vdaka p Jarda
este sa par veci opytam ked uz som tu
co jest aby clovek nehladoval a pripadne pribral na vahe? Nemyslim pribrat tuky skor svaly aspon trosku pri patricnej mensej namahe napr vo fitku.
Kazda vec ma dve strany , na jednej strane je clovek oslabeny ked sa preziera ale takisto aj ked hladuje a snazi sa konrolovat co je.
Tak napr, donedavna som moc zdravo nejedol co bola chyba uznavam ale zase moja hmotnost a postava mi umoznovala vsetko jest a perfektne mi to spalovalo lenze teraz po prechode na miernu hladovku a s vynechanim napr mliecnych vyrobkov ktore fakt uz nemusim sa citim proste slaby a impotentny vo vsetkom.
Potrebujem vediet co jest aby som sa rozumne nasytil a neprezival ako za cias homo habilis, nevravim ze to musi byt bombove zradlo ale uznajte z orieskov a stiav mi je skor blbo a citi msa slabo.
Skuste trosku ak Vas mozem poprosit prizmurit oci a napisat aj ked nezdravsie ale menej hrozne jedla ktore realny normalny clovek doakze zjest.
Prisaham ze na orieskoch a stavach uz nevydrzim ani den.
med nemozem, maso nie, cukr. trstina asi nie, mlieko vobec, syry asi tiez nie, sladke ani nahodou, co kruci jest aby som mal energiu? Je to proti logike byt zdravy ale bez energie
Vsimnite si p Jarda sportovcov plavcov polistov kajakarov, su namakani a vyzeraju zdravo , nie su to kulturisti ktori len zeru a se.ru. Tito sportovci by za pomoci hrozienok, orieskov a stiav asi veal toho nedosiahli a mnohi su vsuepr forme aj vo vnutri nepochybujem ze im to perfektne funguje leb oto sa prejavi aj navonok ked je clovek vnutorne skazeny stravou. tito sportovci su vsak primerane svalnati , opalena pokozka, zdrave zuby, silne ruky chrbat celetelo tak ako to sakra robia?
este mi nepovedzte ze su to tupci ktori si pilia konar pod sebou to Vam neuverim nakolko niekto je nezdravo a dozije sa 80 rokov a niekto sa zdravo stravuje a umrie stejne na infarkt v 50tke. Tu neplati ziadna dogma ani nic p Jarda, tu ide o genetiku a tak ak sa citim fit a pri sile tak je podla mna hlopost umyselne chudnut a drzat sa v stave prezitia akoby sme zili a vojny. Poznam nemalo starsich ludi ktori sa stavovali uplne normalne a ziju doteraz vcelku v pohode a maju menej problemov zdravotnych ako dnesni 30tnici. Myslite si ze keby zdravsie jedl ibubu zit 100 rokov? To asi nie kedze umru na nieco uplne ine rovnako ako kazdy z nas.
S vyzivou to nie je ako s matematikou, mozete jest aj nezdravo a prezijete jedica ktory bude cely rok jest superpotraviny. Tu ide o genetiku a vrodene dispozicie.
Trosku som odbocil ale neda mi to, je nejaka moznost zdrvo pribrat na vahe?
Viem ze som otravny ale nechcem prezivat ale zit, dakujem