6ma píše:
zdravim Jardo,
zacal jsem drzet takovy ,,rezim" bez jidla, ale ne jen o vode, prvni den jsem pil okurkove stavy a protze jsem to vydrzel tak druhy den uz jen vodu, ale dal jsem si k tomu 1pol. lz. jilu na kremik a take horcik, a pak jsem si dal 2x odkyselujici smes v podobe soda+chlorid draselny+citronova stava , dnes jsem byl jen o vode ,zase jil a horcik a 3x tu odkyselujici smes, kazdy den aspon jeden klystyr, a je to humus co ze me leze, ale rad bych to jeste protahl na ocistu lymfy dle Dr.Normana Walkera, ale nevim jestli je mozne po takovemto rezimu pit hned stavu nebo je nutne predtim jist zeleninu na páře? pak jsem take planoval treba jeden ,dva az tri dny jen na kefiru, takova skladba abych dal taky nafrak candide ale take procistil lepe strevo a vubec telo,
je to mozne takto jak jsem to psal po sobe podstoupit, nebo je nutne mezi tim nic nejedenim a pak ocistou lymfy a kefirovou monodietou dat tu navratovou dietu?
Diky
Ono se to blbě odhaduje, ale patrně se vám trávení zatím vůbec nezastavilo, čili by neměl být problém se pomalu rozjíst, nebo to jet tak, jak jste popsal, ale pro jistotu si zvykněte na normální návratovky, ty se vám určitě hodí při delších hladovkách. Rozhodně si nemyslím, že je vhodné z ničeho nic a bez potřebných zkušeností držet delší hladovku než tři dny, čili raději si dejte chvilku pauzu a pak další, což vás lépe připraví na delší půsty a nebudete mít žádný problém. Očista lymfy není hladovka a totéž se týká toho kefíru, jde vlastně o specifické diety, hladovka je pouze voda a nic.