[quote="Andrea":166pfs9u]Lichořeřišnici si tedy seženu, jestli se dá sehnat v BIO prodejnách? Ještě mě napadá, že jsem se tak před 3mi měsíci budila bolestmi břicha, jako při menstruaci, jenom byly bolesti táhlé a nebyly přerušované (s menstr. cyklem nic společného), asi tak 45 min 1xdenně v kuse. V oblasti pod pupíkem. Takto se těžko něco určí, ale mohlo by to mít s něčím souvislost. Pak mě před rokem, v dobách silného stresu, chytly několikrát bolesti - až na zvracení, pod levým žebrem, doktorka na to, že jsem na to mladá a nebude to od orgánu. Zaražené .... to rozhodně nebyly, protože se mi tam ta bolest vracela. Neskutečné, na kolik neduh člověk časem zapomene...
Už mě ty sra... (omlouvám se za sprostotu), co nám stále nutí moderní medicína, štvou!! Co lidí je oblbováno takovými kravinami...někdy jsem z toho značně rozčílená.
Nerada zde odbíhám od tématu tohoto vlákna, pokusím se vyhledat vhodnější, na toto téma...
1. stolice po šance, i ta 2. obsahovala takové jasně bílé cucky, asi mylně jsem se domnívala, že jsou to zbytky bílé rýže
. Zdálo se mi divné, že by si mezi zeleno-hnědou a zlatou barvou ve stolici, zachovala rýže bílou barvu. Byly to nejspíš kvasinky? Které by tam být neměly...dá se podle toho udělat závěr, že se jedná o přemnožení ve střevě, nebo je to normální? Jazyk bílý, kvas. ženské onemocnění...
Jinak včera, 3. den po očistě mě přepadla únava, hodně špatně se mi ráno vstává a večer jsem byla strašně vysílená...může to mít s očistou nějakou souvislost, nebo by měl být člověk čiperný už od 2. dne na nějaký ten čas? 1. a 2. den jsem značně pookřála a teď je to opačně.[/quote:166pfs9u]
Možná ano a pokud ji neseženete, tak vám ji mohu poslat. Je zajímavé, že si na svoje otázky z první části dotazu, zároveň odpovídáte v druhé části dotazu a to docela dobře, také bych to všechno viděl od vykrmené kvasinky. S tím souvisí i ta nastupující únava, protože vypláchnutá kvasinka již zase pookřála a vyrábí vám acetylaldehyd, který dost likviduje