Beladona píše:
Už jsem skoro rok na zelenině, oříšcích a kefíru. Tu kostičku čokolády jím v poslední době svátečně, abych se z toho nezbláznila
ano
Po šankprakšalaně je důležité jíst nejlépe kičrí či kičadí, což je jídlo s rýží a ghí a vhodné jsou i loupané mugo. Mrkni na recept. Pokud by jsi nic nenašla, něco ti pošlu.
Když se dodělá očista tak se potom 45 minut relaxuje v teple. Dát pozor, aby jsi se nepodchladila! Potom se najíst. To jídlo zavře vrátník a ukončí průplach. Pak se může i pít. Pít podle žízně, protože se ztratí dost tekutin. Jí se to jídlo, které jsem napsal. Málo koření. Nejlépe jíst tohle jídlo po tři dny. Ale alespoň jeden. První jídlo se najíst do syta a klidně ještě trochu navíc, aby se brzy zaplnila trávicí trubka.
Propláchnout to chce do té doby než poteče čistá voda a to doslova, protože spousta lidí to vzdá v tzv. krizové chvíli, kdy relativně dlouhou dobu teče žlutá voda a zdá se jim to nekonečný.... a další věci - to už je pak na řešení při samotné proceduře.... Tato očista taky narušuje komplet sliznice a střevo a tak to jídlo to vrací do harmonie a někdy je zapotřebí tomu trochu pomoct...
PS: na kefíru, zelenině a oříšcích - to není něco, co by tady běžně člověku v této společnosti stačilo...