RadkaS píše:
V sobotu jsem začala s protokolem MMS2, to znamená 4kapky aktivovaného MMS každou hodinu, po dobu 10-ti hodin denně. Pití mi nevadí, akorát žaludek je tak trochu na vodě a je mi docela šoufl z toho, jak celý den mám v puse asi tak zásadito, až je to do hořka a večer už cekem hnus. Rozhazuje mi to mojí harmonii, ačkoliv jindy hlad nepociťuji, při kůře ano. Díky té trvalé chuti, co mám v puse, mi nechutná syrová zelenina a ovoce. Před tím jsem měla pár dnů suchého půstu plus jeden obyč, jazyk byl růžový, dnes ráno je docel bílý. Dva dny pozoruju, že mám dost nateklé uzlinky pod jazykem, tam, kde jsou slinné žlázky. Zatím nic moc pozitivního nepozoruji, snad jen, že mám potřebu spát míň hodin, což ale nemusí být účinkem MMS, jako tím, že si tím vším docela zaměstnávám hlavu (pochybnosti??). V případě, že nemám klidnou mysl, je u mě normální, že se budím dřív.
Sagi mě malinko nahlodal nejen tím vším, co psal, ale i tím, že dědek s flekama žije v pohodě dodnes. Pokud by byla moje teorie o tom, že fleky jsou vlastně jen projev toho, že tělo je schopno odpad z borelií vyloučit, dobrá, možná bych měla pokračovat v mém životním stylu a fleky prostě brát jako projev čistícího procesu. Sem tam si udělat krevní testy na pár podstatných složek v krvi a na různé patogeny, tak jak to dělávám a čas ukáže.
Nechápu to MMS2 protože podle dalšího textu berete patrně aktivované MMS1. MMS2 se bere v kapslích a dávkuje se jinak, ale to není až tak podstatné. Průvodní projevy, které popisujete, jsou celkem běžné a hlad i pochybnosti má skoro každý, kdo s tím začíná. Pokud se týká spirochét v těle, tak ty opravdu má kde kdo a dost záleží na stavu imunity i délce nakažení, ono se to vůbec nemusí projevit i mnoho let a u někoho dokonce vůbec, protože je jeho imunita dovede uřídit.