Prelozeno za pomoci prekladace:
Candida plivaci test
Candida vyhrává pochybné ocenění za to, že v oblasti přírodních zdravotních nejvíce prošpikovaný dezinformace. Takže Candida plivat test zapadá pěkně.
Mnoho Candida-související webové stránky vám vyprávět o plivat test, který můžete použít, zda jste Candida, nebo ne.
Je to hezký trik, protože téměř každý 'selže' tohoto testu. Když mají lidé 'potvrdily' jejich přerůstání Candida je snadné prodat doplňky a čistí, že to má zabít Candida.
Máme také samostatnou stránku o Candida a akné , v případě, že máte zájem se dozvědět, zda Candida, má vliv na akné - odpověď jen může překvapit.
ThreeLac podvod
Co tyto stránky nejsou vám říci, že tento takzvaný test byl vyvinut marketingová společnost síť pro celosvětovou zdravotní Trax jako způsob, jak prodávat své ThreeLac probiotických doplňků. Přečtěte si více o podvod ThreeLac zde .
Zkouška nemá naprosto žádný vliv na Candida. Lidé s Candida může projít, a lidé, kteří nemají Candida přerůstání mohl selhat to. Ale většina lidí to nepodaří (více o tom, proč níže), a protože test se zdá být spolehlivým lidem, kteří nevědí, lepší je to snadné prodat doplňky, bylinky a prášky k nápravě tohoto problému měl.
Proč Candida plivat test je falešný?
Zde je návod, jak funguje Candida plivat test.
První věc, v dopoledních hodinách si plivat do sklenice vody. Pak počkejte až 60 minut. Pokud voda zůstává jasné, že nemáte Candida. Ale pokud vidíte, 'nohy' kape dolů z vašich slin a zakalená částice pak máte Candida přerůstání.
Co tento test 'opatření' je tloušťka vašich hlenu. A to je ovlivněno mnoho dalších věcí, než jen přerůstání Candida. Například:
Alergie mohou způsobit v těle vyhnat tlustší než normální hlenu (někdy měli, že husté břečky z vašeho krku a úst? Spotřeba mléčných výrobků se zvyšuje produkce hlenu Úroveň dehydratace Odstranění běžných tělesných odpadu. Ústa jsou jedním ze způsobů tělo vyloučí některé odpadní materiál (přes hlenu), a tento materiál je hustší než voda, a tudíž klesá Jíst silné koření a jiných dráždivých. Někdy trochu moc zima a brzy poté, co si nos rozběhl a hlenu vycházející z úst? To je vaše tělo odstranění dráždivých v chladné. Opět tento hlen dřezy a nemá nic společného s Candida Odlupování odumřelé buňky z vnitřku úst. Kůže ve vašich ústech neustále obnovují a mrtvé buňky jsou kůlny. Je tu více těchto mrtvých buněk v dopoledních hodinách, protože tam nebyl žádný vodu k mytí je ven Bakterie v ústech. Existuje více bakterií v ústech v dopoledních hodinách (opět, protože tam bylo nic k mytí je pryč). Tyto bakterie mohou se shlukují a klesají na dno skla Je snadné dospět k závěru, že plivat Candida zkoušky je čistý pseudo-věda. Můžete si také hodit mincí, aby zjistili, zda jste Candida, nebo ne. Alespoň, že tak, jak by se 50% změna bytí 'vyléčit'.
Ne stres o Candida
Jsem na křížovou výpravu proti test plivat Candida, protože teď, a pak jsem si jeden z těchto e-mailů.
Člověk mi říká, že se cítit dobře a jejich akné se pomalu zlepšuje. Ale udržet tím, plivat test. Dostanou zdůraznil, protože jsem slyšel Candida způsobuje akné. Mají pocit, že jejich pomalý pokrok, protože Candida, a že by měli něco udělat.
I když souhlasím, že Candida může být zájem pro některé lidi, zjistil jsem, že je těžké uvěřit, že je jak rozšířený jako fyzické zdraví šarlatán lékaři chtějí, abyste uvěřili.
Testy takhle plivat zkoušky a Candida dotazníky, které opět všichni selže, vyhodí jejich důvěryhodnost v pochybnost. Pro převážnou většinu své Candida 'trpí' příznaky mohou s největší pravděpodobností být vysvětleno se stresem, potravinové alergie nebo jiné nepatřičné výběr stravy, a s dalšími faktory, které nemají nic společného s Candida.
Toto se resi na mnoha strankach a vazne me dosti prekvapuje, jak tu vsichni svadite vse na candidu pri pozitivnim testu. Me candida nebyla prokazana ani z krve, ani ze stolice, nemam zadne nadymani, zadne priznaky candidy, v mikroskopii krve zadne nalezy po plisnich, ale pokud si udelam rano plivaci test, do 5ti minut jsem pozitivni. Takze mam asi candidu prorostlou v celem tele...
|