Martina46 píše:
vcera som nahodila mms2, rano jedna mala tobolka( 750mg) , vecer to iste. zniesla som to prijatelne, to znamena, asi po 15 minutach po uziti prisla zaha, ktora v priebehu asi dalsich 20 minut odoznela.
dnes rano som odvazneejsie zjedla vacsiu tobolku (1100mg), okrem zahy prisla slabucka nevolnost, nic moc, v pohode to preslo, lenze zaha ostala az doteraz, skusila som vecer da hcl nic to nezlepsilo, ale ani nezhorsilo.
zajtra rano, ak bude zaludok ok, pokracujem v mensej tobolke.
mam vsak pocit, akoby na mna nieco liezlo, nastupil obcasny kasel a akoby drazdenie hrdla. moze byt toto nejaky priznak cistenia? citim sa inac normalne, az na ten cudny pocit pri kasli.
dnes zacal uzivat mms2 svokor, ktory ma rakovinu v dost pokrocilom stadiu (3. ci 4. stupen), uziva tiez tabletkovu chemoterapiu, ktora mu nesposobuje ziadne potiaze (myslim nevolnosti a tie tradicne najneprijemnejie sprievodne znaky).
pred casom skolaboval, nemohol ani vstat z postele, skoncil v nemocnici - candida v krvi - transfuzie, infuzie, dostali ho z toho, no je stale slaby, ledva prejde nejake useky po byte.
svokor uzil doobeda pol mensej tobolky (cca 375mg), nemal ziadne tazkosti, zaludok ok. vecer to iste. zajtra sa chysta ak nebudu problemy, opat, pol tobolky rano, na obed a vecer.
na dalsi den opat nejake navysenie, uvazujem o uziti uz celej tobolky tiez 3x denne. je takyto postup spravny?
samozrejme, uziva vecer cecko.
strava normalna - nezdrava - s tym nepohneme.
uvazujem o nasadeni oxy. tiez som uvazovala prekladanim s mms1, no zatial svokrovco v nechcem zatazovat "matematikou" ohladom pocitania hodin, odstupov uzivania jednotlivych chemikalii.... proste postupne.
som vsak v strehu, neviem, co si mozme dovolit, mam trochu strach, ale vidim to zaroven ako cestu k minimalne zlepseniu stavu.
Ono se musí jít nahoru pomalu a projevy čištění organizmu jsou celkem běžné s tím nic nenaděláte.
Ten způsob užívání je u něj správný, ale není kam spěchat a hlavně každý večer velká dávka vitamínu C, minimálně 3000 mg a optimálně mnohem více, dle snášenlivosti. Kombinování s MMS1 by bylo velice prospěšné a užívání je vhodné každou hodinu malá dávka, přičemž je nutné udržet i správné pH a to klidně i jedlou sodou, když nechce ubrat na jídle.