržené z kontextu to opravdu je a jinak nemám potřebu se k tomu dál vyjadřovat. Je to boj nevěřících a submisivních Tomášů a Jidášů. Jednou je to semele samo \</div

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 2:51 pm 

Pepíno, řešení je velice jednoduché. Přiznej se ke svejm svinstvum, omluv se a zdrž se dalšího podobného jednání. Pokud to neuděláš, nahraju sem všechny SZ od žen, ze kterých jsi loudil informace, dělal jim sexuální návrhy a vytahoval ses jim se svejma duchovníma znalostma a půstovníma výkonama.

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 5:18 pm 

Pepíno bude vypovídat jen za přítomnosti svého právního zástupce, který už má i tvé veškeré nacionály, po tom, co jsi mu udělal(a) informační striptýz \":-)\" Jinak Pepíno souhlasí s veškerým uveřejněním jeho svinstev, protože, jakožto mediální hvězda má již své zkušenosti s bulvárem a popoularity není nikdy dost. Jen tě prosí, aby ses pak pod to podepsal(a) aby tomu ostatní mohli uvěřit, jinak by to za tebe musel udělat někdo jiný, tak dělej, co musíš \":-)\" Jinak má ještě poslední přání, před popravou. Co kdybys založil(a) samostatné vlákno s názvem třeba "Žumpa" a tam by se mohli veškeré fekálie probírat? Zkus o tom přemýšlet \</div

Naposledy upravil Adam Bernau dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 9:04 pm 

Měl jsem druhý den půstu dopoledne pH moči 6,8. To mě překvapilo, protože dřív při půstu chodilo i pod 5. Nevíte, co to může znamenat?

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 9:45 pm 
Administrátor
Administrátor

ravima píše:
Měl jsem druhý den půstu dopoledne pH moči 6,8. To mě překvapilo, protože dřív při půstu chodilo i pod 5. Nevíte, co to může znamenat?

Patrně již nejste tak zanesený a tělo nevylučuje tolik kyselin, ono se vlastně tělo vždy postupně srovná a pH si pak drží velice vyrovnané.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]