AIM_FREEMAN píše:
Dotazem na karotku jsem mířil pouze tam, že je to šťáva sice zeleninová ale s velkým obsahem cukru. Tak jsem jí chtěl ředit. Pokud ale říkáte, že to kandidu výrazně nepřiživí, ok. Lichoořešnici zařadím.
Ad kapslování MMS - já jsem to tak původně chápal, ale pak jsem potkal tento nakapslovaný produkt:
http://czmms.webnode.cz/products/mms2/Tak kdyby někdo chtěl ušetřit čas a zaplatit víc, je zde tato možnost.
Teď jím rozmixovaný pomeranč s cibulí. Praktikuje to někdo ještě?:) Bylo mi líto nechat je zkazit, tak výjimečně pomeranč. Každopádně je to docela síla.
Je to takto smíchané bezpečné? Vyruší se to, nebo si to představuju špatně? Cibulovo pomerančové pyré cca 1:2.
tak jako cukr je ve všem, že jo
a taky na to buňky jedou... těžko cukr vynechat.... problém candidy není až tak v cukru samotném, ale v tom, že to tělo špatně zpracovává.... problém na těle můžeme nazvat překyslením nebo horkostí v trávicím traktu či že prostě nefunguje zažívání a je potřeba opravit trávicí orgány... cukr teď v podobě rychlocukru bude dělat problém, ale nějaký do sebe dostat musíme... takže omezit, co úplně nevyhovuje a místo toho, aby se člověk zaměřil na candidu, tak se to chce zaměřit na zprovoznění trávení...
když bude fungovat trávení, candida se uklidní v úklidu odpadu, který takto vzniká....