misinkass píše:
Krásný den přeji půstařům..
je to pár měsíců, co jsem tu psala své postřehy z mé 21čky..
Půst mě baví, v kombinaci s hydrocolonterapií jsem dosáhla pěkných výsledků po zdravotní stránce..
Bohužel mám obavy, že je někde chyba, co se týče návratovky.. jela jsem přesně podle Dr. Partykové, v návratovce byla časem i rýže, vývar, vinegret ( kys.zelí, brambory, řepa, kys.smetana ), kaše z pohanky atd..
prostě věci, o kterých tady ani neslyším..
Začínalo se ovocnýma šťávama..
Postřehy ze zdravi-az a z pustu - prvni den zelenina sparena, pak mozna stavy jen zeleninove..atd.. no jsem zmatena
samozrejme, ze jsem nabrala zpatky polovinu ztracene vahy.. kterou jsem si chtela udrzet..
zdravím
Míša
Víte, to je těžké, protože kolik lidí tolik názorů a každý propaguje to, co mu sedí, což rozhodně nezaručuje, že totéž bude sedět i dalším lidem. Vzhledem k tomu, že pokud náš předek hladověl někde v lese 14 a více dní a pak našel chcíplého koně, tak prostě konal návratovku chcíplým koněm a moc nad tím asi nespekuloval, ovšem dnes se z toho dělá pomalu univerzitní záležitost a názorové spektrum je opravdu široké. Předpokládejme, že sníst se dá tedy prakticky cokoliv, akorát jde o množství a odolnost organizmu, což dosvědčuje i stav vězňů na konci války v koncentračních táborech. Těm tam také nikdo nevyráběl ovocné, nebo zeleninové šťávy, či napařenou zeleninu. Prostě se jim dal chleba, někdo přežil, jiný ne, tak to chodí, ale tak to asi zkoušet nebudete, vy patrně chcete jistou a přežít.