Dobrý den, postupně čtu diskusi, ale je toho hodně, tak prosím o trpělivost.
Chci kohokoliv poprosit o odkaz ke koupi vhodných Ph papírků.
Dále se chci ujistit, že tempeh je z hlediska protikandidové diety bezpečný.
Luštěniny obecně používat?
Před užitím MMS je nutno alkalizovat tělo, ať už sodou nebo šťávama, strawou - chápu to dobře?
Děkuji mockráte. A to za celé tyto stránky a diskusi. Konečně jsem "potkal" někoho kdo o mých potížích něco ví a nejsem v tom sám.
Díky moc.
+ ještě velká prosba - byl by někdo z Prahy ochotný podělit se o houbu na kefír??:)
jak velké množství je laktobacilů v 500ml zdařilého kefíru..nebo dá se to nějak vyčíslit?
potkal jsem totiž produkt který obsahuje 450 miliard životaschopných na dávku.
to by mohlo být hodně účinné, taková laktobacilová atomovka:) ale je to dost drahé:
http://shop.vsl3.com/shared/StoreFront/ ... =241538643
jsou protlačované pickles saláty cca stejně bohaté na přátelské bakterie jako kefír?
když koupím kysané zelí v tescu, je to to co chci?
http://www.akcniceny.cz/detail/tesco-va ... li-793468/
mno je tam nějakej disiřičitan sodný..asi nebrat co?
je nějaká značka na trhu, kterou lze doporučit - chci začít co nejdřív na kupovaném, než rozjedu výrobu pickles.
opět i tady by mě zajímalo kolik cca laktobacilů v tom kysaném zelí je. aspoň řádově. abych se rozhodl, zda koupě probiotik je nadbytečná investice, či ne.
děkuju!