magdalena píše:
Zdravím zjistila jsem ,že je to hodně tučné. Zkusím tu sehnat ovčí mléko a udělat tu hrudu , ale to nebude hned ,jednak ovečky nemají moc mléka v tuto dobu a jednak ještě nevím o zdroji.Tak jak se mě to povede ráda Vám dovezu.
Díky Vám a tomu sýru , jsem vlastně zjistila ,že mám málo těch kyselin v žaludku.Byla jsem plná od večeře až do oběda příští den a neměla jsem žádné velké množství, 3lžíce. Sehnala jsem si tu kyselinu chlorovodíkovou- solnou,ale je 31% a technická, je to v pořádku?
Vlastně mám problémy s tím odjakživa(špatné trávení)nesnáším tuky nejlepší když jím jednoduché jídla(15r nejím maso) a nebo
lepší hladová jak najezená.Jako dítě jsem nechtěla jíst a byla podvyživená, ani teď nemám nadváhu.
Prosím o radu pokud je ta kyselina v pořádku - mám zvýšit kyselinu do vody nebo zvýšit užívání (9dílů vody-1díl kyseliny)
Moc děkuji nejen za sebe a přeji hezké dny
Jsem popleta a zapoměla napsat,že plivací test je dobrý. Držím poctivě dietu už půl roku, cukr, ovoce ,banány a sušené ovoce nejím ani žádné pečivo jen to co si udělám z pohanky, jen je mi smutno po chlebě, ale říkám si že to vlastně žádný chleba není samé E. Na papírku PH mám stále jen žlutou barvu jak v urině tak i ve slinách.Ta z puse je trošku tmavší , po obědě,ale ta z uriny ani náhodou jen světle žlutá. Takže tam to bude a proto jsem neprospívala a měla problémy s jídlem. Teď miluji česnek, normálně jej chroupám,až mě to přijde nenormální a také hrách uvařím do pudinkové konzistence a můžu se ujíst.
Ještě jím zeleninu(štávy )pohanku,fazole, čočku,kukuřičný chlebík ,když cestuji a občas vajíčkoa když se to hodí tak sladím stévií. Ale už na sladké nemám chuť Měla jsem ráda kakao a až pojedu poblíž, tak jestli dovolíte se stavím na to nepražené kakao. Vím ,že to budu muset ještě dodržovat delší dobu,ale už mi to nebude vůbec vadit. Ještě jednou díky a vše jen to nejlepší
Tak lepší by byla lékopisná, ale i tato vyhovuje, nicméně ji musíte naředit v poměru 1:9, což jsem zde popisoval, tak si to nastudujte. Jinak si také udělejte opakovaně krkací test, dělá se třikrát a dle toho ji pak v koncentraci 10 kapek 3,5%tní kyseliny do 0,5 dcl vody dodávejte. To pH máte nízké a je potřeba ho dostat na hodnoty 7,5-7,8 pH i pomocí sody, nebo odkyselovačů. Jak pojedete, tak se dopředu ozvěte a není problém se domluvit.