MICHALA píše:
Dobrý den, zhruba před 3 týdny jsem si vyčistila střeva sankou a opakovanými klystýry urinou, zhruba týden snídám patlanici, večer piji kefír, stolice dle Vašich popisů naprosto vpořádku akorát pouze 1krát denně. Urinu používám večer i na pokožku obličeje, dočetla jsem se o hodinové aplikaci, což spočívá v opakovaném potírání a zasychání po dobu hodiny, zkusila jsem to 3 dny po sobě. K tomu jsem zkoušela urinu kloktat a kapat do nosu, protože všichni v okolí marodí, urinu i piji ale pouze minimální množství - asi deci. Tento týden byl i poměrně psychicky náročný. Včera se mi najednou opět zhoršila pleť - akné ( spíše na pravé polovině obličeje), spustila se mi rýma ( no nejspíš jsem to taky chytila) a navíc s močí ochází i trocha krve, vždy jen po ránu nebo dopoledne. Již po první sance po ránu odešla i trocha krve, tehdy ale spíš takové " špinavé" nyní je to jasná krev. Jinak se cítím se dobře, můžou být tyto příznaky způsobeny třeba silnou detoxikací vlivem použití uriny ? Tento víkend se chystám na další sanku a klystýry.
Díky za odpověď Michala
Pozor na jednu důležitou věc a to je překyselení při aplikaci urinoterapie. Technika je to jistě velice dobrá, ale je nutné ji provádět správně a ani při ní se nesmíte překyselit, což se vám zřejmě povedlo a to vyvolá podráždění tkání a zánětlivé procesy. Hlídejte si pH a pokud bude pH nízké, tak vypijte třeba melounovou, nebo okurkovou šťávu, případně se dá aplikovat rovná lžička jedlé sody a trochu melasy v teplé vodě. Podobně negativní důsledky může mít i vysoké pH, čili je nutné to měřit a zjistit, co vlastně děláte špatně.
Dobrý den, Jardo.
Tady mě zaujalo to překyselení při aplikaci urinoterapie. Co mohla udělat Michala špatně? Jak by to mělo být správně? A jaké pH byste u tohoto problému už bral jako překyselení? Uriniterapii doma také používáme a také se občas zdá, že to přináší i bolesti, otoky a zvýšenou teplotu, případně i horečku. Je to možné? Moc děkuji za odpověď.