Tak člověk je vždy "jiný" ne-li divný pokud nedělá to samé jako většina

. Já jsem vždy z davu vyčuhovala a co si mysleli ostatní jsem nijak neřešila neb já taky neřeším co kdo a proč dělá nebo nedělá,ať si každý dělá jak to vyhovuje jemu . . .

. Abych pravdu řekla,tak jsem neměla chuť se nadlábnout,prostě mi to nic neříkalo,moje tělo a chuťové buňky toužily po něčem jiném a ani nyní mi není zrovna nejlíp po tom smaženém řízku, bram. salátu a oblož. chlebíčku.Už dlouho jsem se necítila tak těžce

.
Myslím,že tělo není blbec a samo si řekne co chce

,jsem ráda za tuhle reakci mého těla.Vnímám to tak něj jakože tím pročišťováním se jakoby tělo vrací do původního stavu a přestává mít zájem o "nekvalitní" stravu,nevím jak to přesněji vyjádřit,ale snad mi rozumíte . . .
Objevila jsem nějaký styl který mi vyhovuje a posunul celkově do jiné dimenze,která se mi líbí a nemám sebemenší chuť se vracet zpět . . .

.A dost za to vděčím Vám pane Jardo a stránkám,které udržujete v chodu a Všem,kteří přispívají svými zkušenostmi a radami.
Vy kteří ještě otálíte s jakoukoliv očistou,nebojte se a rozhodněte o svém zdraví sami,nenechávejte to na jiných,neb většinou jiným na Vás nezáleží

.