kawaninja píše:
Dobrý den pane Jardo, tak jak to vše dopadlo? Tedy moje dcera 22měs., které našli v ústech Candidu A. při stěrech. S dietou je to velmi těžké, protože rodina i přítel to nechápou a už jsem byla skoro zavezena do blázince. Že chci malou zabít a že takovou dietou ji zabiju.
Takže se snažím aspoň takto: Já- nedávám cukr, pečivo, nabízím ji stále ovoce a zeleninu, jogurty jsem si prosadila bile s kulturou (vím, že tam není),ale dávám ji je jen výjmečně , tak 2x týdně, večer pije mléko (nutrilon), obědy jsou vařené(zeleninové polévky a k druhému se snažím vždy dát hodně zeleniny-čerstvé. Problém je i v tom že mi to dcera nechce jíst. Bohužel co dají ostatní členové rodiny už asi víc neovlivním (zakázala jsem jim sladkosti a pečivo). Moučnivku asi stále má, pač má na jazyku nepravidelné skvrnky.
No, paní dr. na slovensku, která nám zjistila CA v ústech nam nedala žádný antimykotický přípravek, že mám zkusit dietu bez cukru.
Paní dr. v česku, se na dceru podívala a říkala, že je to v pořádku. Že ani s tou dietou to nemám brát drasticky a dala dceři ještě v ordinaci dva bonbonky. Nezdála se mi její stolice, ale nechali mi ji vyšetřit jen na parazity, takže byla negativní. Dala nám homeopatika Borax 5ch 3x3kuličky. To je vše co lékaři zajistili.
Dcera si stále stěžuje na bolest v krku a už má opět rýmu- žlutozenelou.
Já dceři dávám 3x 1lžičku lichořeřišnice, probiotika, a na večer vitamín C a ten Borax od Dr.
Prosím Vás o radu, co ještě můžu pro ni udělat, už jsem opravdu bezradna.
Ještě by mě zajímalo kolik tekutin za den by mělo tak malé dítě vypít. Zkoušela jsem čaj Lapacho, ale nechce ho. A nechce mi ani moc pít.
Děkuji mnohokrát
A klystýr jsme aplikovali jednou pod velkým křikem, a bohužel už ji k tomu přemluvit neumím.
To vám nezávidím, ale takto se kvasinek asi nezbavíte. Ignorance lékařů a členů rodiny k tak závažnému problém u jako je kandida, může dítě poznamenat zdravotně na celý život a také mu ho zásadně zkrátit, čili bych se hlavně u toho univerzitně vzdělaného výživáře snažil probudit logické uvažování a překonat školní dogmata, která jsou z velké části nesmyslem. Pokud je špatná stolice a málo pije, tak toxické odpady zaplavují tělo a není divu, že je silně zahleněná, prostě má otevřený náhradní kanál, nic víc.